Juhlan aiheena 85 vuotta

Täällä hörpin cappuccinoani pojan nukkuessa päiväuniaan. Mies tulee tänään aiemmin töistä kotiin ja sitten heitämmekin juhlavaatteet niskaan ja suunnistamme syntymäpäiväjuhliin. Juhlimme kunnioitettavaan ikään ehtinyttä mummuani, pojan isomummua, joka täyttää 85 vuotta. Hänen varsinainen syntymäpäivänsä on vasta ensi viikolla, mutta päätimme juhlistaa syntymäpäivää jo tänään, kun kaikki pääsevät parhaiten paikalle. Saatiinpas todella lämmin ja aurinkoinen juhlapäivä!

Jotenkin liikuttava olo ja sellainen pieni pala kurkussa -fiilis ollut tänään tämän tästä. Toivon voivani tarjota pojalleni paljon muistoja isomummusta vielä tulevienkin vuosien myötä. He ovat toisilleen niin tärkeitä ♥.

Mutta nyt pientä kiharaa hiuksiin ja sitten pikkuhiljaa juhlapäivää viettämään! Aurinkoista perjantaita teillekin!

85_vuotta

85_vuotta

P.S. Huomasithan käynnissä olevan arvontani! Vielä pari päivää osallistumisaikaa, osallistumaan pääset tästä linkistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.