Sunnuntai

Sunnuntaihuomenet blogikansalle!
Täällä on saatu nukuttua viikon aikana kertyneitä univelkoja pois; olipa ihana aamu kun ei tarvinut herätä herätykseen! Joku vielä tuossa sohvalla hieman jatkaa uniaan, kissa vieressään niin suloisena torkkupeittoläjän päällimmäisenä. Toinen kissa nukkuu tapansa mukaan terassilla valtavassa pehmustekasassa (odotan aina milloin kasa sortuu, niin huteran näköinen se on enkä ymmärrä miten kissa sinne päälle onnistuukaan pääsemään :D). Siellähän ne terassikalusteiden pehmusteet ovat viettäneet lähes koko kesän: terassikatoksen alla, sattuneista syistä ;).
Kun katsoo ikkunasta ulos, voi sitä vettä sadella tänäänkin… Onkin mukava katsella ja kuunnella taustalla pyörivää Huvila & Huussi -ohjelmaa, siellä on kesä 8)

Nyt lähden tästä valmistamaan aamiaista ja sen jälkeen valmistautumaan päivän menoihin ja meininkeihin! Pieni toive mielessä: ehtisinpä jossain välissä takapihalle kurkkimaan, jos sieltä jo löytyisi mustikoita ja ehtisinpä vielä niistä jotain herkkua valmistamaankin :)

Näiden kevättalvella nappaamieni synttäriruusukuvieni myötä:
kaunista sunnuntaita! <3

Comments

  1. Niina ja 4 kisua
    5.8.2012 / 15:03

    Täällä iski joku energia lataus sunnuntain kunniaksi ;) Pyykit silitetty (niin inhoan silittämistä…), vähän siivoiltu,kaupassa käyty (yleensä en käy sunnuntaisin) ja vielä kävelin toiseen suuntaan (25min) Pizza uunissa, kisut nukkuu (liian kuuma) ja loppu päivän meinaan vain olla ;D

    • 5.8.2012 / 18:00

      ahkera sinä! tuollaisista päivistä saa niin hyvän mielen, mutta ei niitä liian usein tarvitse kuitenkaan harrastaa ;). kivaa illanjatkoa sulle Niina ja kisuille silityksiä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.