Eteisessä

 

028

Tällä viikolla on tullut hoidettua monta kotiin liittyvää asiaa – Ikeassakin jo pyörähdetty! Sen ansiosta asiat vaatehuoneessa ja eteisessä ovat ottaneet ison askeleen eteenpäin: vaatehuoneeseen sain mm. kenkälaatikoita ja eteiseen lipaston, joka on tilassa huomattavasti käytännöllisempi kuin edellinen pienempi kenkäkaappi. Pienemmälle kenkäkaapille löytyi paikka vaatehuoneesta.

Näiden koukkujen tilalle olen suunnitellut aiemmin blogissanikin mainitsemaa Latva-naulakkoa, johon voisin ripustaa laukkuni ja vieraillekin se olisi kätevä, he kun tykkäävät jättää takkinsa liukuovien takana sijaitsevan vaatesäilytyksen sijaan tähän eteiseen. Täytyisi vähän mittailla, miten se tuohon sopii… Eräs kattovalaisinkin on ollut kiikarissa jo kuukausia, sen tulen tähän eteiseen hankkimaan. Eikä se muuten ole kumpikaan niistä, joista kuukausia sitten Sisustushaaveita eteiseen -postauksessani kirjoitin! Niistä vähän jalostin ajatusta eteenpäin ja niin löytyi se täydellinen yksilö :)

cats

Löysin Ikeasta myös tämän upean korin, taisi olla reissun ainoa heräteostos :). Kori on oikeasti suunniteltu ruukkukäyttöön; sisällä on ohuenohut muovinen sisus, jonka ansiosta ruukku on vedenkestävä. Itse ajattelin tämän lähinnä sisäkorikäyttöön, mietin vielä tuleeko sen paikka olemaan täällä eteisessä vai jossain muualla. Todennäköisesti tulee olemaan melko seilaava yksilö. Tykkään valtavasti tuollaisesta valkoisen ja vaaleahkon puun yhdistelmästä, jossa on ripaus mustaa!

cats

Lipaston matalampi taso toimii tarvittaessa myös istuintasona, siksi tuo tyyny. Olen innoissani tästä eteisen harppauksesta käytännöllisempään ja kauniimpaan suuntaan! Vielä kun saa tilaan naulakon ja sen valaisimen niin kyllä kelpaa! Sitten kun eteinen on valmis, kuvaan sen ja esittelen sekä ennen että jälkeen -kuvien kera. Tähän vierähtää kyllä täysin määrittelemätön aika, joten malttia malttia (sekä minulle että teille :D).

Comments

 1. Sara
  4.4.2013 / 12:38

  Öö, nyt menee totaalisesti ohi aiheen, mutta onpa kivan näköinen laukku. Sattuuko se olemaan Longchamp? :-)

  Kori näyttää hyvältä ja käytännölliseltä. Mitä sarjaa tuo lipasto on?

 2. 4.4.2013 / 12:44

  Teillä on tosi kaunis eteinen :) Ja niin ihana myös tuo kori, voi kun pääsisi sinne Ikeaan taas joskus käymään!

  • 4.4.2013 / 13:03

   kiitos Susanna! minäkin toivon että Ikea tulisi pian lähemmäksi…

 3. Anna-Leena
  4.4.2013 / 12:53

  Hyvältä ja käytännöliseltä näyttää ! Minullakin on ollut pohdinnassa eteisen sisustus. Pitäisi olla lipastoa ja tuolia jne. Onko tuo kaluste yhtenäinen vai koostuuko kahdesta eri korkuisesta osasta? Mikä sen mallin nimi on?
  Ansku

  • 4.4.2013 / 13:06

   mahtavaa, kiva kuulla! mä poistin tuolin ku se vei ikään kuin hukkatilaa eikä sitä juuri koskaan tarvinut. ostin Bestå-sarjasta yhden 120 cm leveän osan ja päälle puolikkaan eli 60 cm leveän, mattavalkoisilla ovilla.

   • Anna-Leena
    4.4.2013 / 13:10

    Tosi hyvä idea! Niin vähän arvelinkin että beståta voisi olla. :) ostin jo shogun jakkaran eteiseen mutta voi olla että joudun varastamaan ideasi. Shogun löytää kyllä paikkansa muualtakin, vaikka takan vierestä.

    • 4.4.2013 / 13:33

     Bestå on hyväksi, laadukkaaksi ja toimivaksi lähes kolmen vuoden käytössä todettu, joten uskalsin ostaa vielä nämä osat :). Shogun on ihana!

 4. 4.4.2013 / 12:54

  Ihana eteinen! <3 Tuo kori on kyllä täydellinen löytö! Jos vaan meidän lähi-Ikeasta löytyy niin käyn myös hakemassa, niin ihanalta se näyttää!

  • 4.4.2013 / 13:04

   kiitos :)) teidän lähi-Ikeassa mä just taisin käydäkin ;). olivat ihan tavaratalon lopussa siellä puutarhaosastolla.

   • 4.4.2013 / 13:30

    Sun olis pitänyt tulla vierailulle, kun niin lähellä käväisit. :) Muuten, huomasitko, että tänään Finnish design shopissa kaikki -20% koodilla WELIKEYOU tänään ja huomenna. Ajattelin vaan, että jos naulakkokaupoilke aiot…? :)

    • 4.4.2013 / 13:35

     heh :) ens kerralla!
     huomasin joo, näpytän huomenna tilauksen ku tänään en ehdi. ainakin eteisen valaisin lähtee tilaukseen. eikö teillä oo Latva myös? onko käytännöllinen ja kaikin puolin hyvä hankinta? :D

     • 4.4.2013 / 14:01

      Meillä on joo toi Latvan seinämalli mustana. Oon kyllä tykännyt siitä tosi paljon. On hirveän jämäkän oloinen, eli ei yhtään heppoinen.

      Toki kauniimpi se on kun siinä ei ole mitään kuormaa ja olen yrittänytkin sen pitää yleensä suht tyhjänä. Paitsi laukkuani mä siinä yleensä kyllä riiputan. :)

      • 4.4.2013 / 14:04

       kiva kuulla! itse ajattelin sitä juurikin laukuille ja sit vieraiden käyttöön eli koko ajan ei ois täynnä :). mittailin ja se kyllä sopis eteiseen, mut vaikeahan se on vain kuvitella et miltä näyttäis… täytyy ehkä tilata ja palauttaa, jos ei olekaan hyvä.

 5. 4.4.2013 / 14:11

  Hyvältä näyttää, minä pidän myös puun ja valkoisen yhdistelmästä, mustakin siihen sopii kauniisti. Mielenkiinnolla odotan lopputulosta, määrittelemättömän ajan, meilläkin tuppaa aina muutoksissa menemään tovi :)

  • 4.4.2013 / 14:22

   kiitti jonsku! kiva että odotat :). mulla kestää joskus (useimmiten) nää projektit sen takia, että on liikaa projekteja samanaikaisesti ja sit ku haluan miettiä aina rauhassa, mitä laitan mihinkin ettei tarvitse parin kuukauden päästä katua ja tehdä uusiksi.

 6. 4.4.2013 / 21:14

  Vau mikä kori! Ikeaa olisin viimeiseksi tarjonnut, onpas kyllä hieno! Miltei olen jo ajamassa omaani hakemaan :))

  • 5.4.2013 / 10:37

   eikö olekin ihana! hae ihmeessä omasi :)

 7. Marja
  4.4.2013 / 23:06

  Moi S! Ajattelin vinkata Finnish design shopin alesta, mut taidat olla jo tietoinen asiasta. Sieltähän löytyy myös sinun unelma valaisin, Gubi pedrera.. Olet varmaan jo huomannut tämän.

  • 5.4.2013 / 10:38

   joo huomasin eilen facebookissa aleprossan, kiva juttu! kiitos kuitenkin kovasti sulle Marja että näit vaivaa ja tulit kertomaan :))

 8. M
  4.4.2013 / 23:36

  Mahtavaa lukea että joku muukin kuin minä häärää näin keväällä ympäri kotia ja yrittää laittaa paikat hieman käytännöllisempään järjestykseen. :) En tiedä loppuuko tämä ikuinen paikkojen järjestäminen tässä meidän pikkuruisessa asunnossa koskaan. Kiireessä kun tavarat tulee laitettua johonkin aivan muualle kuin ne kuuluisivat. :) Kiitos hyvästä ja inspiroivasta blogista! Mukavaa kevään jatkoa!

  • 5.4.2013 / 10:41

   joo vuodenvaihteessa tein päätöksen, että tämän vuoden aikana järjestän kotia käytännöllisemmäksi (nyt kun asuessa on huomannut, mitä oikeasti tarvitsee missäkin) ja sitä kautta arjesta tulee toimivampaa. tarpeeksi monesti huomasin viime vuoden puolella harmittelevani erilaisia seikkoja kotona, lähinnä niiden toimimattomuutta. nyt on asiat paremmalla mallilla :)
   kiitos vain sinulle ihanasta ja iloiselle mielelle saavasta kommentista! kivaa kevään jatkoa sinnekin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.