Elämäni koti!

 

Mitä mahtavinta uutta viikkoa teille! Superhyvä mieli: olen heti viikon alkajaisiksi saanut monta mielessäni ollutta asiaa hoidettua. Sain mm. tilattua muutamia tarpeellisia tuotteita vauvanhoitoon liittyen ja nyt on blogisähköpostitkin saatettu ajan tasalle ja kaikkiin saapuneisiin kysymyksiin vastattu. Hyvää mieltä tähän viikon alkuun tuo myös rutkasti huominen päivä: tilasin kotiin kevätsiivouksen, niin luxusta!

cats

Lisäksi bongasin aamupäivällä kivan uutisen Iltalehden sivuilta: uutinen lupaa lämmintä ilmaa pääsiäiseksi! Siinä samalla netissä surffaillessani törmäsin minulle aivan uuteen sivustoon (Kodin Ykkösen Elämäni koti) ja mikä onni, että törmäsin! Aivan ihanan raikkaita inspiraatiokuvia, joista en millään saa tarpeekseni. Onnekseni näitä kuvia sai myös lainata, jotta sain niitä tänne blogiinikin silmänruoaksi :)

Kuvan aamiaispöytä houkuttelee suuresti, jotain tällaista pääsiäiseksi? Noista turkooseista lautasliinoista ehdin jo kehittää pienen pakkomielteenkin… Niin herkku sävy!

cats

Tässä lisää inspiraatiota vaikka pääsiäisbrunsseille:

cats

Onkos teillä suunnitelmia pääsiäistä varten? Pääsiäispyhinä on joskus meinannut käydä aika turhan pitkäksi, joten hyväksi havaitsemani keino on ollut järjestää pyhien ajaksi kaikenmoista pientä puuhasteltavaa. Jokin tuollainen pidemmän kaavan aamiainen tai brunssi voisi olla varteenotettava vaihtoehto ja lisäksi terassit voisi pestä ja siivota talven jäljiltä kesäkautta varten. Jotain kyläilyreissuja ja lauantai-iltana ohjelmaan kuuluu luonnollisesti pääsiäiskokolla vierailu!

cats

cats

Elämäni koti -sivustolta löytyi myös kivoja petauksia: ihanan rentoja, raikkaita ja keväisiä! Erityisesti tuo turkoosi-valkoinen yhdistelmä on mieleeni. Taidankin nakata päiväpeiton pesun kautta säilöön ja käyttää vain torkkupeittoja kesän ajan, jos niitäkään!

cats

Inspiroivaa viikkoa!

(Kuvat lainattu Kodin Ykkösen Elämäni koti.)

 

Comments

 1. 14.4.2014 / 14:56

  Kiitos saitti-vinkistä, olipa siellä kasapäin ihania kuvia! Minulla on pääsiäiseksi niin paljon suunnitelmia, että pitäisi pitää ensi vuodenkin pääsiäinen tähän jatkoksi :) Rentoa viikkoa!

 2. 14.4.2014 / 16:29

  Olen tullut siihen tulokseen että sisustuslehtiä, sivustoja tai kuvastoja ei parane lukea, mä oon ainakin sen verran helppo asiakas että innostun heti ja yleensä jokin juttu on saatava siltä istumalta. :) Ihanaa inspiraatiota olet kerännyt!

  • 15.4.2014 / 09:20

   Heh :). Mulla on sellaisia kausia, jolloin olen ns. helppo asiakas. Kyllä mun täytyy varmasti Anttilassa käydä noita lautasliinoja kurkkimassa :P.

 3. marika
  14.4.2014 / 16:57

  Pääsiäisen olen kokonaan töissä. Perjantaina olen aamuvuorossa, joten voisi kokata jotain hyvää ruokaa. Valkosipuliperunoita ja hmm jotain hyvää lihaa siihen. Voi ottaa vähän viiniäkin, kun menee vasta lauantaina kahteen töihin iltavuoroon ;)

  • 15.4.2014 / 09:22

   Sen huomasi ainakin tilipäivänä, jos oli ollut pääsiäispyhät töissä :). Ja vuorotyöläisen etuja nuo aamu-ilta -yhdistelmät: aivan kuin yksi vapaapäivä! :D

 4. Äippä
  15.4.2014 / 09:13

  Tuo turkoosi väri sattuu teidän kotiin tosi hyvin, on niin raikas ja jotenkin merellinen sävy – ja siis aivan ihana idea tuo siivouspalvelu :)

  • 15.4.2014 / 09:23

   Kiva, olen samaa mieltä! Siivooja jo saapuikin, ihanaa! Huonohko yö takana, mutta täytyy tästä varmaan lähteä jaloista pyörimästä :).

 5. Saila
  15.4.2014 / 11:08

  Ihania värejä ja kuoseja! Ehdin jopa innostua parista huonekalusta, mutta materiaalit vähän arveluttavat… Mdf jne, toisaalta olisiko silti helppo hoitoinen. Kevät on kyllä petollista =) aikaa kun alkaa tehdä mieli jotain uutta ja värikästä! Kuosit ovat kyllä Annolla varsin onnistuneita. Olen muuten sängyn ”petaajatyyppiä” kun kevät on myös allergian aikaa ja aina sitä siitepölyä ainakin hivenen kantautuu sisälle. Sänky on siis visusti pedattu, ettei ala aivastelut ihanimmassa paikassa mitä tiedän. Liekö sisäinen kissani on unelias…

  Saila

  • 15.4.2014 / 17:50

   Meiltä löytyy MDF-huonekalujakin – ei moitteen sanaa!
   Mä suosin aina sellaista puolipetausta, jossa sängyn yläosa on petaamatta ja peite vain reilun puolenvälin yli. Näyttää kivalta, kun petivaatteet näkyy alta, mutta toki allergisena asia on eri!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.