Näkymiä pihalta käsin

Otin näitä kuvia aatonaattona aamupäivällä, kun ulkoilimme pojan kanssa. Räntää satoi ja se näkyy kuvissakin.

015

Tuosta ensimmäisestä kuvasta tuli heti mieleen se, miten kiva tuossa terassilla onkaan kesäiltaisin istuskella… Kun aurinko on laskemassa, mutta vielä ne viimeiset säteet osuvat terassin yhteen kulmaan. Kesäkin on ihana vuodenaika; onhan näissä jokaisessa puolensa (vaikka mikään ei sille viidennelle vuodenajalle eli joululle vertoja vedäkään :D).

Mulla on jo pitkään ollut ajatuksen asteella etsinnässä uusi katuharja/terassiharja. Jokin kivannäköinen ja kestävä, esim. kokomusta tai vastaava… Ei tarvitse olla se perinteinen malli. Oletteko mahtaneet törmätä sellaiseen?

piha

On muuten jännä juttu, että miten nuo olohuoneen ikkunatähdet näyttävät sisätiloissa huomattavasti suuremmilta kuin näin ulkoapäin katsoessa! Tähtien halkaisija on 110 cm ja ikkunapintaa näkyy luonnollisesti yhtä paljon sisällä kuin ulkonakin (kaksi metriä/seinä), mutta tähdet näyttävät silti ulkoa katsoessa paljon pienemmiltä. Olohuoneessa istuessa näyttää siltä kuin ikkunaa ei tähtien sivuilta juurikaan enää näkyisi!

010

Olen tässä mietiskellyt, että pitäisiköhän startata askartelut, vaikka joulu jo menikin. Sillä kyllähän sitä voi askarrella muitakin kuin joulujuttuja! Ehkä tuo osaltaan täyttäisi sitä joulun jälkeistä tyhjiötä, sillä askartelin vaikka ja mitä koko joulukuun ajan. Olen oikeastaan keksinytkin jo muutaman idean, joita haluaisin testata. Täytyy tehdä pientä listaa tarvikkeista ja alkaa sitten etsiskelemään niitä myyviä liikkeitä. Jotain pastellinsävyistä, kevättä kohti kun mennään! Niin ja jäi mulla pari jouluideaakin mieltä kaivertamaan, joten jos vain inspiraatiota riittää, voisin tekaista niitä valmiiksi ensi joulua varten!

019

Mutta nyt hörpiskelen cappuccinoni loppuun tässä tuoksukynttilän (PartyLiten valkolumimarja – nam!) tunnelmassa. Ihanaa vuoden viimeistä viikkoa! ♥

016

Comments

 1. Nanna
  28.12.2015 / 15:08

  Ihanan näköistä!Kaunista ja selkeää.

 2. 28.12.2015 / 17:50

  Teidän talo on kyllä aivan superihana! Minulla on kamala raksakuume ja tuo pulpettikatto viehättää oikein kovin. Meillä on muuten terassiharjana perinteinen luuta, niitä olen joskus nähnyt jollakin markkinoilla tummana versiona :) Luuta on käytössä paljon kivempi kuin perinteinen punainen harja.

 3. Nimetön
  28.12.2015 / 18:32

  Kyllä on niin kaunista! Voih!

 4. elovena79
  28.12.2015 / 20:01

  Kaunista maisemaa ja kaunista kotia :) saako kysyä mistä tuo teidän valkoinen kuusi on hankittu? Itsellekin tekisi mieli jo ostaa ensi vuodeksi…mutta mistä noin kauniin löytäisi….

 5. Caroline
  31.12.2015 / 14:53

  Hei! Itse olen ostanut lohjan kodin tavaratalosta kokomustan katuharjan alkutalvesta.

 6. Mirka
  1.1.2016 / 13:46

  Teidän talo vain on yksinkertaisesti kaunis! <3

  Minullakin oli etsinnässä muutama vuosi sitten ei-niin-perinteinen harja terassille. En löytänyt, joten maalasin mustalla Miranolilla sen perinteisen version. Hieno on! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.