Uutta kissoille

 

022-crop

Blogivuosieni aikana olen aina silloin tällöin saanut erinäisiä lemmikkiaiheisia yhteistyötarjouksia sähköpostiini. On tarjottu koirien leluja, koiratarvikkeita ja -välineitä, epäilemättä herkullisista koirien murkinoista puhumattakaan! Vaikka meidän nuorempi kissa kovin koiramainen tapoineen onkin ja koiramurkinatkin maistuvat (en ikinä unohda viimeisintä eläinlääkärireissua ja päättäväistä & omatoimista sukellusta koirien raksupussiin…), niin luulen, että hieman liikaa kävisi meidän vanhemman kisuneidin kunnian päälle mainostaa koirien tarvikkeita. Hän kun on täysin ja 100 % kissa. Ja ylpeä siitä, kuten kuuluukin. Olen siis kohteliaasti kieltäytynyt näistä tarjouksista, kunnes vastaan tuli Neroko.

003

Onko yritys teille jo entuudestaan tuttu? Itselleni oli nimeltä tuttu ja tuotteensa kovin omaa makuani vastaavia. Olenkin usein miettinyt, että kuka sanoo kissojen pitävän kirkuvan värikkäistä ruokakulhoista kalanruotokuvineen… Hankin kissoille vuosia sitten lemmikkiliikkeen ainoat mustavalkoiset ruokakulhot (mustat, joissa valkoista barokkikuviota), mutta ne pääsivät nyt pesupäivien ruokakulhoiksi. Kävi nimittäin niin kivasti, että sain tämän blogiyhteistyön myötä päivitettyä kissojemme murkinavälineitä ja vieläpä sellaisiin, jotka ovat kuin tehdyt meidän keittiöömme! Uusien ruokakulhojen virkaa pääsivät toimittamaan yksinkertaisen tyylikkäät valkoiset kulhot (Serve XS-kulhot).

Nyt sekä kaksi- että nelijalkaisilla perheenjäsenillämme on samansävyiset astiat! Ja miltä ne murkinat uusista astioista maistuvat..?
– Aika herkulliselta, aika herkulliselta; kiitos kysymästä!

011

Nerokon tuotteet ovat muodoiltaan ja materiaaleiltaan laadukkaita ja kestäviä, ne toimivat hyvin käytännössä ja lisäksi kaikki tuotteet on valmistettu vastuullisesti Suomessa. Sen lisäksi, että Nerokossa ollaan koiraihmisiä, ollaan siellä myös kissaihmisiä! Yritys onkin vastikään lanseerannut Blanko-koiran täysverisen sisaren Neko-kissan, joka näissä kuvissanikin vilahtelee. Nekon tarkoitus olisi viedä suomalaisen muotoilun viestiä nyt myös kissakoteihin! Täällä ainakin odotellaan kuumeisesti mahdollisen kissatarvikevalikoiman laajenemista ja uskon että sielläkin? Saan usein kyselyitä mm. katseenkestävistä ja sisustukseen sopivista kissojen raapimispuista sekä kissavessoista ja olen samaa mieltä kuin tekin: niille todellakin olisi kysyntää!
 
cats

 

Kissojen ruokakulhojen alustoina olen pitänyt eräitä vanhoja tablettejamme, niissä lukee kivasti Bonjour Mon Amour ja muuta kansainvälistä, mutta ovat jo melkoisen kuluneet. Niissä on koristuksena myös yksi kirkkaanpunainen gerbera, joka eräänä kauniina päivänä astianpesukoneessa muuttui (aikaisen kevään kunniaksi?) keltaiseksi. Nämä siis ansaitusti vapautettiin tehtävistään ja tilalle valitsin Neroko Shopista tyylikkään harmaat muovialustat koossa S. Sopivat kissojen ruokailulaatikkoon (sokkelilaatikkoon) kuin nenä päähän vai mitä sanotte!

Tuosta sokkelilaatikosta tulee joskus kysymyksiä. Voisin lyhyesti ja ytimekkäästi todeta, että se todellakin on toimiva ratkaisu! Keittiömme on U-mallinen, joten siellä ei ole oikein mitään muutakaan sopivaa nurkkausta kissojen rauhallisille ruokailuhetkille. Ruokakulhojen lisäksi sokkelilaatikosta löytyy aina vesikulho (puuttuu kuvista, koska oli pesussa), johon kissoilla on vapaa pääsy milloin vain. Tosin nuorempi kattimus ei juo koskaan sieltä, vaan paljon mielenkiintoisempaa on latkia vettä altaista tai suihkun lattialta tai muista vastaavista paikoista… Pidämme sokkelilaatikkoa työnnettynä sokkeliin ainoastaan silloin, jos se meidän keittiössä hääräillessämme sattuu olemaan tiellä.

Laitoin Neko-kissan vauvan vaatekaapin päälle. Huomaa kissan asento: aika varuillaan, lastenhuoneessa kun ollaan…

051

Kuten varmaan jo huomasittekin, useat Nerokon tuotteista käyvät sekä koirille että kissoille; tuotteista on saatavilla useita eri kokoja. Ruokaosaston lisäksi löytyy sekä leikki- että nukkumisosasto erilaisine tuotteineen. Nyt korvat hörölle, sillä mahdollisiin hankintoihin saan tarjota kivan lukija-alennuksen: – 15 % koodilla WHITE maaliskuun loppuun saakka!

Kissamaista lauantaita ja loistavaa maaliskuun aloitusta!

 

Comments

 1. 1.3.2014 / 09:44

  Nyt jo kolmen kissan omistajana olen joutunut tekemään oikein töitä löytääkseni meidän sisustukseen ja makuuni sopivia kissan tuotteita ja tarvikkeita. Taidankin tehdä niistä postauksen :-) Täytyykin ehdottomasti tutustua linkkiin jospa saataisiin jotain kivaa meidänkin kattimuksille!

  • 1.3.2014 / 09:50

   Tee ihmeessä! Toivotaan, että kysyntää kuvailemilleni kissatuotteille löytyisi tarpeeksi ja Neroko ottaisi niitä sitä myötä tuotantoonsa :).

 2. 1.3.2014 / 10:18

  Vau tämä onkin vallan uusi tuttavuus!! Mutta ehdottomasti tutustuttava! Itsekin nappasin lemmieläinkaupasta heti valkoisia kippoja mukaan, koska kuten sanoit, kuka sanoo että kissat rakastavat erivärikuppeja. Mikseivät kipot siis voisi olla valmiiksi tyylikkäitä ja kivoja pitää esillä. :) Toinen kammotusmuotoilu on vesiautomaatti, joka koristaa eteisenkäytävää…miehen silmään tosin se ei osu, omaan kylläkin kompostorimaisella olemuksellaan, joka päivä! :D Ihanaa lauantaita! :)

 3. emiliamaria
  1.3.2014 / 10:39

  meillä kissojen ruokakuppeinta toimii ikean 365 sarjan nelionmuotoiset matalat kulhot, valkoisina totta kai. Ostin heti kuusi kappaletta, että on pesujen ajaksi samanlaiset.
  Tyylikkäälle kissanvessalle ja raapimapuille ois kyllä tilausta..

  • 1.3.2014 / 16:34

   Tuntuu, että koirille on joka paikassa vaikka minkälaista härpäkettä, mutta kissoille huomattavasti vähemmän, höh! Toivottavasti tähän tulee muutos :).

 4. Elina
  1.3.2014 / 12:52

  Hei!

  Kätevä ruokintapaikka teidän kissoilla! Meilläkin on kaksi kissaa, joten olisin kiinnostunut tietämään, millainen kissojen vessa teillä on. :)

  • 1.3.2014 / 16:36

   Ihan sellainen suorakulmainen tummanharmaa laatikko, jossa on sellainen pieni irrotettava reunus, jotta pelletit pysyisivät paremmin reunojen sisäpuolella :).

 5. Merja
  1.3.2014 / 13:19

  Itse olen etsinyt ikuisuuden tyylikästä musta-valkoista tai edes koko mustaa kiipeilypuuta (Itseä ärsyttää erityisesti nuo narut, jotka ovat hyvin kellertävät) Etsintä jatkuu edelleen….

 6. 1.3.2014 / 17:07

  Nerokon tuotteet on niin kauniita!! Olen niitä jo pitkään ihaillut, mutta eipä ole ollut tarvetta ilman lemmikkejä;) Meille kuitenkin muuttaa kesällä todennäköisesti koiranpentu ja varmasti tulen Nerokon sängyn sille hankkimaan, kunhan se ensin oppii olemaan kalvamatta jokaista asiaa mistä hampailla vain kiinni saa:)

   • Nimetön
    3.3.2014 / 08:27

    Kooikerhondje:) (ja tässä vaiheessa kysymys varmaan kuuluu, ettäsiismikä??.. Nimikin jo niin outo ja rotuna Suomessa suhteellisen harvinainen). Mutta sellainen alle polven korkuinen spanieleihin kuuluva hollantilainen söpöliini:)

 7. Maiju
  1.3.2014 / 17:11

  Meille kotiutui eilen tyttökissa eläinsuojeluyhdistyksestä. :) Tässä nimeä pohdiskellaan ja juuri Neko on yksi nimivaihtoehdoista!

  Meidän kissojen ruokakuppien virkaa ajavat tällä hetkellä Teeman kahvilautaset, kun ”oikeat” ruokakupit hävisivät muuton yhteydessä… Melko aristokatteja, kun ruokakin tarjoillaan Teeman astioista. ;)

 8. Tipi
  1.3.2014 / 19:29

  Neroko oli uusi tuttavuus. Menenkin sivustolle heti tutustumaan.
  Jopa on hieno oivallus keittiövalmistajalta tuo ”alaluukku”, jossa kissankupit ovat.
  En ole ennen nähnytkään. :)

 9. Rags
  1.3.2014 / 19:44

  Tosi kiva tyo teidan kisujen ruokailupaikka. :-) Ma en myos ymmarra, etta miksi ne kaikki kipot ja kupit on varikkaita… meidan kisut syo ja juo tyylikkaasti Iittalan astioista. :-D

  • 1.3.2014 / 21:03

   Jännitti hieman muuttaessa, että miten vanhempi kisu hyväksyy tuollaisen laatikkomurkinoinnin :D. Hetken katselikin hieman pitkään et mikäs tässä on homman nimi, mutta hienosti ja nopeasti lopulta tottui :).

 10. 1.3.2014 / 19:46

  Nerokon tuotteet ovat kyllä upeita ulkonäöltään! Kelpaisi meillekin :)

  Oletkohan vielä saanut muilta tietoa, mutta ainakin minun koneelta sinun blogin kuvat näyttävät rakeisilta. Liekkö vika vaan täällä päässä (muissa blogeissa ei samaa ongelmaa kuitenkaan ole) vai siellä päässä? Niin pitkään seuranneena tiedän sinun ottavan aina hyviä ja laadukkaita kuvia!

  • 1.3.2014 / 20:48

   Kaikki kuvatko vai vaan tämän postauksen? Millä koneella selaat/minkä koon näyttö? En ollut kuullut tästä. Katsoin äsken kahdelta koneeltani ja vielä miehenkin enkä huomannut mitään, omituista :/.

   • 2.3.2014 / 10:37

    Uusimmassa raskauspostauksessa erityisesti nalle ja tulppaanit kuva, tässä kaikki ja väsähtänyt postauksessa kaikki.

    Eilen selasin hp:n kannettavalla koneella ja nyt iPadilla. Molemmissa sama juttu. Outoa? Varsinkaan jos ei muut huomaa mitään. Jospa mulla on vaan näkö huonontunut :)

    Olen kyllä epäillyt tuon kannettavan näytön kuntoa muutenkin, mutta kuvat näyttää samalta iPadista. Jospa se korjaantuu!

    • 2.3.2014 / 10:45

     Sen täytyy johtua kuvien valotuksesta, koska ne niissä on yhteistä. Jotenkin ne näkyy sitten eri tavalla eri näytöissä.

 11. ulla
  1.3.2014 / 21:57

  Kuulin eläinlääkäriltäni, ettei kissat yleensä pidä siitä, että vesikuppi on 1,5 m lähempänä ruokapaikkaa.Kissoille kannattaa ”unohtaa”vesikippoja ikkunalaudalle ym paikkaan…
  Olisi kiva, jos ja kun kissakoteihinkin alettaisiin suunnitella kaikkea kivaa, Alessin kissanruokakippihan on aika harvinaista herkkua!

  • 2.3.2014 / 09:23

   Jaa niinkö! Voihan se toki johtua tuostakin nuoremman kisun kohdalla… Vanhempi kissa on aina juonut vesikiposta, vaikka onkin ollut ruokakupin läheisyydessä, mutta onhan nuo muutenkin luonteiltaan ihan kuin yö ja päivä :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.