Lankalauantaina

Aurinkoiset iltapäiväterkut!
Eilen saatiin varasto tehokkaasti siivottua; kaikki hyllyt tyhjiksi, pölyjen pyyhkiminen (:D) ja jokaisen laatikon läpikotaisin penkominen! Takaisin laitettiin vain tarpeellinen ja muutenkin järjesteltiin tavarat hyllyille järkevästi. Esim. takaseinän hyllyille vain sellaisia tavaroita, joita ei juuri koskaan tarvitse ja kesätavaraa, sillä pihakalusteet on pinottu lähes kattoon asti takaseinän hyllyjen eteen :). Meillä on varastossa Clas Ohlsonilta ostetut harmaat teräshyllyt, ulottuvat lähes varaston kattoon asti, joten paljon niihin mahtuu ja näin koko varastotila saadaan hyötykäytettyä.
Aika paljon päätyi tavaraa myytävät/lahjoitettavat -pinoon, että siinäpäs onkin hommaa ne käydä läpi ja laittaa myyntiin! Osan vien SPR-kirppikselle ja osan sellaiselle kirppikselle, jonka tuotto menee Pietarin katulasten hyväksi. Nuo kaksi on vakiopaikkoja, johon meiltä lähtee säännöllisesti tavaraa ja noilla kirppiksillä myös hinnat on erittäin kohtuulliset, että ihmiset niistä kyllä tavaraa ostaakin! Nykyisin näkee aika usein kirppiksiä, joissa kirppistavara on ihan naurettavissa hinnoissa… Tuntuu, että ihmisiltä katoaa se koko kirppis-ajatus ja tavoitellaan vain maksimaalista rahallista hyötyä.


Lankalauantai on meillä täälläpäin perinteisesti trullipäivä ja tiheään niitä aamusella oven takana kävikin.Varastosta tehtiin muuten eilen eräs helmi löytö! Nimittäin löydettiin kolmen litran avaamaton purkki tätä meidän sisäseinämaalia, jei! Maalikoodit on kuulemma muuttuneet, joten harmittelin aiemmin kovasti ettei välttämättä saataisi enää tätä samaa maalia… Mutta nytpä saimmekin käytettyä tuon viimeisen jäljelle jääneen maalipurkin alkuperäisen makuuhuoneemme sängynpäätyseinään. Makuuhuoneprojekti ratkesi siis osittain sillä, tai no oikeastaan auttoi vahvistamaan päätöstäni ;)

 

Eli valkoisella maalatulle seinälle tulen kehittelemään jotain, onko se sitten ne kallat vai jotain muuta, jää nähtäväksi! Odottelen tässä saunan lämpenemistä ja lankalauantain saunan jälkeen suuntaamme ihastelemaan pääsiäiskokkoja. Kiva päästä nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta maalausten jälkeen, sillä paikkamaalailimme kotona myös muita seiniä: lähes kahden vuoden asumisen aikana on jo ehtinyt syntyä pieniä jälkiä esim. imurista yms. Maalattujen seinien kätevyyttä, nyt taas kuin uudet ;)


Aurinkoista illanjatkoa teillekin, täällä on ollut tähän asti ainakin tosi upeat kelit!

Comments

 1. Hanne
  7.4.2012 / 17:40

  >Huh minkä homman olette tehneet. Meillä pitäisi tehdä sama homma kotona ja täällä mökillä. Mökillä on lato täynnä kaikenlaista rojua vaikka paljon sieltä on poiskin viety. Täytyy ehkä odottaa vähän lämpöisempiä ilmoja, sillä varastot on kylmiä.Olen kanssasi samaa mieltä, että kirpparihinnat on pilvissä.Mukavaa kokkoiltaa:)

 2. Hanna
  7.4.2012 / 19:31

  >Ois mukava nähdä kuvaa teidän varaston hyllyistä, koska meidän pitäis hankkia meidän varastoon hyllyt! :)Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

 3. Mape
  7.4.2012 / 19:54

  >Tuollaisen urakan jälkeen onkin mukava nauttia pääsiäiskokoista ja trulleista =)

 4. S
  8.4.2012 / 09:38

  >joo siihen ryhtyminen aina tökkii mut heti ku pääsee vauhtiin ni on jo kivaa :D. toisaalta ku muiden kamat on kirppiksellä niin naurettavan kalliita ni saa ainakin omat tavarat niiden keskeltä hyvin kaupaksi ;)

 5. S
  8.4.2012 / 09:39

  >en ehkä tänne blogiin laita kuvaa, mut ku tuutte käymään ni käydään kurkkaamassa :)kiitos samoin teidän perheelle!

 6. S
  8.4.2012 / 09:40

  >kyllä! olikin tosi kiva kokkoilta :)

 7. Piituski
  8.4.2012 / 09:42

  >Komppaan Hannaa eli ois kiva nähä kuvaa hyllyistä. Meillä myös varaston organisointi eessä heti ko ilmat lämpiää. :)

 8. S
  8.4.2012 / 12:49

  >hmm.. no en kyllä lupaa laittavani niistä kuvaa, pitää kattoo kesällä sitte koska nyt siellä on kesäkamat eessä, joten en voi ottaa kuvaa ennen ku ne lähtee sieltä terassille & patiolle :) eli kesää ennen ei oo kuvia ainakaan tulossa. hyllyt on sellaset vaaleanharmaat teräshyllyt, jotka seisoo omilla jaloillaan ja niitä on vieretysten niin monta ku seinustalle mahtuu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.