Perjantain sininen hetki

 

Perjantaimoikat! Juuri tällä hetkellä harmittelen kameraani, joka ei kestä kummoisiakaan ISO-arvoja ja sen kyllä näistä kuvistani huomaa. Sen kerran-pari viikossa, kun ehdin nykyään kameraan tarttumaan, ja sitten jälki on tällaista. Harmittaahan se, kun kuva on täynnä kohinaa! Tässä tilanteessa ei auta kuin hyväksyä asia tai tehdä postaus täysin kuvattomana. Kahdesta huonosta vaihtoehdosta valitsin nyt ensimmäisen… En muista, että olisin aiempina vuosina tätä asiaa näin harmitellut, mutta ehkä ennen on ollut enemmän aikaa kuvaamiseen/kuvaustilanteiden järkkäämiseen? Tosin olen noissa kyllä aika huono, räpsäisen kuvia aina kun siltä tuntuu, ei siinä mitään sen kummempia järjestellä! Uusi kamera on kuitenkin saatava, mutta en osaa päättää mallia tuossa kameraviidakossa! Valtavasti vaihtoehtoja ja tuntemattomia kameratermejä eikä yhtään aikaa asiaan paneutumiseen – melkoisen hankala yhtälö! Tuskailu siis jatkukoon vielä toistaiseksi :D.

Tänään oli ihana sininen hetki sekä aamulla että iltapäivällä ♥. Pojan kanssa intoilimme ja lisäsimme keittiöön pienen joulutähden. Kun hän sai siihen valot syttymään, tokaisi Nyt juhlitaan, äiti! :D

sininenhetki

Mies ja poika on kauppareissulla ja minä taidan nyt tehdä muutaman tilauksen valmiiksi. Sen jälkeen täällä syttyvät kynttilät ja viikonloppu voi alkaa! Ehkä siinä kynttilöiden sytyttämisen lomassa järjestelen myös muutamia tavaroita paikoilleen, sillä kuten kuvasta näkyy, tasoille on taas kertynyt vähän kaikenlaista… Ajatella, se on ensimmäinen adventtisunnuntaikin nurkan takana! Tunnelmallista viikonloppua! ♥

P.S. Tänään 25.11. Black Friday -henkisesti MioSa. designin kaikki 10 euroa ylittävät tilaukset toimituskuluitta kotimaahan!

Comments

 1. Marja
  25.11.2016 / 19:26

  Ihania nämä hämäränhyssyt :D. Meillä pieni pojanpoikamme, kuukautta vanhempi kuin sinun pieni poikasi, pyysi saada sammuttaa valot. Annoin hänelle kaukosäätimen ja sanoin että paina tuosta. A painoi ja kun valot sammuivat, hän sanoi silmät loistaen, että Mummi, tämä on uskomatonta :D!
  Kyllä hekin osaavat tunnelmoida :D.

  • 25.11.2016 / 21:38

   Oi miten ihana pieni :D. Heillä on niin parhaat jutut ja ne kaikki tokaisut tulee niin aidosti ja yllättäen, että ei voi kuin nauraa ja ihastella! :) ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.