Pitääkö vai palauttaako…

 

Täällä sataa vettä ja lumet sulaa, edessä taas inhottavat loskakelit. Onneksi kuvamuistot parin viikon takaa piristävät. Tuolloin kevät oli aivan nurkan takana; oli jo niin lämmin ja aurinko paistoi! Tässä muutama kotiräpsy tuollaiselta päivältä:

140

013

Tilasin synttärilahjani kanssa samalla kertaa myös yhden HAY:n About a Chairin. Ajattelin siitä tuolia aulaan tai sitten työtuoliksi, kokeilin sitä myös ruokapöytämme ääreen. Ruokapöydän tuoleja niistä ei meille ainakaan tule useastakaan syystä. Yhden illan se oli tuossa pöydän ääressä ja aina ohi mennessäni yritin tuupata sitä enemmän pöydän alle, kunnes muistin, että eihän se mahdu :D. Suurin mietityttävä tekijä on kuitenkin istuinosan valkoisen sävy: ihan vitivalkoinen, niin valkoinen että se aivan kuin sinertää täällä meillä! Esim. vitivalkoinen ruokapöytämme näyttää tuolin rinnalla todella likaisen valkoiselta ja kellertää pahasti. Koskaan liikkeessä en ole moiseen huomiota kiinnittänyt, mutta tässä todellisessa ympäristössä tuli esiin tällainenkin yllättävä seikka. Niin kaunis tuoli, jota olen pitkään haaveillut ja nyt mietin sen palauttamista…

Meillä on kotona useampaa valkoisen sävyä, tykkään sekoitella niitä keskenään. Mutta sekoittelen niitä kuitenkin siten, että sopivat toisiinsa ja tuovat ne parhaat puolet esiin eikä siten, että saavat viereiset valkoisen sävyt näyttämään likaisen rumilta. On sulassa sovussa luonnonvalkoista, harmaaseen ja beigeen taittavaa valkoista sekä ihan vitivalkoista, mutta tämän tuolin myötä tuli nyt jokin aivan uusi valkoisen sävy! Aulaankaan se ei sovi, riitelee sen verran kovasti seinien sävyn kanssa. Täytyy vielä makustella sitä työtuolina, tuolissa on kyllä todella mukava istua. Olipa hyvä veto tilata tämä tuoli niin selvisi näinkin moni seikka!

016

On se toisaalta ihan hyväkin, että joskus käy näin ettei se haaveiden tuote sinne omaan kotiin sovikaan, vaan niitä saa sitten ihastella muilla. Voi sitten rauhassa odotella uusien haavetuotteiden ilmaantumista ja joskushan se tila/tarve omasta kodista loppuu kuitenkin!

135

129

Nyt loput siivoukset ja sitten viikonlopun viettoon! Tämä vesisateinen päivä vaatii jotain ihania kukkasia – kivaa alkavaa viikonloppua!

 

Comments

 1. 21.3.2014 / 21:32

  Teillä on kyllä aina niin ihanan kotoisan ja seesteisen näköistä! Meiltä ei kyllä saisi samanlaisia kuvia otettua edes lavastamalla! Haha!

  Mutta eikö teidän kissat syö tulppaaneja? Rakastan tuoreita leikkokukkia ja etenkin tulppaaneja näin keväällä, mutta Sunshine-ryökäle järsii kaikki mitä tassuihinsa saa. Jostain olen saanut jopa sen käsityksen, että tulppaanit ovat kissoille myrkyllisiä. Jos ainoa vaara on maljakkojen kaatuilu, sen pystyn kyllä hoitamaan, mutta kukille persoa kissaa en kyllä pysty pitämään poissa kasveista… :)

  • 22.3.2014 / 17:42

   Voi kiitos, ilahduttipa mieltä! Ei meillä tosiaankaan ole paikat aina niin järjestyksessä…
   Meidän vanhempi kisu joskus nakertaa tulppuja, on tehnyt sitä jo yli 11 vuoden ajan ongelmitta ;). Tulppaaneista se sipuliosa on kissoille myrkyllinen – leikkokukissahan sitä sipulia ei tietenkään ole. Muutenkaan tulppaani ei ole lainkaan sieltä myrkyllisimmästä päästä. Itse uskallan niitä pitää esillä vallan hyvin. Auttaisiko, jos ostaisit hänelle jotain omaa vihreää, kissanruohoa tms.? :)

 2. 21.3.2014 / 22:36

  Hei, mä tilasin saman tuolin viikko sitten, ja nyt odottelen…Eipä tullut mieleen, että valkoinen ei kävisi. Olisi tehnyt mieli tilata harmaa, mutten kuitenkaan uskaltanut. Katsotaan nyt, kuinka käy!:)

  • 22.3.2014 / 17:37

   Riippuu ihan täysin siitä, minkälaiseen ympäristöön tuoli tulee. Eli minkälaista valkoista tuolin ympärillä on: saako tuolin näyttämään hyvältä vai aika erikoisen sävyiseltä ;). Toivottavasti sulla onnistuu paremmin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.