Ensimmäisen adventtiaamun herkkuhetki

 

004

Joulukuu! <3 Ja sen kunniaksi tällaista teemaan sopivaa kattausta sohvapöydälle. Punavalkoraitaiset servetit löytyivät tosiaan Anttilasta (kiitos vinkeistänne!), juuri oikean punaiset, ihanat!

012

Oikeastaan tein tämän kattauksen siksi, että ajattelin esitellä tarkemmin nämä muutamat astiat, joista niin usein saan kysymyksiä. Kyseessä on Amfora Shopin tuotteet, joita tilasin viime vuoden puolella itselleni ikään kuin joululahjaksi. Mustavalkoraitaisia Opto-annoskulhoja löytyy pari kappaletta ja valkoisia tuikkumaljakoita kolme kappaletta. Tuikkualusta on toisinpäin tosiaan maljakko, niin kätevä! Tuollainen tuikkumaljakko multa löytyy myöskin mustavalkoraitaisena, sen unohdin näistä kuvista. Se näkyy kuitenkin hyvin Glögikattausmietteitä-postauksessani, jos joku haluaa käydä kurkistamassa.

Amfora Shopissa on vaikka mitä ihanuuksia, niin mun makuun tehtyjä että! Sopivat myös kivasti yhdisteltäviksi mulla jo ennestään olevien astioiden kanssa. Voi olla että joutuu laittaa joku päivä taas tilausta menemään… Mulla taitaa olla jokin pieni riippuvuus erilaisiin kulhoihin ja maljakoihin, myöskin eräs puinen tarjoilualusta tuolta kiinnostaa, Dot-kaatimesta puhumattakaan!

007

018

Koska pöytä oli jo katettu, täytyi toki vähän herkutellakin! Cappuccino maistuu aina hieman erilaiselta riippuen siitä, mistä sen nauttii – hassua, mutta totta! Korkeassa lasissa se näyttää kivalta, mutta kyllä mun cappuccinoni maistuu kuitenkin parhaimmalta Iittalan Ego-kupista nautittuna.

030

031

Arvatkaas muuten mitä? Meillä on täällä nyt muutaman päivän ajan ollut toinenkin rupsuttelija :/. Mies tuumasi eilen illalla sohvalla istuessaan, nuorempi kisu vieressään nukkuen, et HYH, aivan silmiä kirvelee :D :D. Meidän neidit kaasuttelee nyt oikein olan takaa… Odottelen siis kuumeisesti huomisaamua, jolloin pääsen soittamaan tutulle eläinlääkärillemme täällä ois pari ilmavaivaista kissaa, mitäs tehdään..?. Ehkä tuo matohyökkäys on jotenkin normaalia rajumpi eikä apteekin lääkkeet kunnolla tehoa? Vanhemmalla kisulla edelleen vilkkuluomet näkyvissä, mutta muuten vaikuttaa aika omalta itseltään, rupsujakaan ei niin usein, korkeintaan pari päivässä. Aivastelu on loppunut kokonaan eikä enää samaan tapaan hotki ruokaansa saati yritä kaverin ruokakupille. Munuaislääkekin uppoaa aivan helposti aamumurkinan mukana. Niin reippaita murmeleita <3.
Toivotaan nyt vain kovasti, että pääsisimme heti huomenna tuolle kyseiselle eläinlääkärille. Hän on vain niin hirmuisen suosittu ja kysytty, että saapa nähdä…

039

032

Aika menee niin nopeasti ettei perässä pysy! Tänään jo ensimmäinen adventti eikä jouluaattoonkaan ole enää kuin reilu kolmisen viikkoa! Huomenna alkavasta viikosta tuleekin monin tavoin kiva ja jännittävä, kunhan vain kissat saadaan kuntoon. On monenlaista menoa, oikeastaan joka päivälle: ystävien tapaamisia, joulukonserttia, rakenneultraa…

034

Oltiin miehen kanssa eilen jouluostoksilla, ostimme tälle joululle uudeksi joulumusaksi Raskasta Joulua -levyn. Taidanpa laittaa sen nyt soimaan ja nauttia tuosta lumoavasta näystä, kun lumihiutaleet putoilevat hiljalleen maahan… Yritän työntää huolet pois mielestä, ehkä asiat huomenna selviävät! Luin Wikipediasta, että tämä ensimmäinen adventtikynttilä symboloi odotusta – osui ja upposi, monellakin tapaa! :)

 

Comments

 1. 1.12.2013 / 12:34

  Voihan pienet rupsuttelijat <3 Toivottvasti nyt pääsette huomenna tapaamaan omaa eläinlääkäriä :)
  Ihana aamuhetki ja aivan ihanat nuo servetit! Sopis niin meille kans, joutuu ehkä käydä hakemassa :)

 2. 1.12.2013 / 14:33

  Oih, Raskasta joulua on minun suosikkini yli maailmojen <3 Seuraavalla viikolla menenmme käynnistämään joulun Raskasta joulua -konserttiin, maltan tuskin odottaa! Kerrohhan sitten pidätkö levystä, kunhan olet sitä kuunnelut :)

  • 2.12.2013 / 09:49

   Kaupassa oli useita Raskasta Joulua -levyjä, taisimme ostaa uusimman? Levy päättyy Tulkoon Joulu -biisiin, se onkin levyltä mun lemppari. Ihan kivaa vaihteluahan tuo, mutta ei tainnut ihan top kolmoseen päästä :).

 3. Pilvi
  1.12.2013 / 20:19

  Amforan astiat on kyllä hienoja :)!

  Tuli mieleen, että olisko joku naapuri, hyvää tarkoittaen, syöttänyt kisuillenne jotakin erilaista/sopimatonta ruokaa, kun molemmat kerta rupsuttelevat :D? Tai sitten molemmilla on nyt mato-ongelmaa, kun helpostihan ne kaverillekin tarttuu.

  Kerrohan sitten heti eläinlääkärin kommentit :).

  • 2.12.2013 / 09:51

   No en oikein keksi, miten tuo olisi mahdollista… Lisäksi kaasut haisee ihan kissojen omalle ruualle :D.
   Kirjoitin eläinlääkärin kommenteista fb:n puolelle näin (muistin, että et siellä enää ole, joten liitän sen tähän):
   Ennen tämän päivän postausta pientä kissa-aiheista väliaikatietoa! Nyt on tämän kaupungin (mahdollisesti koko maakunnan) parasta eläinlääkäriä konsultoitu eikä tarvinnut lähteä kissaa hänen vastaanotolleen edes näyttämään. Kissan vointi on normaali, vilkkuluomia lukuunottamatta – eläinlääkäri totesi, että luomet voivat hävitä viiveelläkin, tarkkailu tässä tilanteessa auttaa, koska kissa tosiaan muuten ihan oma itsensä ja se on tärkeintä <3.
   Toinen asia: munuaislääke ja -ruoka tauolle, ennen kuin saamme luotettavat verikoetulokset ja ne saadaan vain 12 tunnin paaston jälkeen (nautittu ravinto voi muuttaa tuloksia ja arvoja, jotka olivat muutenkin vain todella lievästi koholla!). Ihan kiva, jos toinen eläinlääkäri olisi sanonut saman viime torstaina: kissa rauhoitettiin turhaan, verikokeet otettiin turhaan, koska tuollaista paastoa ei takana ollut ja eläinlääkäri sen tiesi. Maksoin siis aika kivan summan ihan turhasta.
   Kyllä pikkasen ketuttaa moinen, mutta pääasia, että mun murmeli vaikuttaa normaalilta ja ruokakin maistuu normaalisti, ei tarvi enää hotkia. Myöskään kaasuttelua ei ole hetkeen ollut :).
   Kissamaisen valloittavaa viikkoa!

   • Pilvi
    2.12.2013 / 12:41

    Voi, saisipa tuollaisen eläinlääkärin tännekin :). Pääasia, että kisu on jo melkein ennallaan.

    Mukavaa viikkoa teille myös :)!

 4. Niina ja 4 kisua
  2.12.2013 / 08:29

  Päivät menee niin nopeasti joulua kohti. Joululahja ostoksilla käytiin täälläkin ja sitä lahjojen määrää lelukaupassa ;) lahjalista oli onneksi annettu mukaan. Katselin samaa raskasta joulua -levyä, mutta halusin/ostin Jarkko Aholan joululevyn.Voi naapuri parat kun laitan cd:n soimaan ;D Volyymi nappula kaakossa ;D

  Itsekkin yritin saada aina samalle eläinlekurille ajan, joka onneksi melkein aina onnistuu. Alkaa tuntemaan meidät jo niin hyvin ja hän aina kysyy muistakin kisuista kuulumiset ;)

  Täällä on kanssa hieman jännät ajat edessä hihih. Parin viikon aikna pitäisi selvitä.

  Mukavaa viikkoa teille ja kisuille isot rapsutukset :)

  • 2.12.2013 / 09:59

   Musiikista saa nauttia! :)
   Kyllä niin taas helpotti puhua tuon eläinlääkärin kanssa, luotan häneen kuin kallioon! Niin jämäkkä ja vakuuttava, äänikin kivan rauhoittava :D. Hyvä etten pillahtanut itkuun. Kyseessä on eläinlääkäri suurella sydämellä, joka ei yhtään vähättele omistajan huolta rakkaasta karvakamusta! Hänellä myös eläimen hyvinvointi on aina ensimmäisellä sijalla (uskomatonta ettei kaikilla!!!) eikä koskaan mene raha rahastuksen maku silmissä edelle.
   Kerrohan mullekin sitten sun kuulumisia, kun tiedät (ja jos haluat :D) :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.