Puuhelmet

 

Kaulakorun teettäminen? -postauksessani kerroinkin, kuinka en harmikseni voittanut sitä upeaa turkoosia kaulakorua itselleni, mutta tämän korun kohdalla oli parempi onni:

025

Koru koostuu erilaisista puuhelmistä: vaaleapuisista, mattakultaisista sekä raitaisista puuhelmistä. En ole koskaan aiemmin omistanut tämäntyylisiä koruja, mutta tähän ihastuin kovasti! En tiedä, tuleeko se roikkumaan koskaan kaulassani, mutta ainakin ns. osana sisustusta sitä tullaan näkemään: lipastoilla, mahdollisella yöpöydällä, kirja- tai lehtipinon päällä, roikkumassa peilin kulmasta… Ehkä myös ranteessani, sillä mulla on tapana kietoa kaulakorut ranteeseen, jos se vain suinkin on mahdollista :D. Erityisesti valkoinen helmikaulakoruni nähdään poikkeuksetta ranteessani!

Mua viehättää ajatus seuraavanlaisesta näkymästä leppoisana kesäaamuna: rennon kesäinen petaus, ulkoa kantautuva iloinen linnunlaulu, yöpöydällä (tai meidän kodissa sängynpäädyllä) kirja sekä pieni maljakko, jossa hento vaaleanpunainen pioninkukka vieressään ihana röykkiö valkoista helmikaulakorua. Olisi aika täydellinen näkymä aloittaa vaikka kesälomapäivä!
Mitäs mieltä te olette koruista osana sisustusta?

021

Comments

 1. 23.4.2013 / 11:48

  Minulla oli yksi kaulakoru kauan aikaa roikkumassa peilin kulmassa kun se vaan sopi siihen niin hyvin.

  Minkälaisia säilytysratkaisuja sinulla on koruille? Minulla on jonku verran isoja roikkuvia kaulakoruja joita kuitenkin säilytän laatikossa jossa ne sitten kyllä tahtoo mennä sotkuun. Mietin että miten ne saisi nätisti esille seinään roikkumaan josta ne olisi helppo nähdä jolloin niitä varmaan muistaisi useammin käyttää. Olisiko esim. taulutyylinen seinälle joka olisi pehmustettu jollain kivalla kankaalla ja siinä pieniä koukkuja joihin korut saisi roikkumaan? Tuollaista olin vähän itselleni ajatellut, mutta sen paikka pitäis olla vaatehuoneessa ja siellä ei kyllä sille tilaa ole. Toinen olis tieten joku iso korupuu, mutta sillekään ei vaatehuoneessa ole tasoa, enkä halua kuitenkaan sitä makkariin lipaston päällekään. Mun siskolla on wc yläkaappien oviin sisäpuolelle ruuvattu pienet koukut joissa korut roikkuu. Että oveenkin ne saa kyllä laitettua ja yksin vaihtoehto voisi olla ainakin meillä että laittaisin vaatehuoneen oveen kiinni sen korutaulun, mutta kun meillä vaatehuoneen ovi on melko kapea 60cm. Meidän vaatehuone on meidän makkarin vieressä, mutta alkuperäinen kulku sinne on käytävän puolelta, laitettiin makkarin puolelta seinään ovi kun se uusittiin ja kuitenkin melko pienen tilan takia, siihen laitettiin sellanen ihan normaali kalusteovi, korkea kaapin ovi, joten onhan se aika ahdas kulkea ja ei tosin olisi kiva että hartiat pyyhkis aina niitä koruja. Tosin se käytävän puoleinen ovi aiotaan sulkea kun uusitaan tapetit käytävään joten sen tilallehan mahtuisi sitten se korutaulu. Siihen olin ajatellut pientä naulakkoa kylläkin, esim. saunatakille ja sellaisille, mutta ehkä ne korut vois viedä voiton :)

  Voisitko sinä keksiä tästä aiheesta jonkin kivan postauksen?

  • 24.4.2013 / 08:19

   no mullakin on vaiheessa tuo korujen säilytys, kirjoittelinkin siitä jokunen kuukausi taaksepäin. toivoisin niitä Mujin kirkkaita säilytysboxeja, niihin ois näppärä laittaa korut esille. plussaa läpinäkyvyydestä ja siitä, ettei korut pölyty. tuon pölyyntymisen takia oon hylänny aika monta säilytysvaihtoehtoa, ei ole aikaa (eikä juuri mielenkiintoakaan) niistä pölyjä putsailla… et mulla noi toimis parhaiten, vessan laatikoissa ois niille tilaa. tällä hetkellä korut on Vitriini-rasioissa, erilaisissa säilytyslaatikoissa ja isommat kaulakorut omissa organza-pussukoissaan :)
   tuollaisen taulun, mistä kirjoitit, vois päällystää myös tapetilla kankaan sijaan! katsotaanpas jos saisin jotain postausta aiheesta joku päivä kehitettyä.

 2. Saara
  24.4.2013 / 09:44

  Mulla korut on kerrosvadilla. Mulla on myös puunmuotoinen koruteline, josta en tykännyt käytössä, muuten kyllä kaunis. Jos joku keksii toimivan ratkaisun niiden kauniille säilyttämiselle niin hihkaiskoon. Oletko muuten meinannut teettää sellaisen turkoosin korun?

  • 24.4.2013 / 11:15

   olen meinannut ja useiden mahdollisten tekijöiden kanssa keskusteluja käynyt. mm. sinun vinkkaamaasi Beso Helsinkiin olen ollut yhteyksissä. katsotaan mitä tästä kehkeytyy! :)

   • Saara
    24.4.2013 / 12:51

    Muistahan esitellä koru meille kun saat sen!

    • 24.4.2013 / 12:59

     ehdottomasti! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.