Tasku-ihastus!

 

Mites teidän pääsiäisenvietto on alkanut? Vietättekö pyhiä ihan kotosalla vai jossain muualla? Täällä nautiskellaan pyhistä ihan kotiympyröissä, mutta joka päivälle on suunniteltu jotain ohjelmaa ja vierailua. Täällä kotona kun aikaa viettää, tulee mieleen vaikka minkämoisia ideoita! Tämä aamupäivä on vierähtänyt pojan ensimmäisiä syntymäpäiviä suunnitellessa ja onpa tähän aamuun joitain sisustusmietteitäkin mahtunut.

Olen nimittäin viime aikoina bongannut sieltä sun täältä näitä aivan ihania säilyttimiä. Näitä ei kuitenkaan näy liikaa joka paikassa ja osittain senkin vuoksi olen tullut siihen tulokseen, että näitä taitaa päätyä meidänkin kotiimme. Jokin herkullinen värikombo erikokoisista taskuista – näitä täytyykin ajan kanssa pohtia!

Simon Legald on suunnitellut nämä Pocket-säilyttimet, jotka ovat saaneet inspiraationsa paidan taskusta. Tykkään säilyttimien yksinkertaisuudesta: siististä ilmeestä, kivasta muodosta ja monikäyttöisyydestä. Tykkäätkö sinä?

Pictures1

Näiden kollaasiin valitsemieni lisäksi löytyy tummanvihreää sävyä eli näitä on saatavilla kuudessa eri sävyssä ja neljässä eri koossa. Olen mielessäni muodostanut noista jo vaikka minkämoisia kokonaisuuksia keittiömme seinälle, yhdessä kookkaimmassa voisi säilyttää vaikka keittiöön aina päätyviä paperilappusia ja miksei laskujakin. Aivan ihania!

Näiden haaveiluajatusten kera toivottelen teille mukavaa pitkäperjantaita!

(Tuotekuvat lainattu FDS.)

 

Comments

 1. Sara
  3.4.2015 / 11:53

  Kiitos kysymästä, pääsiäisen vietto on alkanut ihanan rauhallisissa merkeissä. Saan olla yksin koko pääsiäisen muun perheen sukuloidessa toisella puolen Suomea. On niin harvinaista herkkua, että tämä yksin olo on täyttä luksusta. Pääsiäispyhät täyttyvät herkuttelusta, siivoamisesta, liikunnasta ja vaatevaraston inventaariosta.

  Oi, nuo Pocketit vaikuttavat todella kivoilta. Meillä olisi käyttöä niille ainakin keittiössä ja wc:ssä.

  Ihanaa pääsiäistä!

  • 3.4.2015 / 12:35

   Kuulostaapas mukavalta tuollainen pääsiäinen, ihania suunnitelmia pyhien varalle sulla! Aivan varmasti harvinaista herkkua perheenäidille ja mukavaa vaihtelua :).
   Nautihan ansaitusta omasta ajasta!
   Pocketit on munkin mielestä kyllä niin ihania: kauniita ja käytännöllisiä. Mutustelen nyt sellaista neljän taskun kokonaisuutta…

 2. Taina
  3.4.2015 / 17:44

  Juuri sopivasti osui tämä postaus näistä pocketeista, kun on tullut tuskasteltua noita kaikenlaisia lappuja ja pientä tavaraa jota kertyy keittiön tasoille. Näistähän saan seinälle kivan ja hyödyllisen kollaasin. Synttärisuunnitelmista olisi kiva kuulla jotakin etukäteen, kun itselläkin yksivuotissynttärit suunnitteilla.

  • 4.4.2015 / 12:10

   Voi miten kiva juttu, että tästä oli hyötyä! Noiden avulla saa kyllä nopeasti tasot tyhjiksi lippulappusista :).
   Kiitos postausideasta, voin kirjoitella jotain tässä lähipäivinä!

 3. Tiina
  4.4.2015 / 16:25

  Nämä lokerikot on ihania! Minulla on tarkoituksena ostaa kyseisiä lokerikkoja vaneriin, joka tulee meidän sängynpäädyksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.