Ruokaryhmämme uudet jäsenet

Huomenta blogimaailmaan! Täällä on tänä aamuna noustu ennen perheemme pienintä. Olen tässä aamun mittaan vilkuillut ruokailutilaan päin… Miettinyt ja makustellut. Ruokaryhmämme näyttää hieman erilaiselta. Uusi hankintani ei sieltä juurikaan erotu, mutta ei ole tarkoituskaan, sillä toiveissa oli juurikin valkoinen väri sekä kromiset jalat – tämä kombo kun on toiminut tähänastisissakin ruokapöydän tuoleissa paremmin kuin hyvin. Totta puhuen nopealla vilkaisulla ruokailutilassa ei mitään uutta edes huomaa! Tai lähinnä vieraat eivät huomaa, itsehän nyt toki. 

Tässäpäs mietintää tälle päivälle. Kyllä muutamille muillekin päiville, sillä ei tämä niin äkkiä ratkea. Jotain ajatuksia mielessä jo muhii, mutta kirjaanpas niitä tännekin myöhemmin lisäkuvien kera. Nyt pikkuhiljaa aamutoimien pariin! Meillä on tänään suunnitelmissa kaupunkipäivä; pojalle täytyy hankkia uusia vaatteita. Jotain kukkiakin koti kaipaa, pitkästä aikaa. Olen jotenkin ihan kyllästynyt niihin ruusuihin, neilikoihin ja gerberoihin, joita joka kauppa tuntuu tyrkyttävän. Löytyisipä jotain erilaista! No eiköhän kukkakaupoista ainakin, jos ei muualta. 

ruokaryhmämme

Mukavaa torstaipäivää teillekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.