Punaisia palloja olohuoneeseen

Kaupallinen yhteistyö: Be & Liv

Sain jo lukijalta huolestunutta viestiä, kun meillä ei ole vieläkään joulutähtiä ikkunoissa. Myönnän, työkiireet ovat imaisseet aikani eikä illalla kymmenen maissa työt lopetettuani enää puhti riitä, joten pientä viivettä näissä jouluaskareissa aiempiin vuosiin verrattuna :). Myöskin poikkeuksellisen aurinkoinen lokakuu on vaikuttanut asiaan! Jotain pientä joulusta kertovaa kotiimme on kuitenkin jo päätynyt; jotain, joka kertoo, että ihana joulu lähestyy…

105

Valkoisen, harmaan ja mustan sävyjen joukkoon on ilmestynyt lämmintä puuta erään vanerikuusen muodossa:

111

Kyseessä on Be & Livin ihana Tree24-joulukalenteri! Monina vuosina näitä on tullut ihasteltua ja nyt tämä vihdoin löytyy meiltäkin. Valinnanvaraa oli aina akryylirungosta ja valkoisista palloista tähän vaneriseen, punapalloiseen versioon. Hieman täytyi puntaroida, valitsenko tämän vai vanerirungon valkoisilla palloilla, mutta päätin, että kyllä nyt jotain punaistakin saa olla! Valkoiset pallot ehkä hukkuisivat seiniimme, joten oikein hyvä näin.

On muuten aika iso ero postauksen ensimmäisen ja tämän seuraavan kuvan välillä – ainoastaan punaista väriä on lisätty, mutta muutos on huomattava:

punaisia_palloja

083

Punaisen joulutyynynikin kaivoin jo säilöstä! Saapa nähdä, päätyykö joulukotiimme mitään muuta punaista. Ehkä nämä riittävät, sillä punainen väri on mielestäni sellainen, joka pääsee näin vaaleassa ympäristössä parhaiten esiin juurikin pieninä ripauksina.

Kalenteri on tällä hetkellä esillä ilman punaisia palloja. Runko nököttää ruokailutilassa ja mietinkin juuri, että sen ympärille voisi kieputella pienen valosarjan – olisi varmasti ihana! Tässä on kyllä kestokalenteri minun makuuni! Punaiset pallot voi täyttää joko lempisuklaalla tai sitten pienillä, kivoilla jouluviesteillä ja -askareilla ♥. Sanoinkin jo miehelle, että nyt kun minä hommasin kalenterin niin hän saa sitten täyttää sitä ;D. Olin jo näkevinäni muutaman hikikarpalon otsalla, etenkin kun puhe oli niistä viesteistä!

063

098

Halusin järjestää teille jonkin ihanan jouluisen arvonnan ja blogini yhteistyökumppani Be & Liv lähti tähän mielellään mukaan. Nyt jollain teistä on mahdollisuus voittaa yksi Be & Livin joulukalentereista – voittaja saa itse valita suosikkinsa heidän valikoimastaan. Vastaa osallistumiskommentissasi kysymykseen, mikä on sinun mielestäsi parasta joulunodotuksessa, niin olet mukana arvonnassa! Osallistumisaikaa on 15.11.2016 klo 21 saakka. Arvonta on päättynyt.

057

Arpaonnea!

Comments

 1. Sinna
  13.11.2016 / 22:24

  Lasten ilo ja innostus ovat parasta :-).

 2. Iita
  14.11.2016 / 12:37

  Joulunodotuksessa on parasta tunnelma -odottava tunnelma. Tunnelmallinen kynttilänvalo, ihanat joulun tuoksut ja maut. Valmistautumista suureen juhlaan<3

 3. Hanna
  14.11.2016 / 16:07

  Odottaminen on lähes kaikessa parasta. Nautin valoista,kynttilöistä,joululauluista,kaikesta joulupuuhailusta.

 4. Johanna
  14.11.2016 / 21:58

  Lasten kanssa pikku hiljaa koristeiden laittoa esille, joulupukille kirjoittaminen eikä sovi unohtaa pipareiden ja joulutorttujen leipomista ja niiden tuomaa ihanaa tuoksua. Myös tunnelmointia kynttilänvalossa aina, kun mahdollista <3

 5. Kaisa
  14.11.2016 / 23:06

  Joulun odotuksessa parasta on, kun saa laittaa ikkunaan valoja ja polttaa kynttilöitä. Fiilistellä joululauluja ja odottaa – odotus on sellaista maagista ja ihanaa aikaa :)

 6. Emmi
  15.11.2016 / 08:45

  tunnelma ja jouluvalot :)

 7. Ritu
  15.11.2016 / 11:12

  Joulunodotuksessa on parasta siihen pikkuhiljaa valmistautuminen.Tunnelma joka hiipii kotiin .Lumi ulkona,jäälyhdyt pimenemässä illassa.Lämpö sisällä,kynttilät,tähdet ikkunoissa.Tuoksut jotka valtaavat kodin.Joululaulut, odotan jo innolla kun radiossa alkaa jouluradio.Joulumusiikkia aamusta iltaan.Ei kiirettä vaan rauhallista jouluun valmistautumista.

 8. Madde
  15.11.2016 / 11:20

  Lasten innostus.
  Olen täysin jouluihminen ja keskimmäinen lapseni on perinyt tämän piirteen.
  Joka aamu ennen kouluun lähtöä juomme kupilliset glögiä, katselemme lintujen puuhastelua lintalaudalla ja poika hyräilee joululauluja. Nämä pienet aamuhetket aloitettiin jo lokakuun puolella.

  Esikoisen kanssa kaivelemme aina koulun jälkeen koristelaatikkoa ja laitamme yhden koristeen esille.

  Nuorimmainen on vasta 3 viikkoa, joten hänen kanssaan ei jouluperinnettä ole vielä syntynyt.

  Iltaisin, kun lapset on saatu nukkumaan, on ihana sytyttää kynttilät ja käpertyä sohvalle miehen kainaloon fiilistelemään joulua.

 9. Pampula
  15.11.2016 / 12:40

  Leipominen,kynttilät ja glögi Ihania kalenterikuusia!

 10. Annukka
  15.11.2016 / 12:56

  Joulun odotuksessa parasta on koko odottaminen: pikkuhiljaa syksyn edetessä laittelen valoja, sitten kyntteliköt, ikkunatähdet, joulukuusi ja sen koristeleminen. Kaikki ihanat joululeivonnaiset niiden tuoksu, kuusen tuoksu, kynttilän valo, lämmin glögimuki, joululaulut. Joulukorttien askarteleminen, lahjojen hankkiminen ja paketoiminen. Rakastan joulua ja joulu on lempi”vuodenaikani”. Aikuisenakin joulun odotukseen liittyy tiettyä taikaa ja erityistä tunnelmaa, vaikka se jouluilo ei enää jouluaattona lasten tasolle ylläkään.

 11. Marjoo
  15.11.2016 / 14:06

  Parasta on se kokonaisvaltainen tunnelma mikä vallitsee niin kotona, töissä, kaupassa, kaduilla.. Niin ja tietysti lasten innostus ja odotus

 12. JV
  15.11.2016 / 14:35

  Parasta joulunodotuksessa on kiireettömät illat kynttilänvalossa oleillen ja glögiä juoden. Luminen maisema ja hämäryys tuovat ihanan joulutunnelman!

 13. Katri
  15.11.2016 / 19:50

  Hämärtyvät illat, jouluiset tuoksut, kynttilät, musiikki, lasten ilo….näitä on niin paljon, onhan joulu yksi vuoden parhaimmista ajoista. Loppiaisena on aina haikeaa :).

 14. Kaisu
  15.11.2016 / 20:26

  Pienet jouluiset koristeet, valot, askartelu, leipomiset.. Kaikki se valmistelu kohti lämpöistä tunnelmaa jouluna on parasta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.