Tankkauksen tärkeys

Nyt kun aurinko taas pienen sadekauden jälkeen näyttäytyy ja lämpöasteet alkaa (hitaasti mutta varmasti!) nousta, on hyvä muistaa nesteytys!

Meneillään olevat kiireiset työpäivät on tuonu elävästi mieleen viime kesän helteet ja ne viimekesäiset työpäivät, jolloin kärsin nestehukasta. Olo ei ollut häävi enkä nyt aio toistaa samoja virheitä! Pidän juomatauot, oli sitten kuinka kiire tahansa. Mutta jotenkin se tankkaus pääsee työn touhussa usein unohtumaan… Ja sen muistaa vasta kun pää jo tuntuu omituiselta ja kipuilee…
Pelkkä vesi ei riitä, vaan täytyy saada myös suoloja. Natriumia sisältävä kivennäisvesi onkin mun tän kesän yks perusjuoma! En kovinkaan paljon pidä kivennäisveden suolaisesta mausta (joudun lähes väkisin sitä juoda), mutta kun lisään joukkoon pakastemarjoja, on juoma jo ihan hyvää! :)

Nämä pakastemarjat auttavat pitämään juoman kylmänä ja mikä tärkeintä mulle: tuovat kivan lisämaun kivennäisveteen. Myös mansikat ja mustikat toimii!

 Tämä juoma oli tarpeen jo toissaviikolla kun maalasin, sen verran lämmin oli!

Meidän kulmasohvan pehmusteiden pitäis saapua lähipäivinä, en malta odottaa! Haaveilen, että ensimmäisenä kesälomapäivänäni voisin linnoittautua sohvaryhmän ääreen muutaman lehden ja ehkä piiiiitkästä pitkästä aikaa jopa kirjan kera! Kesäloma ihan nurkan takana, by the way!
L i f e   i s   g o o d   :)))

 Millä keinoin te parantelette kivennäisveden makua vai paranteletteko lainkaan? :)

Auringonsäteitä viikon viimeiseen päivään! 

Comments

 1. 10.6.2012 / 11:12

  Mun ihan lemppari on Olvin Karpalo-vissy. Tosi hyvän makuista eikä tarvi lisukkeita. Mielummin mäkin juon makuyvissyjä kuin sitä ihan tavallista -juurikin sen ”suolan”maun takia. Janojuomaksi ei tosiaan aina riitä pelkkä vesi, mulla kuluu vissyä läpi vuoden.

  • 10.6.2012 / 15:47

   tuo vois ollakin ihan hyvää, joskus ostan jotain vadelmaistakin (valmiina siis) :)

 2. -Suvi
  10.6.2012 / 11:48

  Itse en pidä sitten ollenkaan kivennäisvesistä, mutta keväällä löysinkin uuden ihanan tuttavuuden! Nimittäin Novellen sinkki+e:n joka maistuu jasmiinilta ja aprikoosilta eikä ollenkaan perus kivennäisvedeltä. Olen korvannut tällä juomalla limpparit joita join silloin tällöin viikonloppuisin. Käsittääkseni tämä uutuusmaku on jo todella suosittu, kannattaa maistaa!

  • 10.6.2012 / 15:48

   kiitti Suvi vinkistä, pitääpä pitää seuraavan kerran kaupassa silmät auki!

 3. Mariluu
  10.6.2012 / 13:53

  Minä en myöskään pidä kivennäisvedestä, mutta nyt olen löytänyt Kevyt olo -mehukivennäisveden. Tosi hyvää ja voin suositella! :)

  • 10.6.2012 / 15:48

   uusi tuttavuus tuokin, oon ihan ummikko näiden suhteen :D. kiitti vinkistä!

 4. 10.6.2012 / 14:27

  Mä inhoan myös sitä perusvichyä, ei ei ei. Opettelin juurikin pari kesää sitten juomaan yleensä jotain kivennäisvettä erään hirvittävän nestehukasta johtuneen pahoinvoinnin jälkeen. Ostan niitä maustettuja vesiä, ne menee alas. Toki tuotakin keinoa voisi kokeilla..

  • 10.6.2012 / 15:49

   joo niitä maustettuja tulee ostettua just reissussa, nyt pitää muistaa ostaa niitä töihinkin! :)

 5. Niina ja 4kisua
  10.6.2012 / 15:40

  Kaikki mahdolliset vissy maut on kokeiltu ,koska töissä AINA +28 ja kuumaa hönkivät laitteet vieressä (ja ilmatointi ei toimi) :( Harmi vaan että hartwallin vissyissä ei juuri suoloja ole (töissä vain harwallin juomia), mutta pakko juoda mitä on…monesti töistä lähtiessä on ”palkintona” päänsärky ja taas muistaa ettei ole juonnut tarpeeksi. Lidlin sinisessä pullossa oleva vissy on yksiä parhaita vissyjä joissa on suoloja!! Töissä pidän lasia jossa on jäitä, hetken pakkasessa ja kun siihen kaataa hetken päästä juoman niin juoma pysyy ihanan kauan kylmänä :)

  • 10.6.2012 / 15:51

   voi millaiset työolosuhteet :/. tosin aika monessa paikassa helteillä ylittyy nuokin asteet! joo ne päänsäryt on niin kamalia, hyi hyi!!!

 6. 10.6.2012 / 21:42

  Kivennäisvedet on mun ehdottomia lempijuomia! Limsoista en välitä niinkään, mutta jotain hapollista juotavaa kun kaipailen, ostan aina maustettua kivennäisvettä. Varsinkin kesäaikaan aivan ehdoton :)
  Mistä muuten olet ostanut nuo pöytätabletit jotka ovat näkyneet useassa postauksessasi?
  -H-

  • 10.6.2012 / 22:40

   nuo turkoosit tabletit on Ikeasta, löytyy vieläkin valikoimista :)

 7. Malva
  10.6.2012 / 21:47

  Hyvä muistutus sille, että noita kauniita laseja voi käyttää mielenvirkistykseen myös arki-iltana <3 Arjen estetiikkaa parhaimmillaan!

  • 10.6.2012 / 22:40

   todellakin! liian kauniita laseja harvoin käytettäviksi :)

 8. 13.6.2012 / 20:49

  Kannattaa maistaa myös Novellen Mango-Guava vissyä! Itse juon sitä hyvin paljon, ei maistu normaalille vissylle lainkaan, tämä ällöttävä suolainen maku jää pois. Jos sinulla on soda streamer, myös tällä saa hyviä makuja aikaan. Itseltäni löytyy soda streamer ja makuna mm. vadelma. Kätevää, kun niilläkin saa tehtyä vissyä, eikä vain limsaa :)

  • 13.6.2012 / 22:00

   kiitos, täytyypä testata! joo, meiltäkin löytyy soda stream :)) kätevä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.