Sadepäivän hemmottelua

 

036

Ensimmäisenä virallisena lomapäivänäni eli tämän viikon maanantaina satoi, heti aamusta lähtien ja aina silloin tällöin päivän mittaan. Mutta ei hätää! Tuollaiset sadepäivät on kuin tehty tällaisia pieniä kotihemmotteluhetkiä varten. Kesällä tällaisia tuokioita tulee muuten vietettyä huomattavasti harvemmin kuin talven mittaan.

045

Ostan aina silloin tällöin muutaman tuollaisen H&M:n kasvonaamion, ihanan tuoksuisia ja kuorivat sekä kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Viimeksi käytin tuollaisen kookoksen tuoksuisen, nam! Naamion takakannessa luki:

Rentoudu ja anna tämän kookosnaamion ihoa puhdistavien vaikutusten viedä sinut tropiikkiin.

044-crop

Siinä mä sitten istuin sohvalla, tuoksukynttilän valossa cappuccinoa nautiskellen. Kasvoilla kookosnaamio ja hiuksissa Color Mask Vanilla. Olin niin tehokkaasti elänyt päivän kerrallaan, että olin unohtanut ajoissa varata kampaajalle ajan tyven värjäystä varten… Tuolla hiuksia hennosti sävyttävällä ja korjaavalla hoitonaamiolla sain kivasti lisäaikaa: tyven sävy tasoittui eikä juurikasvu erotu enää häiritsevänä. Tuubissa lukee, että sen tulisi antaa vaikuttaa pestyissä hiuksissa 10-15 minuuttia, itselläni vaikutti tyvessä 25 minuuttia (ehkä enemmänkin) ja muualla vartin verran. Hyvä tuli ja oman kokemukseni perusteella uskaltaisin antaa vaikuttaa kauemminkin. Hiuksista tulee tuon käsittelyn jälkeen valtavan pehmeät ja sileät; omat hiukseni kun ovat sellaiset jo valmiiksi, tuli ehkä turhankin pehmoiset ja siloiset :P.

047

048

Mua kävi tässä yhtenä päivänä eräs toimittaja haastattelemassa ja hän mm. kysyi, millaisia postauksia teen kaikkein mieluiten. Kiva, mutta yllättävän vaikea kysymys! Oli hankala laittaa aiheita mihinkään mieluisuusjärjestykseen, ne vaihtelee niin kovasti fiiliksen mukaan… Mutta tällaiset fiilistely-postaukset on kyllä sieltä kivoimmasta päästä, ehdottomasti!

Comments

 1. Niina ja 4kisua
  4.7.2013 / 19:27

  Kampaajaa odottelen täällä malttamattomasti, tyvikasvua pukkaa ;D
  Minusta on tullut vanhemmiten niin allerginen että joudun varmaan kohta miettimään hiusten värjäyksen lopettamistakin :( EEEEEEEIIIIHHH, ja oma hiusväri on ei minkään värinen….
  Sade päivinä voi todellakin tehdä kaikkea mukavaa. Hemmottelua, herkuttelua ja hyvien ohjelmien katsomista boxilta :) Loma on kuitenkin lomaa vaikka sää olisi mikä :) Ihanaa loman jatkoa sulle ja kisuille silityksiä :)

  • Pilvi
   4.7.2013 / 23:33

   Moni antaa nykyisin oman värin kasvaa pikkuhiljaa ja raidoituksella pelastaa kaamean välivaiheen. Raidat kun eivät välttämättä lähde aivan päänahasta, niin ei (niin helposti ainakaan) tule allergisia reaktioita :).

  • 6.7.2013 / 12:36

   todellakin: loma on loma oli sää millainen tahansa! oltiin tämä viikko reissussa ja joka päivä kyllä paistoi, nyt paistaa kotonakin kun kotiuduimme :)
   kiitti! ja tuota oman hiusvärin kasvatusta oon kyllä miettiny, mut vähän jännittäis minkä värinen hius sieltä tulis, ei enää muista mikä se oma ois :D. tyvikasvusta ei kovin hyvää selkoa saa…

 2. 4.7.2013 / 20:03

  Aivan täydellinen aloitus lomalle. Ihan liian harvoin on aikaa itselle, että vois vaan nauttia ja keskittyä itseensä.

 3. 4.7.2013 / 21:03

  Minä kävin alkuviikosta värjäyttämässä pääni kampaajalla, yleensä olen sen tehnyt aina itse, mutta nyt kun on uusi pesuhuone, valkoiset laatat seinässä ja valkoiset saumat niin en enää tohdi värjätä kotona. Värjään hiukset aina punaiseksi ja kun alat sitä väriä huuhdella niin ei voi ollakaan niin varovainen etteikö sitä lentäisi seinille edes pieniä piskoja ja tuore valkoinen sauma imaisee varmasto heti sen värin itseensä. Varovainen saa olla jo kun vain peseekään nyt hiuksia, sillä sitä punaista väriä lähtee kyllä päästä jonku aikaa.
  Isompi varaajaa saatiin eilen joten poreammeeseen riittää nyt hyvin vesi ja tänään soittivat liikkestä, että saunan lasiseinä on valmis, saadaan saunakin valmiiksi ja pääsee pitkästä aikaa omaan saunaan, ihanaa!!

  Mulla on kaapissa varmaan kymmentä eri naamiota, mutta aika harvoin tulee käytettyä, ei jotenkin vain riitä aika siihen kun useimpia pitäisi pitä sen 10min naamalla ja sitten taas illalla kun lapset nukkuu niin ei enää jaksa. Ehkä kun kylpyyn menee niin silloin.

  • 6.7.2013 / 12:39

   oon kuullutkin tuosta punaisen väriän leviävyydestä :)
   mukavia saunahetkiä teille, kyllä nyt kelpaa!

 4. Unnu
  5.7.2013 / 09:26

  Vähän ohi aiheen, mutta onko cappucinosi Iittalan ego-kupissa? Hän on niin kaunis, tahtoisin noita meillekin. :)

  • 6.7.2013 / 12:00

   kyllä on Ego-kuppi kuvissa. ne on munkin mielestä tosi kauniit muotoilultaan! käyvät kivasti myös kulhosta silloin tällöin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.