Loman alkumetreillä

 

054

042

Kaunista sunnuntaita! Täällä aletaan vasta totuttelemaan ajatukseen kesälomasta; mitä ihanuutta! <3 Lomainnostusta tuplaamassa on se, että voimme miehen kanssa lomailla yhtä aikaa. Parasta on nyt tämä aika, kun koko loma on vasta edessäpäin ja kaikki on mahdollista. Voi tehdä mitä vain ja milloin vain! Eräs must-juttu mulla on jo mielessä: yöuinti jonkin lämpimän päivän päätteeksi. Tästäkin on muodostumassa jo kesälomaperinne. Yön hiljaisuudessa meressä (tai järvessä) uidessa valtaa niin upea vapauden tunne, kaikki muut nukkuu ja luonto on lähes aavemaisen hiljainen – mikä rentouttava ja pysäyttävä lomafiilis! Sen jälkeen on ihana ehkä hiukan viluisena mennä kotiin, käpertyä lämpimän ja muhkean peiton alle nukkumaan: sikeä uni on taattu! Suosittelen muillekin :).

Tässä muutama Instagram-räpsyni viime päiviltä:

cats-cro-crop

Oon kyllä niin tykästynyt tuohon palveluun (ja kännykkääni). Aina kulkee suht hyvä kamera mukana kännykässä ja voi tallennella monenlaista omaksi muistoksi. Kissojenkin hassut tempaukset on kivasti ja nopeasti ikuistettavissa :). Kuten tässä oikeassa ylälaidassa vanhempi herkkusuu syö nuoremman ruuan, siitä tuo suhteellisen epämukava laidan yli -asento :D. Ja siinä vieressä kuvatodiste siitä, miten todellakin kaikkeen täytyy osallistua: läppäri sylissä ja kissa kainalossa! Tuota kainalopaikkaa vaadittiin muuten aluksi muutaman minuutin ajan vieressä istuen, silmiin katsoen ja vaativasti naukuen… Vihdoin meni viesti perille!

cats-cropi-crop

Paljun lämmityksessäkin ollaan mukana… Paljukissa joka paikan häärääjänä ja vanhempi neiti omalla viltillään ilta-auringossa makoillen :D.

cats-crop

Mies lähti mökkiraksalle, minä kotoilen kissojen kanssa. En oikeastaan tiedä mitä tekisin ja samalla huomasin, ettei tällaista tilannetta ole tainnut olla muutamaan kuukauteen. Ihan kivaa vaihtelua siis :). Nautinpas sitten tekemättömyydestä, koska kotikin on siivottu. Huomenna jo heinäkuu – kivaa kuunvaihdetta!

Comments

 1. Äippä
  30.6.2013 / 14:53

  Kiva postaus :-) Ihanaa lomaa teille…mulla vielä viikko töitä..mutta ihan jees koska päivät menevät nopsaan muiden ollessa jo lomilla. Aika messevältä kuulostaa tuo yöuinti..

  • 30.6.2013 / 22:22

   mukava kuulla että tykkäsit :). tsemppiä viimeiseen työviikkoon, ei enää paljoa sullakaan! suosittelen yöuintia ehdottomasti :))

 2. 30.6.2013 / 15:00

  Ihanaa lomaa. Toivottavasti sinulle sopii että linkitän blogisi omaamme. Olemme vasta aloittamassa rakennusprojektia ja olen löytänyt paljon ihanaa blogistasi. Meitä pääsee seuraamaan osoitteessa http://www.kivitalourakointi.fi

 3. 30.6.2013 / 17:53

  Mukavaa ja rentouttavaa lomaa sinulle :) !! Sitä tunnetta ei kyllä voita mikään, kun loma on vasta alussa, ja seuraavat viikot voi viettää itse valitsemallaan tavalla :).

 4. Marika
  30.6.2013 / 18:06

  Ihanaa ja rentouttavaa lomaa :)
  Yöuinti on jotain aivan mahtavaa ja tunnelmallista. Itsekin ajattelin kesälomalla mökillä käydä pulahtelemassa öisessä järvessä. Myös varhainen aamu-uinti on ihanaa.

  • 30.6.2013 / 22:24

   kiitos Marika! kovin varhaista aamu-uintia en ole vielä kokenutkaan, oon varmaan turhan aamu-uninen moiseen :)

 5. 30.6.2013 / 18:14

  Itse vietän viimeistä lomapäivää blogeja lueskellen, ulkona kun sataa tällä hetkellä kaatamalla vettä :) Hauskaa lomaa teille, meilläkin oli neljä viikkoa yhteistä lomaa kihlattuni kanssa ja oli kyllä ihanaa, mutta kiva mennä myös välillä töihin!

  • 30.6.2013 / 22:25

   kiitti Nella! mä voisin lomailla aika pitkään ilman mitään ongelmia, keksin kyllä aina tekemistä (joskus liikaakin) :)

 6. Niina ja 4kisua
  30.6.2013 / 21:04

  Ihanaa kun ei tarvitse olla kellon ”orja” kolmeen viikkoon :) Kun vaan saisi ulkoiluhullun kisun sisäisen kellon myöhäisemmäksi, ei jaksaisi nousta 04:15….mutta onneksi päikkärit on keksitty ;D Aurinkoisen rentoa lomaa teidän poppoolle :)

 7. 30.6.2013 / 23:37

  Heh, mikäköhän siinä on, että aina läppärillä ollessa on kissat tunkemassa syliin. :D

  Meidän kisuja voi muuten katsella täällä: http://katonalla.blogspot.fi/

 8. Pilvi
  1.7.2013 / 11:55

  Hyvää, pitkää, aurinkoista ja lämmintä lomaa! Mulla vielä kolme viikkoa lomanodotusta…
  Kivoja kuvia :)! Minä käyn usein myöhäisiltauinnilla, elokuun loppupuolelle asti. Vesi on silloin lämpimämpää kuin ilma ja häiriötekijät, kuten kiljuvat lapsilaumat, ovat poissa ;).

 9. 1.7.2013 / 12:27

  Oi ihanaa kun voi vain olla. Kesällä niitä menoja riittää, mutta kyllä se liika lomasuorittaminenkin vie mehut. Mukavaa lomaa!

 10. 1.7.2013 / 15:27

  OIkein ihanaa lomaa sinne! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.