Huhtikuu

 

Testasin vain, muistatteko muistuttaa mua tästä postaussarjasta… Ette muistaneet! ;) Nyt on kolmasosa vuodesta eletty, kahdesta viimeisestä kolmanneksesta tuleekin sitten omalla kohdallani hieman erilaiset! Mukava ajatella, että kaikkia ihania kuukausia on vielä edessäpäin. Kaikki pitkät kesäkuukaudet, syksyn tunnelmointi ja sitten se ihana joulunodotus…

Kokosin tästä vuoden ensimmäisestä kolmanneksesta tällaisen kuvakollaasin. Tammikuussa oli eniten lunta ja silloin koettiin myös koko talven kunnon (ja lähes ainoat) pakkaspäivät. Helmikuussa lumet suli vauhdilla ja alkoi näyttää siltä, että tulisimme saamaan aikaisen kevään. Maaliskuussa tilanne muuttui jälleen: lunta satoi lisää eikä lähestyvästä keväästä näkynyt enää merkkiäkään. Huhtikuussa vesisade korvasi lumisateet ja näky oli sen vuoksi jopa hieman surullinen.

2014-04-24

Mutta nyt näyttää taas paremmalta ja ainakin tällä suunnalla maata olemme saaneet nauttia ihanan aurinkoisista kevätpäivistä! Toki lämpöasteita saisi olla lisääkin, mutta kaikki aikanaan.

Nyt jatkan päivän puuhasteluja, kamala to do -lista, huh hah hei! Ärsyttävä piirre tällainen, ettei voi rentoutua, ennen kuin kaikki on valmista… Palaan vielä myöhemmin, moi!

 

Comments

  1. 7.5.2014 / 14:34

    Teillä on kyllä niin ihanat näkymät ikkunoista! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.