Jouluinen maanantai-ilta

 

Ihanaa uutta viikkoa, lukijat! Viimeinen kokonainen viikko ennen joulua, kyllä menee taas liian nopeasti aika. Saisi olla vielä vaikka kokonainen kuukausi aikaa fiilistellä!

Eilen oli niin kiva päivä! Sunnuntaista on tainnut viime kuukausien aikana tulla mun lempiviikonpäivä, hassua, en olisi ikinä arvannut. Jotenkin se on niin mukava, kun voi olla niin kiireettömästi ja vaikka kotoilla koko päivän, jos siltä tuntuu. Usein perjantaille ja lauantaille suunnittelee kaikkea ohjelmaa tyyliin tuo pitää tehdä ja tuo ja tuo ja tuo, mutta sunnuntaille moisia suunnitelmia ei yleensä ole. Siitä onkin meidän perheessä tullut sellainen kotipuuhastelupäivä. Mies viettää hieman enemmän aikaa vauvan kanssa ja minä siivoilen kotona, jotta uuden viikon voi aloittaa siistissä ja järjestyksessä olevassa kodissa. Se on mukava tunne!

058

Eilen kävimme Lohtajan Jukkolanmäen Navetanvintillä joulua fiilistelemässä. Iskin siellä silmäni aivan ihanaan timanttihimmeliin. Jatkoin matkaa mietiskellen, ostanko vai enkö. Mietin liian kauan: se meni jollekin toiselle onnekkaalle! Voi voi, olisi sopinut kuin nappi silmään kotiimme. No, ehkä parempi onni ensi jouluna! Olimme tuolla Navetanvintillä viime joulunakin Talvipäivänseisaus-postauksen tapaan. Silloin metsästin olkipukkia ja himmeliä. No, olkipukki löytyi vihdoin täksi jouluksi Anttilasta, mutta sen himmelin tosiaan missasin…

Illalla kävin sitten vielä vauvan ja vanhempieni kanssa laulamassa Kauneimmat joululaulut. Vauvan ensimmäinen kirkossakäynti. Hyvin meni, vaikka hieman jännitinkin…

Ostin viime viikolla muutaman minihyasintin, kahteen sovelsin Suvin kivaa vinkkiä ja laitoin ne Kastehelmi-kynttilälyhtyihin.

068

Nyt iltatoimien pariin! Herra seitsemän kuukautta on nyt lauantaista lähtien istunut sohvalla kuin tatti; niin ja siis nimenomaan iltakymmenen jälkeen ja taputtanut innoissaan hihkuen käsiään… Oi hoi jos tänään nukkumatti saapuisi vaikka jo yhdeksän jälkeen!

 

Comments

 1. taikku
  15.12.2014 / 21:16

  kiva keksinko noi hyväsinti kastekupissa mitääpä ottaa tuosta vinki ,,,ja joulu tulee 4 työpäivää ja sitten koitaa ihana joululoma ,teidän pienimies on ihana ja touhukas vaikka ikä on noin vähän ,,,,ihanaa alkuviikkoa sinnepäin ,,,

  • 16.12.2014 / 21:49

   No ei ole pitkästi enää :).
   Pikkumies on kyllä todella touhukas! Eilen nukahti yöunille vasta klo 23.45… Hohhoijaa :).

 2. SatuKoo
  21.12.2014 / 17:03

  Itse en ehtinyt kauneimpia joululauluja kirkkoon kuuntelemaan, mutta onneksi virtuaalikirkon kautta pääsen niitä kuitenkin tänään kuuntelemaan. Ehkä pitää vähentää valoja ja sytytellä kynttilöitä, että pääsee paremmin tunnelmaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.