Aihetta juhlaan

Tästähän alkaa tulla jo tapa, sillä taas meni eräs tärkeä päivämäärä ohi. Minulle tärkeä päivämäärä, samalla kun heinäkuussa hieman lomailin ensimmäistä kertaa blogini historiassa. Ja mikäs minulta unohtuikaan: blogini syntymäpäivä ja sehän oli 24.7.! 

Viisivuotiasta blogiani juhlittiin viime vuonna viikon viiveellä. Kuusivuotiasta blogiani juhlitaan tänä vuonna puolentoista kuukauden viiveellä! :D

Tämä kuluva vuosi on tainnut olla blogihistoriani rankin, monellakin tapaa. Hirmuisen laaja tunneskaala on käyty läpi, mutta tämä vuosi on myös opettanut hyvin paljon. Mm. näistä syistä johtuen loppuvuosi tuo tullessaan aika isoja, kuukausia mielessäni muhineita blogimuutoksia, mutta näistä kerron teille (ärsyttävästi) vasta ensi kuussa lisää! ;)
Pitkä blogimatka tässä on kuljettu ja monenlaista koettu. Pari kertaa lopettamassakin oltu. Silti yhä täällä, sillä tällä hetkellä tämä tuntuu siltä ainoalta ja oikealta vaihtoehdolta. Ja jos aivan rehellisiä ollaan, en osaisi enää kuvitellakaan joulunodotustani ilman teitä! ♥ 

Tätä hommaa tehdään fiilispohjalta, ei pakottaen. Jos se fiilis puuttuu, on aika sulkea blogi. Kuten alussa mainitsin, lomailin heinäkuun, blogikin oli ennätyshiljaa tuolloin. Tuon kuukauden aikana oivalsin, kuinka valtavan paljon aikaa minulta jäi kaikkeen muuhun, kun päivittelin blogia vain silloin tällöin. Tämä työ/harrastus vie aivan valtavasti aikaa, nyt sen vasta kunnolla ymmärrän! Ymmärrän myöskin sen, että kaikki blogin kautta saadut tulot ovat todellakin ansaittuja (vaikka en ole tuota toki koskaan epäillytkään). Tämä kun on niin hurjan paljon muutakin kuin tätä täällä näpyttelyä, joka teille näkyy! Toivottavasti en anna väärää kuvaa; kukaan ei pakota minua tätä blogia ylläpitämään, ihan omasta tahdostani tätä teen, joten täydellä sydämellä jatketaan, edelleen ♥.

Koska kesäsynttärit vaihtuivat syyssynttäreihin, niin myös pieni lahjani teille on syksyn sävyinen! Koska aina voi keksiä aihetta juhlaan, oli juhla sitten iso tai pieni, niin käynnistetääs pieni arvonta tämän sunnuntain kunniaksi! Jättämällä terveisesi tämän postauksen kommenttiboxiin olet mukana tämän syyssetin arvonnassa! Voittaja saa valita itselleen (tai lahjaksi) toisen kuvan kaula- ja laukkukoruista. Arvonta-aikaa on aina tiistaihin 6.9. klo 12 saakka. Arvonta on päättynyt. Arpaonnea ja mukavaa syyssunnuntaita!

aihetta_juhlaan

Comments

 1. Katja
  5.9.2016 / 22:02

  Aivan valloittavia tuotteita, monesti olen jo selaillut vaihtoehtoja, tilaisin ystävälleni avainnauhan. Ehkä pian saan päätettyä! Mukavaa syksyä!

 2. tintti
  5.9.2016 / 22:32

  Onnittelut kuudesta vuodesta <3! Kauniit syksyiset sävyt koruissa, ihania!

 3. miida
  6.9.2016 / 09:34

  Ihanaa syksyn ja joulun (;D) odotusta! Täytyy kyllä ehdottomasti laittaa korutilausta tulemaan. Nuo korusi olisivat ihania joululahjoja :)

 4. Meerii
  6.9.2016 / 11:36

  Onnea sinulle ja blogille :)Ihania nää sun tuotteet! Itse tykästyin tuohon vaaleampaan koruun :)

 5. Annu
  18.9.2016 / 14:33

  Hei,

  Mistä osoitteesta tuotteitasi voi tilata? Aivan ihania, pakko saada :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.