Smurffikylvyssä

Tulipa tuota otsikkoa kirjoittaessani mieleeni erään lukijan kommentti siitä, miten yhdyssanoja osaamattoman bloggaajan blogia on ärsyttävä lukea. Kyllähän tämänkin otsikon merkitys huomattavasti muuttuisi, jos sen kirjoittaisi smurffi kylvyssä :D.

Tämän illan kohokohta: syntymäpäivälahjaksi saadun uima-altaan testaus! Vaikka ulkona ei mikään helle olekaan, niin tehän tiedätte; lasihuoneessa on. Oli varmasti mukava kylpykokemus pitkän automatkan jälkeen, sai hieman purkaa energioita. Olimme viikonlopun pienellä minilomalla. Palattuamme aiemmin tänään kotiin, olimme miehen kanssa niin väsyneitä, että otimme vuorotellen tunnin päikkärit :D. Mutta miksi olimme niin väsyneitä, kirjoittelen siitä ja minilomastamme enemmän alkuviikosta!

kylpy

Nyt tämä pieni uimaripoika on unten mailla, ennätysajoissa. Odotan erittäin suurella jännityksellä ensi yötä… Voi voi, kunpa se olisi rauhallinen meille kaikille! Taidan seuraavaksi katsoa boxilta Kadonnut-sarjan eilisen jakson; oletteko seuranneet? Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa ja pian alkavaa uutta viikkoa!

Comments

 1. Johanna
  6.7.2015 / 10:19

  Voi kuinka suloinen kiharapää tuosta teidän pojasta on kasvanut :) Mekin ollaan mietitty tuollaisen pikkualtaan hankintaa, se olisi varmasti meidänkin 11kk pojan mieleen. Luin ensin, että pulikoitte lastenhuoneessa ja mietinkin, että ompas teillä siistiä kylpemistä kun uskallatte sisällä kylpeä :D Mutta joo, lasitettu terassi on tuohon hommaan varmasti omiaan vähän viileämmällä säällä! Mukavaa kesää teidän suloiselle pojalle ja koko perheelle!

  • 6.7.2015 / 21:20

   Joo ei tosiaan sisällä kylvetä kuin kylpyhuoneessa :D.
   Kiitos aivan ihanista sanoistasi poikaamme kohtaan ♥ Ihanaa ja aurinkoista kesää teidänkin perheellenne, Johanna!

 2. elinah
  6.7.2015 / 15:58

  Eikös se kirjoiteta Smurffi-kylvyssä, koska Smurffi on erisnimi?

  (Sori mutta oli pakko. :D)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.