Pääsiäisestä arkeen

 

022

Arki, yhden yön päässä. Kauhistuttaa jo hieman huomisaamu, että kuinka aikaisin tuo pikkumieheni silmänsä avaa… Nukuin tänäkin aamuna puoli kymmeneen ja on sanomattakin selvää, että huomenna moinen ei enää onnistu. Taitaa käydä taas niin, että kun M herää, otan hänet viereeni pötköttelemään ja nukahdan uudestaan, kunnes pieni käsi iskeytyy päin pläsiä. Aika tehokas herätys tuollainen, voin kertoa!

016

Pääsiäinen on värikäs juhla. Vielä hetken saavat koristukset olla esillä, poika kun niin tykkää niitä katsella. Viikolla kuitenkin korjaan pääsiäisen väriloiston pois. Saapa nähdä, kaipaako sen jälkeen hetkeksi värittömämpää kotia vai tuntuvatko pastellisävyt edelleen mieluisilta.

cats

Kello lähestyy kahdeksaa, mutta ulkona on vielä täysin valoisaa. Kynttilöitä huvittaa siitä huolimatta poltella ja synttärilahjaksi saamassani Muuton Gloria-kynttelikössä palavatkin vielä tämän illan pääsiäiskynttilät keltaisen, vihreän ja valkoisen sävyissä.

060

045

Tunnelmallista iltaa!

 

Comments

 1. 6.4.2015 / 20:38

  Kyllä saa huomenissa lähteä pääsiäisen koristukset ainakin suurimmalta osalta pois ;)
  Vaikka kauniita onkin, seuraavaksi on sitten vappu :)
  Kaunis kynttelikkö ♡

  • 7.4.2015 / 17:15

   Meillä nyt ei ole mitään niin räikeitä pääsiäiskoristeita, että olisi hoppu niitä riisumaan. Silti tänään pääsevät pääsiäismunat kaappiin odottamaan ensi pääsiäistä. Vappuna meillä ei kotia mitenkään koristella.

 2. Johanna
  7.4.2015 / 16:12

  Ihania kuvia ja ihana tuo sinun synttärilahja. Itse olen sitä myös himoinnut, mutta olen löytänyt ainoastaan mustana ;( Mistä on mahtanut valkoinen löytyä?

  P.s Joko ne Ikean systeemit on sulla, vai käynkö kuitenkin? Täällä aletaan palailemaan taas normaalin elämän pariin vaikka viikonloppu olikin aivan järkky. Tuntu jo ettei lauantaista selviä, koville otti, mutta hengissä ollaan ;) Onneksi ihana aurinko paistaa tänään ainakin niin on heti pirtsakampi olo ;)

  Mukavaa viikkoa sinne!

  • 7.4.2015 / 17:17

   Kiitos Johanna! Valkoisen etsiminen olikin hieman hankalaa, mutta lopulta sellainen löytyi laatukaluste.com -sivustolta. Nyt sielläkin näytti olevan vain mustia…
   Tällä viikolla pitäisi Ikean tuotteiden olla mulla, joten kiitos, mutta ei tarvitse käydä :).
   Täälläkin paistelee ihanasti! Voimia sinne <3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.