Keskiviikon kotikuvat

[mittaustagi]

hylly

kulho

nurkkaus

Räpsin eilen muutaman kotikuvan (korvaamaan niitä mystisesti menetettyjä…). Aurinko inspiroi sittenkin kaivamaan kameran esille, niistä pölypalleroista huolimatta… Eivätkö olekin ihania nämä iltapäivät, kun auringonsäteet näkyvät kotona sisälläkin pitkästä aikaa! Kaupasta tarttui mukaan aurinkoisiin päiviin sopivan sävyiset tulppaanit: vaaleankeltainen kimppu. Kaukaa katsottuina näyttävät oikeastaan narsisseilta!

Että tässäpäs muutama kotikuva ja yksi päikkäreiltä herännyt pörröpää, molemmat eiliseltä. Tänään ei aurinko paista, mutta ei haittaa – aurinkoisia kevättalven päiviä on edessä vaikka kuinka monta! Miehen isyysvapaan viimeinen osuus lähestyy, joten mikäs tässä on leppoisia kotipäiviä vietellessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.