Asuntomessukatsaus

Viime viikon kauppareissulla oli perinteisesti pikkupakko ostaa Dekon asuntomessunumero. Suht pikaisesti selasin kohteet lehdestä läpi ja ensivaikutelman perusteella poiminkin niistä muutaman tähän postaukseen!
Yleisesti ottaen mun suosikkeja on messuilla olleet kivitalot: Jämerä- ja Lammi-kivitalot, tosin viime vuonna Kokkolan asuntomessuilla tapahtui kohdallani poikkeus!: tykästyin kovasti ja ylitse muiden Villa Whiteen. Nähtäväksi jää, onko Tampereella yhtään samantapaista messuhelmeä, sellaista wau-elämystä kovasti odotan! Mutta nyt näihin tämän vuoden asuntomessukohteisiin!

Tämä kohde kiinnitti huomioni valkoisuudellaan: vaaleutta, valoa ja avaruutta! Pohjaratkaisu oli ihanan erilainen, mun makuun! Kohteeseen valittu ruokailuryhmä ihastutti myöskin.
Kohde 14: Lammi-Kivitalo Villa Hesse.

 Tässä kohteessa huomioni herätti sekä nojatuolit että ruokapöydän tuolit, sillä ne on sellaiset, joita en näkisi omassa kodissani ikipäivänä eikä ne mielestäni sovi tämänkään kodin tyyliin, vaikka nimenomaan kontrasteja niillä on haettukin. Pakko siis nähdä livenä, jos mielipiteeni vaikka muuttuisi! :D
Kohde 17: Passiivikivitalo Skaala.

Tämä kuuluu hiukan samaan kategoriaan kuin edellinenkin, pakko nähdä vaikka ei omaan makuuni olekaan. Monine väripilkkuineen erottuu kyllä kivasti muista messukohteista.
Kohde 36: Deko-talon hyvinvointikoti. 

Tämä taas liippaa läheltä omaa tyyliäni, ihastuttava kohde! Erityisesti kiinnitin huomioni saunan lauteisiin, tuollaiset joskus meillekin! <3 Tämä talo kuuluu messujen suurimpien talojen joukkoon 203 neliöllään. Ihania yksityiskohtia pullollaan!
Kohde 37: Casa Forte.

Tässä yksi peruskiva kohde, jossa kaunis värimaailma ja kivat materiaalit muutenkin. Yllättävän vähän neliöitä (132,5) kaksikerroksiseksi taloksi.
Kohde 23: Villa Rusko.

Tämä messujen suurin kohde (270 neliötä) miellyttää kalusteillaan, piensisustusesineillään sekä läpi talon jatkuvalla tehostevärillään lilalla!
Kohde 27: Aeroc-Kivitalo Louhi.

Viimeisenä niin ikään kivitalo. Tästä odotan muodostuvan sen suurimman wau-elämykseni, sillä tämä kiinnostaa mua näistä kohteista eniten! Kuvailisin kohdetta sanoilla luksus ja ylellinen. Tästä talosta löytyy myös iso vaatehuone, jossa kuulemma vaatteet on kuin kaupan tangoilla… Portaiden lasikaiteet ihastuttaa!
Kohde 26: Lammi-Kivitalo Villa Ilo.

Oishan noita ollut muutama muukin kiva, mutta niistä(kin) enemmän sitten, kun saan kohteista omaa kuvamateriaalia :).

Jokos te olette tutustuneet messukohteisiin? Vai aiotteko jättää tutustumisen itse messupäivään?

Comments

 1. 10.7.2012 / 09:57

  Samoja suosikkeja löytyy täältäkin :) Viime vuoden Villa White:n jälkeen sitä odottaa jotain yhtä upeaa tuoltakin, suuret odotukset Villa Ilosta! Ylihuomenna selviää, palkitaanko odotukset, jee! :)

  • 10.7.2012 / 14:11

   totta! mahtava päästä taas pressipäivänä messuille kaikessa rauhassa katselemaan :)

 2. 10.7.2012 / 10:53

  Me olemme menossa perjantaina tutustumaan messualueeseen ja Deko-lehteä on tullut jo selailtua. Oma suosikkini lehden perusteella on kohde 26, jonka omistaa muuten Jenni Ahola.

  • 10.7.2012 / 14:12

   ai kiva tietää omistajistakin hieman! kivaa messupäivää :)

 3. 10.7.2012 / 11:11

  Täytyypä käydä tuo Deko poistamassa itsekin. Asuntomessuille matka ensi viikolla ihastelemaan.

  • 10.7.2012 / 14:13

   mä meen messuilemaan jo torstaina :)

 4. 10.7.2012 / 11:33

  Oi että mitä sneak peakeja! Etenkin tuo kohteen 17 vaalea lattia kolahti -ja sitä tuijotettuani huomasinkin, että olipas yllättävän monessa kohteessa vaaleat lattiat. Ei tainnut viime vuonna olla ihan noin useassa (?). Odotan kyllä innolla asuntomessuille pääsyä, ensi viikolla olisi tarkoitus täältä Oulusta lähteä köröttelemään kohti Tamperetta ja viettää päivä lumoavien talojen parissa, mmmmmm. :)

  • 10.7.2012 / 14:14

   joo niin on! ja tosi paljon oli valkoisia keittiöitä, mut sekös mua vain ihastuttaa :). en malta oottaa messupäivää!

 5. 11.7.2012 / 08:51

  Kokemusta ei tosiaan ole kuin Kokkolan messuilta, odotukset siis melkoisen korkealla. Tuon Dekon selailun jälkeen odotukset aavistuksen laskivat, se ei antanut vielä kovin paljoa. Aika keskeneräistä tainnut olla siinä vaiheessa kun nuo kuvat lehteen kuvattu.

  Perjantaina on taas sitten ranne tosi kipeä, muistaakseni lähemmäs 1000 kuvaa tuli viime vuonna otettua ja tuolla kalustolla sitä painoa alkaa jo käsissä olemaan :)

  Toivottavasti nähdään huomenna!

  • 11.7.2012 / 13:00

   mustakin näytti jotku kohteet vielä hiukan keskeneräisiltä, toivottavasti kuitenkin mahd. moneen huomenna pääsee kiertelemään!
   ohhoh, sinähän oot kuvannu! mä otin viime vuonna varmaan 300-400 kuvaa. mut muistan ton alkuinnostuksen :D. nää on mun kuudennet messut, joten ihan kaikkea ei tuu kuvattua enää :P
   yritän tähyillä, jos tunnistaisin sut ja Oonan niin tuun moikkaamaan :)

 6. Maija
  11.7.2012 / 09:11

  Täytyykin käydä tuo Deko ostamassa niin on mukavampi kierrellä asuntoja. Asun melko lähellä messualuetta ja on hauska nähdä millainen vipinä täällä kohta alkaa. Itse ajattelin messuille mennä heti alkuviikosta, ei jaksa kauemmin odottaa kun olemme juuri etsimässä omaa kotia, ja saattaa olla että pian alkaa keittiö- ja pintaremontti! Pitääkin lukea monet sinun postauksesi siinä vaiheessa ja ottaa vinkkejä. Juttujasi on kiva lukea :)

  • 11.7.2012 / 13:01

   joo tuo oli kyllä kiva et nään nyt ne omat lempparit etukäteen, tiedän sit missä tahdon ainakin käydä :). aika on kuitenkin rajallinen, joten voi olla että muutaman joudun skippaamaan.
   mukava että tykkäät jutuistani, toiv. löydät täältä hyviä vinkkejä :)

 7. 11.7.2012 / 16:20

  En ole vielä ehtinyt tutusta messukohteisiin, mutta tulee niihin ehkä vähän tutustuttua ennenkuin messuille menee. Niin tietää ainakin ne ”pakko nähdä”-kohteet ja voi mahdollisesti karsia joitain kohteita poiskin.

  Saunan lauteet Casa Fortessa näyttää kyllä upeilta, pakko nähdä livenä!

  • 12.7.2012 / 19:19

   kannattaa kyllä tehdä pientä etukäteistutustumista, tietää sitten missä viettää aikaa ja missä ei ehkä ;). Casa Forte on endottomasti käymisen arvoinen, wau!

 8. Aikku
  11.7.2012 / 17:56

  Täytyypä tutustua kohteisiin etukäteen. Laitahan sit vinkkejä, mitä kannattaa katsoa… Me mennään messuille vasta 24. päivä, kunhan saadaan loma ensin alkuun:)

  • 12.7.2012 / 19:23

   juu kuvia tulossa kunhan vain ehdin! varmasti ehdin ennen teidän messuvierailua :)

 9. Ninnu
  12.7.2012 / 09:40

  Heippa!

  Itsekin selailin tuon Dekon ja kun näin tuon Villa Ilon- sain jo lehden kautta WAU efektin- itse en pääse messuillla käymään, joten toivoisinkin sitten jonkinlaista messupostausta =) Samassa hengenvedossa kun ihastelin tuota Villa Iloa, blogisi tuli heti mieleeni, ja arvasin että jotain kyseisestä kohteesta mainitset, koska se näytti ”ihan sinulta”, ja samalla myös ”minulta” . Kiitos kivasta blogistasi ja ihanaa kesää :) -Ninnu

  • 12.7.2012 / 19:24

   Villa Ilo oli kyllä livenäkin upea, oi että :). kuvia tulossa joku päivä, varmasti useamman postauksen verran tässä kesän mittaan. oi, hauska kuulla että näytti multa :D. kiitos samoin sulle Ninnu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.