Työpisteeni sävyjä

 

Olipa mukava käydä muutaman päivän tauon jälkeen pienellä happihyppelyllä ja vieläpä koko perheen voimin! Pojalla kun ei kuumetta ole, niin uskaltaa piipahtaa hänenkin kanssaan ulkona aina silloin tällöin. Ihanasti paistoi aurinko vielä puoli kuudenkin maissa.

Työpisteeni on muodostumassa karkin sävyiseksi, tykkään kovasti! Varsinkin näin kevään ja kesän kynnyksellä oikein sopivat sävyt vai mitä sanotte:

063

Tein tuollaisen valtavan riskihankinnan ja ostin vaaleanpunaisen työpöytävalaisimen, heheh! Työpöydän toisella nurkalla on jo vuosia notkunut Block-valaisin, mutta isommalla työpöydällä valaisimiakin tarvitaan kaksi!

Tilasin tämän CYPRUS-valaisimen* Ellokselta. Valittavana oli neljä eri värivaihtoehtoa, päädyin tähän vaaleanpunaiseen. Kovasti jäi kyllä mieltä kaivelemaan se mintun sävyinenkin*. Olisivat kyllä niin söpöt yhdessä, mutta toki erikseenkin! Mietin, että niitä voisi hauskasti yhdistelläkin vaihtamalla mintun väriseen vaaleanpunaisen kuvun ja toisinpäin…

Mies kävi tänään pikaisesti muilla asioilla ollessamme kyselemässä niiden vaneritasojen perään. Ei muuta kuin tason mitat päätökseen ja sitten levy oikeaan mittaansa! Ei tule kalliiksi 19 eurolla/neliö.

cats

Mutta nyt päättyi mun koneaikani ja siirrynkin poitsun seuraksi, miehellä oli jotain hommia autotallissa. Jännä ilmiö: kun kesä lähestyy, autotalliminuutit lisääntyy! Miten musta tuntuu, että saamme kohta nauttia harrikan käynnistelyäänistä… Ihana auringonlasku ikkunan takana, jotenkin vähän sellainen kesäfiilis mielen päällä. Tuossa ensimmäisessä kuvassa aurinko paistoi ruokailutilan kautta niin kauniisti, olipa mukava ottaa kuvia pitkästä aikaa. Iloista iltaa & auringonsäteitä!

*Sisältää mainoslinkin.

 

Comments

 1. Rouva Yrjänä
  25.3.2015 / 22:19

  Näyttääpä kivalta, keväiseltä ja raikkaalta! :) Täällä odotellaan Desenion pakettia postista, kun viime sunnuntaina (heti kun tuli ilmoitus verkkokaupan avautumisesta) tilaukseen lähti mm. takana näkyvä juliste!

  • 25.3.2015 / 22:28

   Kiitokset! Tuo Kuplat-juliste on kyllä aivan ihana, tykkään hirmuisesti (kuten niistä yli kymmenestä muustakin :D). Vielä vain puuttuu isoimmista kehykset…

 2. 25.3.2015 / 22:34

  Raikkaan hempeitä sävyjä, ihana kevätfiilis! Mintunvihreähän sopisi myös pikkuisen huoneeseen, silloin kuin se ei olisi työhuoneessa :)

  • 25.3.2015 / 22:36

   Mukava kuulla, että tykkäät! No kuule juuri tuota mietin itsekin, että pojan(kin) huoneeseen se sopisi niin kivasti; hänellä kun on siellä ne mintunvihreät verhotkin :)

 3. Taru
  25.3.2015 / 22:43

  Kivalta näyttää!
  Mistä kävitte vaneritasoa kysymässä? Asun itsekin Kokkolassa ja aion tehdä ruokapöydän vaneritasosta ja pukkijaloista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.