Vaaleanpunainen maanantai

[mittaustagi]

No tätäpäs ei ole tapahtunut aiemmin: kävin viemässä pojan päiväunille ja nukahdin vahingossa itse ja vieläpä ennen poikaa! Herätessä mikä maa, mikä valuutta -olo eikä hajuakaan, milloin poika on nukahtanut :D. Nyt äkkiä cappuccinoa naamariin toivoen, että sen avulla hieman virkoaisi. Tällaisessa viluolotilassa tuollainen iso, lämmin kupponen kädessä tuntuu aika ässältä! Samoin se, että mulla on työtuolillani aina torkkupeitto valmiina.

Mun pää on jotenkin ihan pyörällä! Saan lähes päivittäin kaikenlaisia uusia askarteluideoita ja nyt niiden sekaan on ilmestynyt myös erilaisia maalausideoita! Sain eilen illalla niin hyvän tauluidean, että sitä on kohta pakko päästä luonnostelemaan. Mies sanoi, että mun täytyy kirjata ideoita ylös sitä mukaa kun niitä tulee mieleen. Itse taas olen sitä mieltä, että niitä täytyisi päästä toteuttamaan sitä mukaa kun niitä tulee mieleen :D. Tämä taitaa johtaa siihen, että kohta häärään täällä öisin kaikkien näiden mun juttujen parissa ja torkahtelen päiväunille nopeammin kuin poika… Liian paljon kaikkea ihanaa, jota haluaisi tehdä ja toteuttaa, mutta liian vähän aikaa! Mutta toisaalta eipäs tässä ole mihinkään kiirekään: ideat ovat ja pysyvät ja odottavat sitä sopivaa hetkeä. Toivottavasti myös inspiraatio on ja pysyy ;).

tulppaani

Lisäinnostusta saa aikaan myös se, että ihanan ystäväiseni mielestä mun tulisi ehdottomasti mennä myymään näitä askartelutuotoksiani mm. ensi joulun myyjäisiin, jotka hän ystävineen tapansa mukaan järjestää. Jouluihmistä ei ehkä tarvitse kahdesti käskeä ja tässähän onkin nyt hyvin aikaa askarrella varastot täyteen, heh!

Ystävänpäivän jälkeinen päivä on vaaleanpunainen… Kuvissa näkyy hieman tuota puuhelmistä tekemääni pannunalusta – se on kauneudessaan ja yksinkertaisuudessaan yksi tämän hetken suosikkini! Tuo oli tuollainen kokeilu ja siihen liittyen mulla onkin muutama lisäidea muhimassa… Täytyy nyt ensialkuun hankkia lisää noita helmiä, niin pääsen esittelemään ideani ehkä teillekin!

Eilinen pieni ystävänpäiväarvontani päättyi ja arvoinkin jo voittajan. Kiitokset hirmuisesti aivan ihanista viesteistänne, useita luin ihan tippa linssissä ♥. Tekemäni sydänkoriste lähtee seuraavan kommentin jättäneelle lukijalle:

Irene

Oikein ihanaa ja rentouttavaa ystävänpäivää teidän koko kauniille perheelle sinnekin!

Olen lähettänyt voittajalle sähköpostia. Eipä sitten muuta kuin ihanaa helmikuista viikkoa kaikille!

Comments

  1. 15.2.2016 / 21:34

    Joulun aikaan itsekin ihastuin helmiin ja laitoin niitä joulukoristeisiin. Tuo sun tekemä pannunalunen on myös kaunis ja yksinkertainen. Mistähän saisi tilattua helmiä eri kokoisena ja värisinä netistä? Täällä ne kaupassa nimittäin ovat aika hintavia. Mulla on myös arvonta omassa blogissa, Aarikkaa ja sen ihania helmiä siinä on myös.Käy osallistumassa!

    • 16.2.2016 / 18:32

      Helmikaupassa on ainakin hyvin laaja valikoima helmiä. Oi, tuo arvonta kuulostaa ihanalta – tuun ehdottomasti kurkkimaan! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.