Kotia tänä sunnuntaina

Voi älyttömyys, kuinka vaikeaa oli keksiä otsikkoa tällaiselle räpsypostaukselle, huh! Jälleen yksi kamerakurssi takana, jonka jälkeen en laskenutkaan kameraa kädestäni, vaan otin muutamia kotikuvia. Harvinaista ottaa kuvia silloin, kun ketään muita ei ole kotona!

139

olohuone

078

koti

 

041

050

084

Mutta nyt otan miehestä mallia ja oikaisen sohvalle! Aurinkoista sunnuntaita!

keittiö

Comments

 1. Nimetön
  14.9.2015 / 14:03

  Hei. Olisiko mahdollista saada postausta poikanne huoneesta ja muualta kodistanne? Makuuhuone ym tiloista? Vaikkapa ihan kuvakollaasi..

  • 14.9.2015 / 14:28

   Heippa! Tällä viikolla on tulossa ainakin aulasta juttua ja yritän ehtiä kuvaamaan myöskin pojan huonetta. On vaan niin hankalaa päivisin, kun ollaan kotona kaksin, että täytyisi aina odottaa iltaa, mutta silloin huoneessa on jo aika pimeää… No viimeistään viikonloppuna ehdin kuvata sielläkin.
   Millaista postausta meidän makuuhuoneestamme toivoisit?

   • Nimetön
    16.9.2015 / 15:18

    Ymmärrän täysin tilanteesi ettei pienen miehen kanssa ole juurikaan mahdollisuutta ylimääräiseen pävisin. Ihan vain tarkoitin kuvia/kertoilua pojan huoneesta
    Kuten vaatesäilytys/lelujen säilytyksestä,sänkyä jne. Minulla olisi tarkoituksena hankkia meille jokin lipasto tytön vaatteille ja jotain hyllykköä tavaroille. Sellainen aikaansa kestävä ja selkeä linjainen minkä voisi muuallekin asuntoa joskus sijoittaa. Teidän makuuhuoneestanne olisi kiva nähdä ihan vain miltä siellä näyttää:)

    • 16.9.2015 / 15:21

     Kiva että tulit tarkentamaan! Pojan huoneesta on tosiaan tulossa juttua. Keskityn siinä noihin toivomiisi kohtiin!
     Nauratti tuo viimeinen, näkisitpä tämänhetkisen tilanteen: sänky petaamatta, verhot kiinni, peittoja ja tyynyjä isona myttynä jne. ja poika unilla siellä sekamelskassa :D Yritän joku päivä saada sen kondikseen ja ottaa jopa kuviakin :D.

     • Nimetön
      16.9.2015 / 22:26

      No nyt sait minut nauramaan. Kuvailusi makuuhuoneestanne oli just niinkuin meilläkin:) tytön (14kk) synnyttyä ei ole juurikaan päiväpeittoa/sisustustyynyjä tullut käytettyä (ainoastaan kun vieraita tulee) sellaista hulinaa päivät on. Kiitos jos saat jossain välissä em.aineistoa julkaistua.

 2. Pippuriina
  16.10.2015 / 17:54

  Hei mistä tuo olkkarin ihana valkoinen senkki puisilla jaloilla? Ihana!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.