100 euron lahjakortin voittaja

 

Eilen illalla päättyi yhteistyössä CupoNationin kanssa järjestämäni kilpailu. Kilpailun palkintona oli 100 euron lahjakortti Finnish Design Shopiin. Kilpailu oli tällä kertaa hieman erilainen eikä voittajaa arvottu, vaan kuten kilpailupostauksessa jo mainitsin, valitsin itse voittajan kuvan ja siihen liittyvän kuvauksen perusteella. Olenkin täällä kuumeisesti selaillut osallistujien kuvia (oli muuten tosi kivoja ideoita!) ja voittajaksi valitsin Tuulin! Tässä hänen pääsiäissisustuskuviaan, jotka ihastuttivat minua sekä valoisuudellaan, keväisyydellään että raikkaudellaan:

Kuvakansiot1

Käykäähän kilpailupostauksen kommenttiboxista kurkkaamassa muutkin kilpailuun osallistuneet pääsiäissisustuskuvat, kauniita ja erilaisia!

Onnea Tuulille lahjakortin voitosta, jään odottelemaan sähköpostiasi!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.