Perjantain välipalaherkuttelua

003

Tämä viikko on ollut aika raskas, joten olen erittäin tyytyväinen, että viikonloppu on ihan nurkan takana. Viikonloppu tarkoittaa aina sitä, että myös mies on kotona jakamassa erinäisiä askareita. Kävimme maanantaina leikkitreffeillä ja poika sai sieltä flunssapöpön. Olo ei ole sairaana kaksinen, joten sen arvaa, missä merkeissä päivät tällä hetkellä kuluvat. Nyt omassakin päässä jyskyttää, joten niinköhän itsekin sairastun kohta samaan tautiin. Oli niin tai näin, ajattelin nyt perjantain kunniaksi hieman herkutella ja viettää pienen lepohetken samalla, kun poika nukkuu päiväunia. Olen ihan koukussa suolakeksi & sulatejuusto -yhdistelmään!

014

Sohvapöydällä Ellokselta tilaamani ihana marmoritarjotin* – tälle on mukava kattaa pientä välipalaa tai käyttää sitä vaikka pohjana erilaisissa asetelmissa. Tarjotin on pyöreä eikä hintakaan näin marmoritarjottimesta hirmuisesti kirpaissut.

välipala

Katsomossa näytti olevan noin kymmenen jaksoa Emmerdalea rästissä, aloitankin niiden ja tuon välipalani parissa ihan näillä näppäimillä! Kahvia ehkä vasta kuitenkin sitten, kun poika on herännyt, sillä tässä saattaa käydä niinkin onnellisesti, että torkahdan itsekin… Kivaa viikonloppua ja pysykäähän terveinä!

*Sisältää mainoslinkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.