Kahvikoneen voittaja

 

Kiitos lukuisista kommenteistanne kahvikonekilpailussa! Sain kommenttien joukossa myös ihanaa blogipalautetta, sydämellinen kiitos niistä. En viitsinyt sinne kilpailukommenttien väliin alkaa kirjoittelemaan kiitoksia, joten toivottavasti tämä tavoittaa teidät :).
Arvoin voittajan taas tuttuun tapaan random.org:ia apunani käyttäen. Voittaja-arvaksi arpoutui arpa numerolla 108:

Onnittelut Tovelle! Olin jo laittamassa sinulle sähköpostia, mutta vastaan tuli yllättäviä teknisiä ongelmia Hotmail-palvelussa (jokin hetkellinen häiriö), joten en pääse sähköpostiini ainakaan toistaiseksi. Otan yhteyttä heti kun palvelu taas pelaa! :)
EDIT Sain lähetettyä sinulle sähköpostin!

Comments

 1. Pirjo
  17.12.2012 / 13:47

  Moi kaikki kahvikoneen arvontaan osallistuneet. Pikainen vinkki teille kahvin ystäville: Helsinki-Vantaan lentokentän Starbucks-kahvilasta (kakkosterminaalissa, saapuvien kerroksessa) myydään loistavia termospulloja, joilla on kätevä kuljettaa aamukahvi vaikkapa töihin. Pulloja on hopeisina ja upean punaisina! Paras ikinä testaamani ”kahvinkuljetusväline”.

 2. Pirjo
  17.12.2012 / 13:47

  Niin ja on muuten hyvä viime tipan joululahjavinkkikin tuo termari.

  • 17.12.2012 / 14:32

   hyvä vinkki! näin joulun alla varmasti kaikki vinkit on tarpeellisia :)

 3. -Tintti
  18.12.2012 / 10:55

  Heheh, väsyneillä silmillä ihmettelin, että mitäs kaivinkoneita täällä on arvottu :D Tarvitsen selkeästi lisää kahvia!
  Ja tuo em. Starbucksin termosmuki tosiaan on aivan loistava kapistus <3

  • 18.12.2012 / 10:58

   kaivinkoneita :D :D hyvä idea; taidanpa itsekin nauttia kupposen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.