Lauantai-innostusta

Niiiin kiva päivä! Monenlaista mukavaa on odotettavissa oikeastaan tämän viikonlopun molemmille päiville. Huomenna isoa kirppistapahtumaa Kirkonkylä-Isokylä -akselilla, toivottavasti ei sada. En ehtinyt myyjän rooliin, mutta ostoksille ajattelin kyllä lähteä.

Tämän lauantain puolestaan aloitti eräs uusi työtehtäväni, jonka itse itselleni vanhempainvapaani ratoksi kehittelin :D. Katsotaan, miten se tästä lähtee rullaamaan – alku on ainakin ollut erittäin lupaava ja olen niin innoissani! Tällaiset mielekkäät asiat tuovat kyllä paljon lisäpotkua päiviin.

Kaiken hyvän lisäksi tänään on vieläpä minun ja mieheni merkkipäivä ja sitä ajattelimme juhlistaa menemällä johonkin kivaan ravintolaan syömään, ihan kaksistaan. Mietiskelin tuossa, että ensi tammikuussa tulee kymmenen vuotta siitä, kun löimme niin sanotusti hynttyyt yhteen. Ajatella! Lähes yksi kolmasosa elämästäni tämän ihmisen kanssa. Tuntuu hassulta ajatella, että meillä voisi olla vaikka jo kouluikäinen lapsi! Jos olisi, elämä olisi varmasti kovin erilaista. Emme varmaankaan edes asuisi tässä talossa. Ja ennen kaikkea: silloin meillä ei olisi tuota maailman ihaninta söpöliini-hurmuria ♥. Eihän siitä mitään tulisi, joten onneksi on näin!

Valitettavasti taivas ei ole noin kauniin värinen kuin tuossa kuvassa, mutta ehkä taas huomenna! Oikein mukavaa viikonloppua teillekin!

Comments

 1. Marika
  7.6.2015 / 21:48

  Onnea merkkipäivän johdosta :) Muistan hyvin kun aloititte yhteisen taipaleenne, ajatella että siitä on kohta se 10 vuotta, niin se aika rientää!

  Tsemppiä uusiin haasteisiin :)

  • 8.6.2015 / 13:39

   Kiitos ♥
   Älä muuta sano! Ja voi, muistan niitä aikoja sieltä kymmenen vuoden takaa! Kivoja muistoja, joihin vahvasti sinäkin kuulut :).
   Haasteen eka osa meni tosi hyvin!

   • Nimetön
    8.6.2015 / 21:56

    Mukava kuulla että meni hyvin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.