Pieni yksityiskohta

Pieni piristys pikkuvessaan: syksynpunaisia neilikoita sekä vesimelonin tuoksua tuoksutikuilla. Kyseessä kesällä Tukholmasta ostettu huonetuoksu, joka näkyi aiemmin Kosmetiikkaosastoilta-postauksessani. Ihanan makea ja herkullinen tuoksu, ei kuitenkaan liian imelä tai voimakas. Juuri sopiva.

Syksyistä iltaa toivotellen,

Comments

 1. 26.9.2012 / 19:47

  Täytyy sanoa, että teillä on todella kaunis laatoitus wc:ssä. Upeasti tuo valaistus vielä korostaa laattojn muotoa! Tykkään paljon! :)

  • 26.9.2012 / 23:36

   kiitos C! minäkin tykkään kovasti tästä pienemmästä wc:stämme; laatat ja kattospotit luo kivan ja tunnelmallisen yhdistelmän :)

 2. 26.9.2012 / 20:33

  Voi miten tunnelmallista ja kaunista, ja hienoja, ihanan hämyisiä kuvia. Tykkään :)

  • 26.9.2012 / 23:36

   voi kiitos paljon ihanuus! :))

 3. Minimii
  26.9.2012 / 22:21

  Aivan ihana tuo kaakeli! Meillä on suunnitteilla todella pienen vessan remppa, lattiasta katonrajaan. Luultavasti tuollain kaakeli ei pääsisi meidän pienessä vessassa oikeuksiinsa, sitä tulisi ihailla isomman matkan päästä. Mutta jotakin tuon kaltaista olisi huippua löytää.

  • 26.9.2012 / 23:39

   tiedätkö, tämä kuvassa näkyvä vessa on meidän kakkosvessa ja superpieni! vain jotain neliön kokoinen ja ilman ovea :D. (se on kodinhoitohuoneen yhteydessä ja vain meidän omassa käytössä, joten ovea ei tarvitse :))
   Hartmanilta nämä laatat muistaakseni tilasimme. ja mun mielestä hyvin voisitte laittaa samaa laattaa vessaanne!

   • Minimii
    27.9.2012 / 16:34

    Kiitos tosi kivasta ja kannustavasta vastauksesta! :) Voisiko tuota laattaa laittaa kaikkiin neljään seinään vaiko vain yhteen tehosteeksi? Ehkä tuo valaistus vain tekee sen että kaakelin vaikutelma on enemmän 3D kuin oikeasti :D

    • 27.9.2012 / 16:39

     laatta on tosiaan hieman tuollainen tiilimäinen eli ei ihan sileä :). sitä oli silloin ainakin saatavilla kiiltävänä (tuo mikä meillä) ja mattana.
     vois hyvinkin laittaa kaikkiinkin seiniin, tulis kivan persoonallinen ja söpö pikkuvessa! tai sitten yksi vaihtoehto voisi olla sellainen että tuota laattaa yhdelle seinälle ja muille vaikka normilaattaa (sileää) valkoisena, ehkä hieman kookkaampana kuin mitä tuo laatta on.

 4. Birre
  26.9.2012 / 22:28

  Kiitos tästä ihanasta blogista! Tätä on tosi mukava seurata :) Vaikka itelläni on aivan erilainen maku sisustuksen suhteen, niin silti tykkään lukea kirjoittamiasi juttuja ja katsella kauniita kuvia. Ja kyllä välillä jotain vinkkejä omankin tyyliseen makuun löytyy:) Oletko tehnyt yhtään postausta teidän wc:stä vai oliko se teidän saunan yhteydessä?

  • 26.9.2012 / 23:43

   voi kiitos vain itsellesi ilahduttavasta kommentistasi! :)
   mukava kuulla teistä lukijoista ja teidän mielipiteistänne! tällaiset inspiroi :))
   meillä on kaksi vessaa: tuo kuvan vessa, joka on kakkoswc ja sijaitsee kodinhoitohuoneen yhteydessä. kylppäriin emme halunneet vessaa, se oli ihan ehdoton nounou. päävessa onkin sitten reilumman kokoinen 6 neliöllään. wc-aiheiset postaukset löydät kun klikkaat oikeasta sivupalkista tunnisteen ”wc”, laitan tähän vielä suoran linkin:
   http://allyouneediswhite.bellablogit.fi/category/wc/

 5. Meän Satu
  26.9.2012 / 22:37

  Tuonnehan nuo pullot soppii tosi hyvin! ja nuo piristysruiskeet vielä piste iin päälle :) Tuo laatotus on kyllä hieno!
  Ja ihanat pikkumussukat kuvissa aiemmassa postauksessa <3
  ja ne pallotuijatki soppii erittäin hyvin ulkovalojen välliin <3
  Jääny kommentoimatta mutta jokkaisen postauksen kyllä aina luen :)

  • 26.9.2012 / 23:46

   kiitos kaikista kehuista! :D
   tosi kiva että käyt täällä lueskelemassa, ei aina tarvitse jaksaakaan kommentoida ;)

 6. Mape
  27.9.2012 / 07:57

  Oi miten kaunista <3 Miten tuolta raaskii edes poistua? =D

  • 27.9.2012 / 08:16

   hauska! :D kiitos :)

 7. 27.9.2012 / 10:05

  Osuipa hyvään aikaan tämä vessapostaus! Suunnittelen juuri meidän vessan seiniä/valaistusta. Tuo laatta on meillä keittiön välitilassa, tosin en ole varma onko meillä pienempikokoisena. Tosi kaunis tuo valaistus ja hylly. Heti bongaan valaistusidean sinulta omaan vessaan, siellä kun kattovalolle on varaus. Tosin ei tuollaista kiinteää hyllyä ole mahdollista tehdä, mutta voisi toimia muukin hylly pytyn takana. Minulla vaan on pulmana, kun laattoja on kahdelle seinälle ja yhden seinän aijon maalata tehostetyyliseksi, niin onko se tehosteseinä lavuaarin vastainen seinä vai tuo pytyn takana, suoraan ovesta katsottuna. Toisaalta tehosteseinä kertautuisi kauniisti peilistä, jos olisi allassysteemin vastaisella seinällä. Toivottavasti flunssasi on taittunut ja terveisiä misuille!

  • 27.9.2012 / 14:13

   ai jaa, olipa kiva! joo tai tuo hylly on seinäwc:n kotelo :). haluttiin tehdä tuollainen ulkoneva kotelo, että saatiin tuota tasoa. muutenhan se ois verhoiltu kokonaisuudessaan seinän sisään.
   flunssaa mulla ei ollutkaan, pelkkä kuume sen yhden illan, hassua! :)

 8. Erika
  11.3.2013 / 12:16

  Tosi kivasti ootte laittanut. Mä haluaisin kysyä onko nuo spotit ledit, lämmin valkoiset? Ja minkä merkkiset?

  • 11.3.2013 / 12:21

   kiitti Erika! nuo on ihan perushalogeenispotit, merkkiä en valitettavasti muista. ja kyllä, sävy on lämmin valkoinen.

 9. Erika
  12.3.2013 / 21:16

  Kiitos vastauksesta :), kyllä halogeenit on aina vaan hienompisa kuin ledit! Vielä pitää kysyä tuosta kattopaneelista, onko mdf ja luonnonvalkoinen vai puhdas valkoinen?

  • 12.3.2013 / 22:43

   joo, mdf (kuten muuallakin talossa paitsi kylppärissä puupaneeli) ja sävy on puusepänvalkoinen = listavalkoinen eli ei ihan vitivalkoinen. listatkin kun ovat tuota luonnonvalkoisempaa sävyä niin oli luonnollista valita myös kattomateriaali samassa sävyssä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.