ZiggZagg-istutuspusseja meille, kiitos!

Viime kuukausina oon joutunu usein ajanpuutteen vuoksi valitsemaan, päivitänkö omaa blogiani vai luenko muiden blogeja. Muiden blogien lukeminen on vähentynyt siis huomattavasti, mutta yritän ainakin kerran viikossa viettää tunteroisen muiden blogien parissa, seikkaillen blogista toiseen, inspiroituen & haaveillen… Yleensä kun lukemiselle jää aikaa parisen minuuttia/päivä… Mutta silloin kun tälle kivalle harrastukselle oikein järjestää aikaa, on se niin mukavaa! Äskenkin vaihdoin kotivaatteet päälle, vedin villasukat jalkaan ja asettauduin torkkupeiton kera sohvannurkkaan kirjoittelemaan tätä ja lukemaan muiden blogeja! Nyt lomalla onkin ollut ihan eri tavalla aikaa blogilukemisille (sillä välin kun mies katselee vaikka tv:tä tai on yksin moottoripyöräilemässä…) ja eilisiltana innostuinkin suunnattomasti, kun näin Valkoinen koti -blogissa postauksen näistä kivannäköisistä istutuspusseista!

Tähän väliin kiitokset Cinnabarialle luvasta kuvien lainaamiseen, nimimerkin takaa löytyy muuten tutustumisen arvoinen blogi!
Kuvissa ihastuin aluksi tuohon harmaaseen sermiin, sillä mullahan alkaa ens viikolla samanmoisen sermin nikkaroiminen ja maalaaminen! (Tai mies hoitaa sen nikkaroimispuolen…) Sitten huomioni kiinnittyi tuohon seinämallin istutuspussiin, joka on ZiggZagg-istutuspussi nimeltään. Monille tutumpia saattavat olla BacSac-nimiset istutuspussit, näin ainakin minulle ja niitä on tullut useissakin blogeissa ihasteltua. En kuitenkaan ole ajatellut ostaa niitä meille, sillä jostain syystä en osaa yhdistää harmaata ja ruskeaa… Mieluiten käytän vain jompaa kumpaa ja meillä kun on käytetty harmaata, ei ruskeansävyiset BacSacit enää mielestäni sovi joukkoon.
Mutta näitä ZiggZagg-pusseja saa harmaina, mahtavaa!

Tässä voisi juurikin olla se kaipaamani pieni raikastus saunaterassin puolelle: harmaaseen sermiin ZiggZagg-istutuspussi sisällään jotain valkoista kaunista kukkaa! Ja miksei myös lattiamallin pussi jos toinenkin :P
Täydellistä!

Oletteko te törmänneet näihin? Sillä nyt kysymys kuuluukin enää: mistä löydän näiden istutuspussien jälleenmyyjän?

Comments

 1. HannaKoo
  27.6.2012 / 19:42

  Turkuun päin, jos olet suuntaamassa niin Huiskulan kaupasta löytyy: http://www.huiskulakauppa.fi/fi/istutussakit/332/dg?openGroup=332 . Valitettavasti eivät vaan postin kautta kotiin kuljeta :( Kyselin itse, kun minua myös nuo harmaat kiinnostavat kovasti :) Eli ei muuta kun Turun suunnalta blogin lukijat avittamaan ja postittamaan :)

  • 27.6.2012 / 20:58

   kiitos Hanna tiedosta, nyt hankkiminen on helppoa kun tietää mistä niitä löytyy :)). Nokiallakin tuo liike on, jos ei Turkuun asti jaksa ;)!

   • HannaKoo
    27.6.2012 / 21:37

    Jaa sielläkin on. Aina vain parempi jos lähempää löytyy :)

 2. 27.6.2012 / 19:44

  Kiitos kauniista sanoista. :)

  Ziggzaggejä voi ostaa 3:sta Huiskulan myymälästä, jotka sijaitsevat Nokialla, Salossa ja Turussa. Lisäksi näitä istutussäkkejä on myynnissä Huiskulan verkkokaupassa http://www.huiskulakauppa.fi

  • 27.6.2012 / 19:48

   Eiku niin, eihän toi olekaan verkkokauppa. Oikeammin vain esite mitä on tarjolla ja mihin hintaan. Toivottavasti löytyy joku muu liike, joka näitä myisi verkon autta.

   • 27.6.2012 / 21:00

    tiedän jo miten saan nuo käsiini, tulossa muutenkin reissua tuonnepäin :)). joten kiitos sinulle, että jaoit eilen blogissasi ne kuvat!

  • 27.6.2012 / 21:01

   joo sopii just sellaiseen ihanan rentoon saunaterassifiilikseen, mitä sinne tavoittelen : )

 3. 27.6.2012 / 22:25

  ZiggZaggeista en tiedä sen enempää, mutta erinomainen vastine BagSaceille kymmenessä eri värissä ovat H&M Homen kylppäriin tarkoitetut säilytyspussit. Samaa ainetta, toimivat yhtä hyvin ja maksavat vain murto-osan :) ja tosiaan värivalikoima on vähän kivempi kuin noissa oikeissa istutuspusseissa.

  • 27.6.2012 / 22:39

   miksi en löydä nettikaupasta noita H&M:n pussukoita..? ois kiva nähdä mitä värivaihtoehtoja siellä on :). etenkin jos löytyis mustavalkoraitaista :P. nuo ZiggZaggit näyttäis kyllä kans olevan melko edullisia!

   • 28.6.2012 / 00:22

    Mä ostin tuollaisen H&M:n ison säilytyssäkin ja istutin sinne kasveja. :) Kätevä ja edullinen!
    Nuo ziggzaggitkin on tosi kivoja. Mullakin ois paikka yhdelle tuollaiselle!

    • 28.6.2012 / 18:28

     ai kiva! taidan minäkin muutaman sellaisen ostaa ;)

    • 29.6.2012 / 22:46

     voi kiitos Jasmin! toiv. ovat vielä sittenkin, kun ehdin tilausta näpyttelemään :)

 4. 28.6.2012 / 21:23

  Tuohan näyttää kivalle! Voisi sopia parvekkeen kaiteeseenkin roikkumaan!

  • 29.6.2012 / 22:47

   totta, varmasti sopis! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.