Hotellimme Alcúdiassa

 

Kivaa syystiistaita kaikille! Ajattelin tänään näyttää, millaisessa hotellissa vietimme lomaamme Mallorcan Alcúdiassa. Kuvia olikin niin reippaasti, että jaoin postauksen kahteen osaan: tässä ensimmäisessä osassa huonekuvia ja myöhemmin toisessa osassa yleisten tilojen kuvia. Hotelli on etenkin lapsiperheiden suosiossa, mutta aivan hyvin mekin sinne joukkoon sulauduimme. Ajattelin, että ihan mukava nyt seurailla lapsiperheiden touhuja ;). Mutta siis aivan ihana on tämä Viva Sunrise -hotelli, jota voin erittäin lämpimästi suositella kaikille, oli sitten lapsia tai ei!

006

Hotellissa oli valittavana monia erilaisia huoneita/huoneistoja. Haaveilin matkaa varatessamme sellaisesta huoneistosta, jossa oli oma reilunkokoinen terassi ulkoporealtaineen… Ihan hyvä, ettemme sentään niin törsänneet: en olisi kipsijalkojeni kanssa siitä juurikaan nauttimaan päässyt!
Sen sijaan hyvä päätös oli valita tämä remontoitu kaksio, jossa oli parveke puutarhaan päin. Hotelli sijaitsee noin 400 metrin päässä rannasta, joten merinäköalaa huoneista ei ole. Valittavana oli siis näkymä kadulle tai puutarhaan, joka tässä tapauksessa tarkoitti uima-allasaluetta ja hotellin sisäpihaa.

Hotellivalintaa mietimme tällä kertaa oikein ajan kanssa ja lopulta päädyimme tähän Viva Sunriseen. Viehätyin remontoitujen huoneistojen sisustuksesta ja sen sävyistä, mitäs sanotte te?

013

Ihanan vaalea yleisilme; aika paljon valkoista, mutta lämpimiä puunsävyjäkin joukosta löytyy. Väriripauksia löytyy niin tyynyistä kuin tauluistakin ja mikäs rantalomakohteeseen väripilkuksi paremmin sopisikaan kuin merta muistuttava turkoosi.

Huoneistossa oli erillinen ja reilunkokoinen makuuhuone ranskalaisella parvekkeella, iso kylpyhuone sekä olohuone ja tupakeittiö:

015

Pääoven vierestä pääsee kylpyhuoneeseen ja kylpyhuoneen viereinen oviaukko johtaa makuuhuoneeseen:

018

Huoneistossa oli myös säädettävä ilmastointi, mikä oli tosi kiva. Miinusta tulee ainoastaan siitä, että edelliset asiakkaat olivat polttaneet huoneistossa ja haju oli kyllä suorastaan järkyttävä! Sanoimme asiasta vastaanoton henkilökunnalle ja he pyysivät kerroshoitajia suihkimaan huoneeseen jotain tuoksuja. Niiden ja ahkerasti käytetyn ilmastoinnin avulla hajut häipyivät muistaakseni kolmantena lomapäivänä. Hotelli on kokonaan savuton, joten aika itsekästä käytöstä joiltain turisteilta…

Kylpyhuone oli tosi kiva ja tilava, ihana sadesuihkukin sieltä löytyi!

009

Huomaa erikoinen lattiakaivosysteemi!
Onneksi suihkunurkkauskin oli noin tilava: sinne mahtui yksi muovinen parveketuoli potilaan avuksi. Ja mahtui sinne kipsijalkapäivinä myös hiustenpesijäkin: mun loman kohokohtia olikin ne hetket, kun mies pesi mun hiukset ja samalla sain päähieronnan <3. Kerran sanoin, että näytäs kättä, laitoitko oikean määrän hoitoainetta ja mies tuumasi, että tässä salongissa menee kaikki aina oikein :D.

cats

Keittiön välitila oli kiva ja huoneiston sisustukseen hyvin sopiva!

017

Parvekkeeltamme oli suora näkymä aikuisten uima-altaille:

357

356

Yksi koko loman upeimpia näkymiä oli uima-allasalue iltavalaistuksessa, oi että sitä näkyä oli mukava ihastella!

032

Allasalue oli todella iso ja viihtyisä ja näiden kahden altaan lisäksi oli vielä lapsille omat altaansa erilaisine liukumäkineen hieman erillään näistä.

026

Allasalueen vieressä oli ravintola, jonka asiakkaat saivat joka ilta kuunnella elävää musiikkia. Lavalla esiintyi joka ilta myös lasten mieliksi jotain. Parvekkeeltamme oli hyvä näkö- ja kuuloyhteys lavalle ja siellä tulikin istuttua harva se ilta. Samalla bongailimme Palman kentältä nousevia ja sinne laskeutuvia lentokoneita ja näinpä eräänä iltana parvekkeella istuessani tähdenlennonkin.

024

Ihana hotelli, kerta kaikkiaan! Niin sydämellinen henkilökuntakin ja varsinkin kipeänä heidän ystävälliset hymynsä ja myötätuntoiset katseensa auttoivat paljon. Olo oli siellä oikein kotoisa!

Päivän vauvauutinen: kävin tänään toista kertaa neuvolassa ja ensimmäistä kertaa lääkärineuvolassa. Kuulin pienen sydänäänet ensimmäistä kertaa neuvolan laitteella, kuulostihan ne erilaisilta kuin ultratessa. Vieläkin saan ne kaikumaan korviini, jos oikein keskityn. Tuntui hassulta, sillä lääkäri oli suunnilleen minun ikäinen mies, melko rento ja rempseä… Meinasin pillahtaa itkuun, kun sydänäänet löytyivät, mutta sain rykäisemällä itseni koottua :D. Miten naislääkärin seurassa tuntuu helpommalta liikuttua/itkeä?

Päivän jalkauutinen: hieman takapakkia, sillä sunnuntai-illasta asti kipu on pahentunut, täytyy ottaa entistäkin iisimmin, vaikka ei tästä enää oikein iisimmäksi voi muuttua, pakolliset keittiö- ja vessareissut kun on vain tehtävä… Parane jalka, parane!

 

Comments

 1. EmiliaMaria
  15.10.2013 / 13:32

  Näyttää kyllä kivalta tuo hotelli! Tekisi mieli itsekin lähteä vähän aurinkolomalle, mutta pitäisi pyytää neuvolasta jo todistus raskauden normaalista kulusta että saisi lentää, joten en taida jaksaa. Ensi viikko on kuitenkin lomaa, saa levätä rauhassa.

  Tuo hiustenpesu ja päähieronta on kyllä ihanaa! Silloin kun menemme yhtä aikaa illalla suihkuun niin pesen mielellään miehen hiukset ja hän pesee minun. Kai se on jotain alkukantaista apinoiden kirppujen etsimiseen liittyvää tunnetta, jotenkin siihen liittyy aina sellainen hellä ja turvallinen olo ja läheisyys :)

 2. 15.10.2013 / 14:54

  Mukavalta näyttää hotelli! Ja oih, mikä uima-allas!

  Sydänäänet♥ Ne on kyllä aina yhtä ihanan kuuloiset♥

 3. 15.10.2013 / 15:04

  Mallorca ja Alcudia on kyllä kiva paikka! Olen ollut siellä nuorena likkana, mutta muistan kyllä oikein hyvin pitäneeni paikasta.

  Muistan myös tuon tunteen, kun ensimmäistä kertaa kuuli ne hevosenlaukka-äänet neuvolan laitteista :) Nyt tuo hevosenlaukka täyttää 10 päivän päästä 16 vuotta. <3 Jaiks, kyllä aika juoksee! Kaikkea hyvää odotukselle!

 4. 15.10.2013 / 16:24

  Ehdin onnittelemaan ihanista vauveliuutisista vasta nyt :) Elämässä upeaa on muutos ja eteenpäin meno. Onnelliset uutiset aina ilahduttavat, vaikka ei henkilökohtaisesti tuntisikaan.

 5. Niina ja 4kisua
  15.10.2013 / 20:04

  Oikein kivalta näytti hotellinne. Mä olen mielestäni sillainen ”hotellipoliisi” että missä tahansa murjussa en suostu olemaan ja teen heti hotelliin tultaessa tupatarkastuksen ;D On puolet matkasta että hotelli on PUHDAS, siisti ja muutenkin ok, Haluan rahoilleni vastinetta :)
  Varmasti todella mieleenpainuvaa kuulla pienokaisen sydänäänet :) Oikein sydämmellistä odotus aikaa teille :)(jaloista huolimatta)

  • 16.10.2013 / 13:26

   Tuo on ihan normaalia, oon pitkälti samanlainen :). Monenlaista majoitusvaihtoehtoa nykyään tarjolla, joten hyvä ollakin tarkka sekä siisteydestä että turvallisuudesta!
   Kiitos ihana Niina <3. Oli se kyllä ikimuistoinen hetki.
   Täällä kissakaksikko on sitä mieltä edelleen (vaikka lomasta jo noin pitkä aika :D), että mami saa passata ja palvella sydämensä kyllyydestä, HUOH. Oon kohta uuden loman tarpeessa :D.

 6. Ellen
  15.10.2013 / 20:06

  Ihania lomakuvia! sydänäänet ovat varmasti huikea kokemus :) Onnea siis vielä vauvauutisista!
  ja sitten hieman sisustukseen,tilasitko valopallosi led valolla vai muulla,ja entä se johto,oliko se valkoinen vai kirkas? Tuntuu olevan niin monia vaihtoehtoja,muta sinun pallosi näyttivät niin hyviltä

  • 16.10.2013 / 13:18

   Voi kiitos Ellen!
   Mun pallovaloissa ei ole LED-valoja ja johto on valkoinen. Toivottavasti saat pian omat valosi, on nuo kyllä tosi kivat :).

 7. Äippä
  15.10.2013 / 22:21

  Aivan ihana tuo iltavalaistu allasalue!! Kyllä ne sydänäänet muistaa vielä 20 vuoden takaa ♥ sillä hetkellä se raskaus tulee oikein todeksi :-)

  • 16.10.2013 / 13:20

   Eikö olekin! Ostin ystävältä kotiinkin sellaisen kuuntelulaitteen, vielä hetken joutuu odotella että sillä äänet kuulemme :) <3

 8. 15.10.2013 / 22:22

  Taisin ehdotella Mallorcalle menoa… Voi hitsi! Toivottavasti saat ”käpälän” pian kuntoon. Mutta ihania uutisia! pPljon onnea teille molemmille ja myös tuleville isovanhemmille! T. 5-kertainen mummeli :)

  • 16.10.2013 / 13:21

   Tänään liikun pääasiassa pyörätuolilla niin jalka saa levätä, se aina helpottaa ja kivut pysyvät lievinä.
   Kiitos paljon onnitteluista Anne-Maria! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.