Hemmotteluviikko

 

Tälle viikolle osuu sekä naistenpäivä että mun syntymäpäivä, joten tästä ei voi tulla muuta kuin hyvä viikko! Hemmotteluviikko suorastaan :). Mietinkin aamulla, että tämän alkuviikonkin voisi käyttää normaalia mielekkäämmällä tavalla ja ujuttaa joka päivään jotain pientä hemmottelua; oli se sitten lempparikynsilakkasävyllä kynsien lakkaaminen tai vaikka ison ja kauniin kukkakimpun ostaminen!

Kokosin tähän Instagram-kuvieni kautta muutaman hemmotteluhetken viime ajoilta! Ei sen aina tarvitse olla niin kummoista tai isoa; pienet jutut on tärkeitä. Kuten jos aamulla on kiire ja tuntuu, että haluaisi vielä rauhassa nautiskella kupposen cappuccinoa, mutta ei kerta kaikkiaan enää ehdi, niin ei hätää: take away -kuppi rientää avuksi ja ei muuta kuin tien päälle! Tai kun on tehnyt naapurikaupungissa loistavat vaunukaupat ja on jo aika uuvuksissa liikkeissä kiertelystä, on aika mukavaa istahtaa alas herkullista ruokaa tarjoavaan ravintolaan. Ja entäs ne tähän vuodenaikaan kuuluvat ensimmäiset kevätauringon säteet? Oi miten niistä ilostuukaan ja miten erilaiselta koti niiden myötä taas näyttääkään (kunhan ei kiinnitä huomiota niihin pölypalleroihin)! Pieni välipalahetki on aina tervetullut, sen lomaan keksii usein jotain pientä kivaa puuhaa kuten lemppariblogien selaaminen. Sen jälkeen jaksaa taas niitä tylsempiäkin juttuja, kuten siivoaminen…

a

Iltapäivän laskevaa aurinkoa on mukava ihastella sohvalta käsin ja mikä onni onkaan, että voi rojahtaa sohvalle kovaa selkäkipua potemaan ja jättää kaiken muun! Uusi House Doctorin Vip-vaasi ja pirteän väriset tulppaanit ilahduttavat sängynpäädyssä aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä. Puhumattakaan siitä, miten ilahduttavaa on katsella hyvää elokuvaa kivan valaisimen valossa! Gubin valaisin siirtyi eilen aulasta olohuoneeseen ja sopii paikalleen kuin nenä päähän. Kivaa pientä vaihtelua!

al

Eräänlaista hemmottelua on myöskin ottaa pirteän korallinpunainen kevättakki monen kuukauden tauon jälkeen käyttöön. Vaikkakaan se ei mahdu kiinni ja tänään sataa taas lunta, niin ei sen väliä! Kevät tulee siitä huolimatta! Luksusta on laittautua lauantai-iltaa varten ja mennä lempiravintolaan syömään: nauttia ensin aperitiivit katutasossa ja laskeutua sitten kellarin hämyiseen tunnelmaan ihania vastaantulevia ruuantuoksuja nuuskutellen. Tilata herkullistakin herkullisempi pippuripihvi konjakkikermakastikkeessa, lisukkeina niin herkulliset kermaperunat kuin kasviksetkin. (Tulikohan sana herkullinen mainittua tarpeeksi monta kertaa..?) Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa alkoholitonta punaviiniä eikä se ollut niin pahaa kuin etukäteen kuvittelin: lasia nuuhkaistessa ei olisi ollenkaan arvannut, että kyseessä on alkoholiton versio! Ehkä aavistuksen makeampaa se oli, mutta tulipahan testattua :). Jälkkäriksi perinteiseen tapaan vaniljajäätelöannos talon kinuskikastikkeella – no words.
Viimeinen hemmotteluhetki eilisillalta: istahtaa sohvalle iltalenkin päätteeksi (joka tehtiin kisujen kera tottakai) ja ihastella sunnuntai-illan valtaavaa pimeyttä: upean värinen taivas! Laittaa sitten elokuva pyörimään ja nukahtaa siihen sohvalle, kun on niin hyvä olla. Herätä hetkeksi siihen, kun mies peittelee pehmoisella torkkupeitolla <3.

a

Sitten nämä mun nelijalkaiset sydänkäpyseni, mitäs heille kuuluu? Päivät aloitetaan edelleen ikkunatuijotteluilla, ei siihen vain kyllästy koskaan! Aivan joka asiaan osallistutaan, kuinkas muuten. Ikkunatuijottelun aikana voi vaikka miettiä päivän postausaihetta ja siirtyä sitten läppärin ääreen. Välillä tehdään sukellus mamin uimakassiin ja katsellaan sivusilmällä, miten niitä vauvanvaatteita oikein pestään. Nälkähän siinä touhutessa tulee, joten viimeisenä kysellään, mitä meinasit syödä, entäs mitä me syödään tänään? Tilaisin kanaa tai ehkä sittenkin härkää, kiitos. Ei mitään kiirettä, mutta asap, kun luomet jo lupsuu ja päivän 23. päikkärit painaa päälle.

c

Hemmotteluviikkon sisältyy siis itsestäänselvästi myös kissojen hemmottelua! Vaikka oikeasti musta tuntuu, että se on toisinpäin: nuo murmelit hemmottelee mua <3.

 

Comments

 1. Mg
  3.3.2014 / 11:46

  Oi Hetket, ne elämän pienet ilot.. <3 Täälläkin nautittiin niistä auringonsäteistä, mitä lauantaina saatiin.. harmi vaan, että nyt tulee jotain lumentapaista ja taivas on harmaa, samalla vähän mielikin, kiitos jälleen uusien flunssaoireiden vol. 20 tälle vuodelle.. puuh sais jo riittää!

  Mahtava tuo viimeisen kuvan ilme, niin uninen tai toisaalta sellainen hassulla tavalla tympääntynyt. ;)

  Aurinkoista hemmotteluviikkoa Satu!

  • 3.3.2014 / 12:07

   Sama keli täälläkin! Voih pikaista paranemista sulle! Mulla oli viimeks toukokuussa flunssa, sitä ennen olikin neljän vuoden tauko :O. Toivotaan, että samanmoinen tauko tulisi nytkin :).
   Kiitos piristävästä viestistäsi!

 2. Aikku
  3.3.2014 / 12:32

  Ihana postaus, ihania hemmotteluhetkiä ja ihanat kissat! <3 Oikein nautinnollista synttäriviikkoa Satu!

 3. 3.3.2014 / 15:01

  Itseään on tärkeä hemmotella, ihania hetkiä! :) Oli mukava lukea tunnelmia sieltä, oikein ihanaa viikkoa sinulle!

 4. 3.3.2014 / 21:00

  Oi, hemmotteluviikko kuulostaa kyllä hyvältä :). Pitäisiköhän itsekin toteuttaa sellainen, sillä minunkin synttärini osuvat tälle viikolle :).

  Mukavaa ja hemmottelun täyteistä viikkoa siule Satu :) !!

 5. 4.3.2014 / 17:06

  Niin tietenkin! Synttärithän sinulla on näihin aikoihin! Täälläkin sitten kahden viikon päästä.. Onnea sinulle jo etukäteen vai mikä päivä se nyt sitten onkaan! Mutta pakko kysyä, että hyvää alkoholitonta punaviiniä?? Täh? Mitä se oli? :)

  • 4.3.2014 / 21:08

   Kiitti Jaana! Synttärit on sunnuntaina :).
   Joo tai ei nyt mitään superherkullista, mutta ihan OK. Ainakin näin ensimmäistä kertaa kun alkoholitonta versiota maistoin ;).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.