Olohuoneen lelusäilytys

 

Viime talvena näin ihastuttavan Talosanomien sivulla todella kauniin kodin, josta monikin yksityiskohta jäi mieleeni. Erityisesti kuitenkin eräs säilytyskori (pyykkikori tämä kai virallisesti on, mutta käyttötarkoituksia on monia). Kysyin teiltä lukijoilta silloin, mikä tuo kori-ihanuus mahtaa olla ja teiltähän se vastaus heti tuli: Ferm Livingin Half Moon. Tilasin sen ROOM21:sta jonkin aikaa sitten ja saavuttuaan tykästyin vielä enemmän!

100

Koreja on kahta kokoa, tilasin isomman ja voi miten hyvä päätös! Mahtuu kunnolla tavaraa sisuksiin. Niin kauniskin tuo on, voi helposti pitää esillä missä tahansa – näin olohuoneessakin! 100 % puuvillaa ja nahkaiset kahvat, tänne lelut lentävät alta aikayksikön.

Tällä hetkellä säilöö pohjalla monenmoista pikkulelua, mm. pehmokuutioita. Päällimmäisinä kauniita blogin kautta saamiamme lahjoja; leikkimattoa ja pehmopupua, jotka esittelin paremmin Pötköttelyä-postauksessani.

095

Lapsi tulee kuitenkin varmasti useimmiten leikkimään olohuoneessa, joten on kivaa että täälläkin on jokin säilytyspaikka leluille. Tuonne lelut on iltaisin aina nopea kerätä jemmaan ja sitten taas aamun koittaessa levittää pitkin lattioita :).

Nyt vähän ehostusta ja sitten pikkuhiljaa ruokakauppaa kohti – tehnyt jo viime viikosta asti hirmuisesti mieli lohta. Aina siitä lähtien kun sitä viimeksi söimme! Kaikenlaiset ruuat, joita voi valmistaa grillissä, on nyt hittejä. Uunia ei huvita sisällä näillä keleillä lämmitellä… Lohi-, peruna- ja kasvisnyyttejä tänään!

 

Comments

 1. emiliamaria
  7.8.2014 / 13:30

  Mä metsästän täydellistä pärekoria, sellaista isohkoa samaan tarkoitukseen. Nyt tuo brion musta kävelykärry toimii toistaiseksi lelusäilyttimenä, tyttö kun ei kärryä vielä tartte, paitsi paukuttaakseen sillä patteria pitämällä laidasta kiinni ja heiluttamalla kättä niin että koko boston osuu patteriin… Naapurit arvostaa varmasti. Vaikka kuinka koitan nostaa neitsykän toisiin puuhiin, niin kohta on taas kärryn kimpussa :D

 2. Mari
  7.8.2014 / 14:01

  Meillä myös samainen kori olohuoneessa pienimmäisen lelukorina, tykkään tosi paljon! :) Toinen pienempi koti toimii vaippakorina :)

 3. 7.8.2014 / 17:33

  Tätä koria olen usein ihastellut, ihana!

 4. Elika
  7.8.2014 / 19:25

  Oi, ihana lelukori! Sopii hyvin teidän sisustukseen. :) Ompelin meidän neidin leluille odotusaikana mustavalkoisesta tähtikankaasta (sisustukseen sopivasta ;)) korin, johon onkin jo kertynyt aikamoinen määrä kaikenlaista, vaikka neiti ei leluistaan vielä itse pahemmin ymmärräkään. Brion puinen musta kävelykärry löytyy myös jo, innokas isä oli semmoisen mennyt ostamaan. :) En kyllä yhtään tykännyt huonoa, koska olin ajatellut sellaisen jossakin vaiheessa tytölle joka tapauksessa hankkia. :)

  • 8.8.2014 / 12:27

   Sopii kyllä ja voi hyvin käyttää leluajan jälkeen jossain muussa tarkoituksessa! Kuulostaa kauniilta teidänkin lelukori :).

 5. johanna
  7.8.2014 / 22:57

  Tuo on niin ihana, meiltä löytyy molemmat koot ;)

  Olisi kiva katsoa kuvat asunnosta jonka mainitsit, muistatko yhtään tarkempaa ajankohtaa?

 6. 8.8.2014 / 09:55

  Samaa koria olen meillekin haaveksinut. Se on jokaista yksityiskohtaa myöten todella kaunis.

 7. 11.8.2014 / 08:48

  Voi eih tuota kissa-postausta! <3 <3
  Ripakinttu, awww!
  Ihan mielettömän ihana postaus ja sai taas niin hyvälle tuulelle!
  (Kommentoin siksi tänne, kun en osallistu kilpailuun.) ;)

 8. 13.8.2014 / 17:40

  Ai sitä on noinki isoa kokoa. Aivan ihana! Mä oon yrittäny ettii dubloille sopivaa koria ku entinen käy pieneksi. btw..kiva blogi :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.