Kesäistä

 

Kirjoittelin tuossa aiemmin viikolla shoppailupäivän jälkeisessä huumassa :D ja lupasin näyttää, mitä hankintoja tuli tehtyä. Yhden huonekalun ostin tosiaan terassille Ikean poistopisteestä, sen esittelyä odottelemme kesään, joka on muuten aivan pian!!!, mutta tässä nämä muut ostokseni, kovin terassipainotteisia don’t ya think:


Lisää valkoisia säilytyslaatikoita kaappien/laatikoiden sisuksiin, mustia laseja kesäisten virvokkeiden nautiskeluun, kauniin raikas raitakynttilä, josta saa muuten simpukoiden ja/tai kivien kera ihanan asetelman! (Kaikki ostokset Ikeasta.)


Mustavalkoraitaisesta kankaasta on kehitteillä myös jotain, esittelen kun on valmista, saa heittää arvauksia!


Blogimainonnan ansiosta (kiitos niille bloggaajille, joille se kuuluu) ostin tämän 2,95 euroa maksaneen lasimaljakon, muotonsa ansiosta upea varsinkin tulppaaneille! Mä niin pidän blogimainonnasta; siinä näkee tuotteet niiden todellisessa kotiympäristössä, liekö siinä juuri sen salaisuuskin.


Muutaman aiemman epäröintikerran jälkeen uskaltauduin ostamaan myöskin tuon upean ja hyvänkokoisen tarjottimen, sillä kelpaa kantaa tarjoilut terassin puolelle!


Tuli vähän sellainen päivä merellä -fiilis, tuliko muillekin? ;D
Ja näettekö saman kuin minä:
kesä & aurinko, linnunlaulu, lämmin tuulenvire, herkuttelua, perhe & ystävät ♥


Suloista sunnuntaita!

Comments

 1. Anonymous
  22.4.2012 / 09:44

  >Vautsi, kivoja ostoksia! Mustavalkoisesta väristä huolimatta tosiaan tuli jotenkin kesäinen fiilis :) Tuota tarjotinta olen minäkin katsellut -se on kaunis ja tosiaan sen verta iso, että saisi isommankin satsin tavaraa kerralla kannettua esim. keittiöstä terassille. Jotenkin mulle tulee sen kuosista Marimekko ja Bottna mieleen…teetköhän istuintyynynpäällisiä raitakankaasta? :) Voi tulispa pian kesä ja kärpäset -tai nyt edes se kunnon lämmin kevät!Aurinkoa sunnuntaihin sinne, täällä ainkin paistelee jo kivasti :)-I-

 2. Malina
  22.4.2012 / 10:12

  >Beautiful things you bought at IKEA. Vase is great, it has also seen many bloggers. I dream of this plate for some time, however, is quite large and I have not idea at the moment where should I put it in my house. Mugs Pokal I have in all sizes and colors hihihi I'm addicted! Have a nice Sunday! :)

 3. S
  22.4.2012 / 10:17

  >joo ja voi että mä rakastan raitaa! saapa nähdä pysyykö mopo käsissä terassin ja niihin tulevien raitojen suhteen :Pväärä veikkaus ;) raitakangas tulee pääosin sisäkäyttöön, mut jämäpalat ajattelin myös hyödyntää ja ne tulis sit ulos.täällä ei paista, mut ei haittaa ku mieli on iloinen :)) (kato vasta ens viikonloppuna on hyvät ilmat ku mulla ei oo töitä!)

 4. Kaisa
  22.4.2012 / 10:18

  >Hienon maljakon bongasit! Ostin itse juuri samanlaisen Ikeasta tulppaaneille ja tykkään kovasti :) Eikä muuten ollut kallis ;)

 5. Paula
  22.4.2012 / 10:21

  >Nayttaa kivalta! Mulla on tuo sama tarjotin ja se on kylla ollut kateva. Ma olin myos eilen Ikeassa (taalla Englannissa) ja yritin etsia musta-valkoisia (raidallisia) tyynyja takapihan tuoleihin siina kuitenkaan onnistumatta. Otin sitten H&M:n tyynyt ulos kunnes loydan takapihalle uudet. Laitoinkin blogiini pari kuvaa niista… :-)Mukavaa sunnuntaita sinulle!

 6. S
  22.4.2012 / 10:23

  >yes, that's where I got the vase-idea: blogs :Dthat plate is definitely quite large, fortunately I have drawers big enough in my kitchen to fit that in :)thank you, enjoy your Sunday too! :)

 7. Jenni
  22.4.2012 / 10:29

  >Mulla on sama maljakko ja on sopii tosiaan hyvin tulppaaneille! :)

 8. Anonymous
  22.4.2012 / 10:32

  >Kivoja silmäniloja olet taas hankkinut. Sulla on niin hyvin tietty linja noitten värien kanssa, että kaikki natsaavat kaikkien kanssa – tyylikästä :)t. Äippä

 9. Hanna ★
  22.4.2012 / 10:36

  >Meillä on toi sama maljakko ja se on kyllä niiiiiin hintansa väärtti :)

 10. Sanna
  22.4.2012 / 11:18

  >Kivoja ostoksia :)Testikommentointi, julkaise, jos pelkkä nimimerkki näkyy.

 11. Inanaa
  22.4.2012 / 11:26

  >Mä olen noita korkeita mukeja myös harkinnut, lähinnä ensin nyt smoothiekäyttöön. :) Ja noi laatikot on aivan ihania! Pitää ensin mitata uuden kodin laatikot ja hyllyt ja kaikki niin voi alkaa suunnitella minne noita laatikoita hankkisi. :)

 12. Mape
  22.4.2012 / 11:33

  >Ihania ostoksia, i like! <3

 13. S
  22.4.2012 / 12:19

  >siis melkein ilmainen! :)

 14. S
  22.4.2012 / 12:20

  >ahaa, täytyypäs tulla kurkkaamaan sun blogiin (toiv. ei tuu ostohimotuksia tällaiselle raitafanille!!!) ;))kiitos ja samoin!

 15. S
  22.4.2012 / 12:21

  >niinpä, muoto kuin tehty tulpuille!

 16. S
  22.4.2012 / 12:22

  >voi miten mukava kuulla, ihana kommentti, kiitos :))

 17. S
  22.4.2012 / 12:23

  >siis todellakin, lähes ilmainen :D

 18. S
  22.4.2012 / 12:24

  >näyttäis onnistuneen :)

 19. S
  22.4.2012 / 12:26

  >joo nää mukit ei oo niitä suurimpia, nää on pienempiä lasisia ja näitä oli sekä mustina että valkoisina :). ne tosi suuret on meille liian isot, joten nää oli kivat! mä aattelin noita laatikoita vessaan ja sit keittiön pariin kaappiin :)

 20. S
  22.4.2012 / 12:26

  >me too! :)

 21. SanMa
  22.4.2012 / 12:46

  >Jee! Ja nyt pitäisi näkyä tuo käyttämäni nimimerkki SanMa :)

 22. hellu
  22.4.2012 / 12:53

  >Mistä tuo tarjotin siis on? :)

 23. Torkkuja
  22.4.2012 / 13:14

  >Meiltä löytyy myös tuo maljakko. Hinta-hyötysuhde on loistava.Noille laatikoille olis kyllä meilläkin käyttöä. (täytynee lisätä ostoslistaan). Meiltä löytyy kylppärin kaapeista sellaisia punottuja, mutta nuo muoviset on kätevämpiä huuhdella, jos niihin valuu saippuaa, babyoilia tms. Ne punotut ei tykkää kastumisesta. =)

 24. S
  22.4.2012 / 13:16

  >oho, pidin niin itsestäänselvänä et kaikki tunnistaa joten en tajunnut edes erikseen kirjoittaa et kaikki nuo kuvissa näkyvät ostokset on Ikeasta :D

 25. S
  22.4.2012 / 13:17

  >kyllä, kiva! nyt tunnistan aina kuka on nimimerkin takana :)

 26. S
  22.4.2012 / 13:36

  >niin on! ja totta, nuo on helppo pitää puhtaana ja nättejäkin ovat ;)

 27. -Elli-
  22.4.2012 / 20:19

  >Heipsan toooosi pitkästä aikaa. En ole juurikaan seuraillut blogimaailmaa pitkään aikaan, tosin tämä blogi on mulla puhelimessakin suosikeissa, jos kaipasi piristystä harmaisiin arki-iltoihin. Ja nyt kun kesäkin tulossa niin on ihan loistavat ja odottavat tunnelmat, vielä nämä sun päivän kuvat tähän päälle, niin eihän sitä meinaa itse pysyä housuissa, että sais alkaa pistää parveketta kesäkuntoon. Raita on tosi jees, niin kesäistä. Tuliskohan tuosta teille raidallinen kappaverho keittiöön? ja tyynyjä terassille? Taisin viimeks kommentoida teidän nykyistä makkaria ja sitä videoo, missä näky vaan ovi muttei ryökäle päästänyt sisään. Ja veikkasin vauvahuonetta :D Noh nyt kuitenkin, jostain syystä oli ihan pakko tulla kertomaan, että meille vauva tulee kesällä, kun sanoit ettei vaan olis vauvakuume täällä päin, ku tommosia kuvittelin. Oli se :D :D Mukavaa kevättä!!!

 28. Anonymous
  22.4.2012 / 21:10

  >Näen muuten saman kuin sinä; aurinko, kesä ja herkuttelua, mutta tuolta lopusta nuo perhe ja ystävät pois ja tilalle minä yksin terassilla hyvän kirjan parissa! Tänään oon sen verran kuunnellut meidän pikku neidin kiukuttelua, että lisään tuon listasi loppuun täysin itsekkäästi vain itseni ;) Eli tämä äippä kaipais vähän lomaa!Olisin kans veikannut, että istuintyynyjen päälliset tulee raitakankaasta, mutta entäs pöytäliina terassin pöydälle?-MariKa-

 29. Joëlle - TrendyHomes
  22.4.2012 / 21:25

  >Hello "S"First thank you for your nice comment :) You have a so good taste so a compliment coming from you makes me feel very happy :)I've been to IKEA too on Saturday and I've seen these candles :)I'm in a hurry to see what you will make with the black & white striped fabric…perhaps a beach chair? :DDDHave nice week too :)

 30. S
  22.4.2012 / 22:42

  >no moi! kyllähän mä ryökäleen muistin heti! :Dkiitos ihanasta kommentistasi, mukava kuulla kuulumisiasi :). ja sylin täydeltä ONNEA uudesta tulevasta perheenjäsenestänne, kaikkea hyvää loppuodotukseesi <3 arvasit muuten oikein tuon kangas-asian :))luin viimeisimmän postauksesi ja se kosketti syvältä! itkin niin paljon, myötätunnosta, sillä en tiedä miltä tuntuu kokea moista. voin vain jotenkin yrittää kuvitella. en tiedä mitä sanoa, mutta haluan lähettää sulle virtuaalisen halauksen täältä Keski-Pohjanmaalta, blogiystävältä! <3kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi ja aurinkoista kevättä 8)

 31. S
  22.4.2012 / 22:45

  >kuule joskus pitääkin olla itsekäs, siinä ei ole mitään pahaa! ja ihan varmasti olet tuon oman hetkesi ansainnut, ei epäilystäkään :)verhot ajattelin tuosta kankaasta teettää ja jämistä jonkunlaiset tyynynpäälliset :))

 32. S
  22.4.2012 / 22:47

  >hello! oh, so nice to hear that my comment made you feel happy :)I'm planning kitchen curtains of that fabric, let's see ;)thank you for your nice comment Joëlle!

 33. S
  22.4.2012 / 22:49

  >although, a beach chair would not be a bad idea at all :D

 34. Anonymous
  23.4.2012 / 10:17

  >Rakastan tarjottimia, ihana tuo mustavalkoinen!annemihttp://www.lily.fi/juttu/4-tahden-illallinen

 35. S
  23.4.2012 / 10:27

  >minä kans :)olipa ihanannäköinen illallinen teillä, nam ja ideakin on loistava! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.