11 vastaustani

Janet antoi mulle (muutama viikko sitten) kivan haasteen, jossa mun tulee vastata 11 hänen keksimäänsä kysymykseen! Tässäpäs kysymykset vastausteni kera:

1. Mitä ilman et voi elää? – Aika vahvasti sanottu, että mitä ilman ihminen ei voi elää. Tuohonhan on vastauksena vain vesi ja ruoka :D. Mutta jos ei oteta sitä ihan niin kirjaimellisesti, niin vastaan että perheeni ja rakkaimmat ystäväni.

2. Mitä pelkäät? – Läheisten menetystä. Ja lentämistä.

Nämä kuvat on kauniilta Sardinian saarelta, jossa poukamat todella olivat noin turkoosin sinisiä ♥

3. Lempivuodenaikasi, miksi?Ääh, mä oon niin huono vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, jotka alkaa sanalla ”lempi”. Pidän kaikesta sydämestäni kaikista neljästä vuodenajastamme, mutta jos yksi pitää mainita, sanon kevät. Kevääseen liittyy ihanaa odotuksen tunnelmaa; luonto herää eloon ja kaunistuu päivä päivältä. Kevätauringolla on ihmeellinen vaikutus.

4. Unelmamaasi/-paikkakuntasi asua? – Juuri nämä missä nyt asun, siksi täällä asun. Muutamassa eri kaupungissa ja Suomen rajojen ulkopuolella asuneena voin todeta, että ei se kummempaa ollut muuallakaan, jossain jopa paljon huonommin! Ne on ne ihmiset, jotka merkitsee :).

5. Viisi arvostamaasi sekä viisi ei hyvää piirrettä vastakkaisessa sukupuolessa? – Arvostan luotettavuutta, rehellisyyttä, huumorintajua!!!, sellaista ettei ole peukalo keskellä kämmentä ja osaa tehdä ns. miesten hommia mitä minä en :D eli vaikkapa rakentaa talon :P ja et tietää autoista kaiken tarpeellisen ja mainitsenpas vielä ruuanlaittotaidon! Ei niin hyviä piirteitä on tietysti näiden äsken mainitsemieni vastakohdat ;). Lisäksi sellainen liiallinen itsevarmuus/itserakkaus on miinus.

6. Lempivaatteesi, miksi? – Ehkä ihan pakko sanoa, että kotivaatteet :))) Niissä on niin superlökömukava olo ja niihin liittyy niin vahvasti se Rakas Koti -fiilis ♥7. Mitä sisustuksessasi täytyy ehdottomasti olla? – Jostain sellaisista asioista kotini sisustuksen tulee koostua, että minä ja perheeni siitä pidämme ja sen ympäröimänä viihdymme.

8. Mitä haluat elämältäsi? – Tietysti mahdollisimman terveen ja onnellisen elämän sekä itselleni että läheisilleni. 

9. Jos olisit eläin, mikä ja miksi? – Noita matikaisia kun päivittäin seuraa niin valehtelisin, jos valitsisin tähän jonkun muun rentoilijan kuin kissan ;). Ne on niin ihania ja viisaita, kietovat ihmiset samantien tassunsa ympärille ja vielä erittäin huomaamatta! Ja minkä tunteen saavatkaan ihmiselle aikaan vain sillä, että kömpivät syliin! Osaavat nauttia elämästä, eivät turhia stressaa, ainakaan mun murmelit ♥

10. Mieluisin kodinhoitotyö? – Hmm… Tätä joutui jopa miettimään ;D. Oiskohan pyykkäys… Mut en sanois et mieluisin, vaan vähiten ärsyttävä :P

11. Mitä haluat/kaipaat/mielit juuri nyt? – Mun ja miehen yhteistä kesälomaa. Sellaista vapauden tunnetta, että voi tehdä mitä vain milloin vain! Kuten lähteä yöllä uimaan viime kesän tapaan:

Ihania kesäisiä hetkiä teille kaikille! :)

Comments

 1. 8.6.2012 / 11:03

  Ihana postaus :)
  Oi kunpa pääsisinkin taas yöuinnille..!
  Ihanaa viikonloppua sinne!

  • 8.6.2012 / 12:13

   kiitti J :). hyvät viikonloput sinne kans! täällä se menee niin työn touhussa ettei koko viikonloppua edes huomaa :D

 2. 8.6.2012 / 23:36

  Kiva postaus:)
  Voin niin kompata kymppikohtaa ja minäkin ”mieluiten” pyykkään.
  Lomalla on kyllä ihanaa:)

  • 9.6.2012 / 16:32

   mukava että pidit! kiitos kun jätit kommenttia :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.