Hempeää lastenhuoneeseen

Hempeää tiistaita! Täällä istun villasukat jalassa ja mietin, että talvi se vain lähestyy lähestymistään: tänä aamuna sain ensimmäistä kertaa rapata auton ikkunat pojan ihmetellessä vieressä mitä äiti tekee! Hytisevistä tunnelmista hieman lämpöisempiin; tänään esittelen teille MioSa. designin uusimman tuotteen, joka on tämä ihana tähtikoriste, jonka voi ripustaa vaikka lastenhuoneeseen!

Puuhelmiketjun päässä roikkuu valkoisessa nyörissä maalattu tähti. Ketjun pituus on 50 cm ja sen voi ripustaa esille vaikka lastenhuoneen hyllynreunaan, naulakkoon kauneimpien vaatteiden joukkoon tai esimerkiksi ovenkahvaan. Ihana joko omalle lapselle tai lahjaksi tuttavapiirin pienelle lastenhuoneen sisustusta viimeistelemään!

Sävyvaihtoehdoista löytyvät vaaleansininen, vaaleanpunainen, minttu sekä vaaleanharmaa. Tähden sävyt toistuvat aina ketjussa, jossa on kolme maalattua puuhelmeä maalaamattomien joukossa. Ketjun päässä on ripustuslenkki, josta sen saa kätevästi roikkumaan. Kaunis tähti on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista – täysin kotimaista käsityötä siis!

Tämän tuotteen hinta on 23,90 € (sis. ALV 24 %) ja hinta sisältää myös toimituskulut kotimaahan. Eli jos haluat sisällyttää tähtiketjun tilaukseen jotain muutakin, tulee koko paketti perille toimituskuluitta! Tilata voi joko sähköpostitse allyouneediswhite@hotmail.com tai MioSa. designin Facebook-sivun inboxin kautta. Maksutapana toimii tilisiirto ja kuitti tulee aina tuotteiden mukana.

miosa

Haluan tässä samassa yhteydessä kiittää teitä kaikista tilauksistanne ja pienyritykseni tukemisesta! Ihana nähdä, miten kotimaista käsityötä arvostetaan. MioSa. designin Facebook-sivuillakin on jo lähes 1000 tykkääjää – huikeaa! Kiitos Teille!

Comments

 1. Kata
  5.10.2016 / 08:57

  Hei! ei liity nyt postauksen aiheeseen, mutta oletko mistä löytänyt Kokkolasta tuota peikonlehteä? :)

   • Kata
    5.10.2016 / 14:44

    Voi pitääpä käydä katsomassa, kiitos!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.