Joulupäivän tervehdys

Takana aivan ihana jouluaatto ♥

Saimme sekä minun että miehen vanhemmat, mummuni, veljeni ja hänen tyttöystävänsä jouluaatoksi meille. Poika oli aluksi aivan ihmeissään, kun he kaikki olivat kotonamme samaan aikaan! Joulupukkikin kävi eikä pieni pelännytkään yhtään. (Ehkä kaupoissa pukit sitten vain tuntuvat pelottavammilta…) Alkuun istui sylissäni, mutta aika pian lämpeni ja kävi sanomassa pukille käsipäivää sekä kokeilemassa pitkää partaa. Pukin apulaisena jakoi lahjojakin reippaasti, tosin periaatteella kaikki äitille :D.

Illalla olin päivän touhuista niin puhki, että nukahdin viedessäni poikaa nukkumaan – taisin nukahtaa jopa ennen häntä yhdeksältä… Kaiken lisäksi olin sanonut miehelle, että tulla herättämään, jos mua ei ala kuulumaan. Joten niin mut herätettiin siitä ihanan makean sikeästä joulu-unestani :D. Siirryin sitten olohuoneen sohvalle pariksi tunniksi torkkumaan… Mutta jouluaaton tunnelmiin palaan vielä myöhemmin muutaman kuvan kera, nyt sukellan takaisin joulupäivän laiskotteluihin ennen kuin lähdemme moikkaamaan fammua ja faffaa. Täällä rapisee karkkipaperit, hengaillaan pyjamissa, kuuluu uusien lelujen ääniä ja olohuoneen lattialla on suloinen sekamelska. Juuri sellainen kuin lapsiperheessä kuuluukin. Millaisissa tunnelmissa teillä?

092

Rauhallista Joulupäivää!

Comments

 1. 25.12.2015 / 11:53

  Mukavaa ja rauhallista joulupyhien jatkoa! <3 Täällä myös laiskotellaan, luvan kanssa. :)

 2. Tiina
  25.12.2015 / 18:50

  Hei,
  Ihastuin kuvissasi olevaan nojatuoliin. Siihen mihin laitoit punaisen tyynyn. Mikä se on ja mistä olet ostanut?
  Kiitos vastauksestasi,
  Tiina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.