Palmusunnuntai & sisustuskuvahaaste

 

Palmusunnuntaita! Ja hyvää aprillipäivää myös :))
Mietin tuossa miten teitä aprillaisin, mut en mä keksiny mitään… Oon niin huono huijaamaan kasvotustenkin ku nauran jo ennen ku pääsen tarinan loppuun :D
Täällä heräsin aamuvirkkuna jo seiskalta, vaikka illalla päätin vakaasti että nukun ainakin yhdeksään. Ollaankos siellä jo hereillä? Täällä kaikki muut vielä nukkuu, on ihan hiljaista.
Upea ilma tulossa tänäänkin, jo nuo aikaisen aamun auringonsäteet saa mielen virkeäksi!

Tänään aion kotoilla koko päivän, poistun kotoa ainoastaan ulkoilemaan, muuten aion nauttia kotioloista ja latautua kaikessa rauhassa viimeiseen työviikkoon ennen pääsiäislomaa. 
Ajattelin tänään laittaa kotiin pääsiäistä, loppusilaus sitten vasta viikolla tulppaanien muodossa. Ehkä jotain pientä kotipedikyyrin ja porekylvyn sisältävää hemmottelua vois myös kehitellä illemmalle :). 
Rairuohon (niin oikeastihan meille tulee pääsiäisohraa, mut kutsun sitä rairuohoksi koska sana on tutumpi ja muistuttaa enemmän pääsiäisestä :D) laitoin itämään pari päivää sitten, tätä viime keväistä näkyä odotellessa:

Mutta sitten sisustuskuvahaasteen seuraavaan sanaan, joka on tekstiili!

Valitsin tähän tekstiiliksi yhden lempitorkkupeitoistani (Isku), näitä mulla on kaksi, molemmat lahjaksi saatuja. Valkoinen ja turkoosi, superpehmoisia, sellaisia et nukahtaa ku niihin kietoutuu.
Tämän kuvan otin vain hetki muuton jälkeen kesällä 2010. Koti näytti myös siltä, että oli vasta muutettu ;). Hetken mielijohteesta otettu kuva, josta tulikin mieluinen, vaikka kuvan laatu on vähän niin ja näin. 
Tämä kuva on blogini bannerin eniten käytetyin ja se on myös Google-tilini kuva. 
Varmasti moni lukijakin kuvan tunnistaa :)

Aurinkoa aamuusi!

Comments

 1. Anonymous
  1.4.2012 / 08:52

  >Täälläkin jo tunti nautittu aurinkoisesta aamusta :) Nautinnollista pyhäpäivää!t. Äippä

 2. Anonymous
  1.4.2012 / 10:00

  >Kivan modernilta saa pääsiäsiruohonkin näyttämään, kun laittaa sen tuollaiseen ruukkuun! Mukavilta kuullostaa sun sunnuntai-suunnitelmat :)Aurinkoa sinunkin päivääsi!-I-

 3. Soile
  1.4.2012 / 10:17

  >Mulla nuo aprillipilat menee vähän samalla tyylillä; minusta huomaa heti kun aprillaan:D Tosin aamulla meni miehelle täydestä kun sanoin, että kyllä oon päättänyt nuo ylipitkät päivätyöhommat sittenkin lopettaa lyhyeen eli maanantaina otan lopputilin…katsoi vaan ymmärtäväisenä ja sanoi, että "vai niin" ;)

 4. AnskuliP
  1.4.2012 / 11:24

  >Aurinkoista Palmusunnuntaita sinne myös! Ihania nuo sun kisut! :)

 5. S
  1.4.2012 / 17:17

  >kiitos samoin! ollu kyllä ihana kotipäivä :)

 6. S
  1.4.2012 / 17:17

  >joo niin mustakin! ollu kyllä ihana sunnuntai :)) kiitos!

 7. S
  1.4.2012 / 17:19

  >:D muista levätäkin pitkien työpäivien jälkeen, jos ei muuta ni ainakin viikonloppuisin rentoilua ja lepoa :)

 8. S
  1.4.2012 / 17:19

  >kiitos paljon! ja niin ne on <3

 9. Soile
  1.4.2012 / 17:31

  >No juu; kai se pitää se lepokin muistaa, on vaan niin paljon tuota tekemätöntä työtä, mutta onneksi se on kuitenkin kivaa ja mielekästä:) Niin ja torstaina lähdetään sitten Ylläkselle tyttären ja hänen avokkinsa kanssa koko pääsiäiseksi, joten eiköhän siellä viimeistään rentouduta:)

 10. S
  1.4.2012 / 18:26

  >se on totta että innolla tekee mielenkiintoista työtä :). mutta jos ei lepää, se kostautuu jossain vaiheessa. joten ihana että pääsette lomailemaan, siellä mieli lepää ja irtautuu arjesta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.