Raikasta mustavalkoisuutta alkavaan viikonloppuun

 

Perjantai on täällä, taas! Viikko sitten nautiskelimme Rukan upeissa maisemissa, nyt olemme kaikki yhdessä kotona perjantai-iltaa viettämässä – kuukauden tauon jälkeen! Viikko on mennyt kuin siivillä enkä ole tiistain jälkeen ehtinyt tänne lainkaan. Rukan kuvatkin ovat vielä kamerassa, mutta postausta aiheesta on tuloillaan, kunhan vain ehdin sinne asti. Nyt on taas sellainen fiilis tai vaihe, että postausideoita on pää täynnä (pitkästä aikaa :D), mutta ei hirveästi aikaa niiden toteuttamiseen. Onneksi kuitenkin aina välillä on aikaa tännekin, sillä tämä on kuitenkin minulle niin mieluisaa ja tärkeää! Kotia katselee pitkästä aikaa sellaisella tietyllä sisustussilmälläkin, olisikohan lähestyvän kevään ansiota?

Tänään kuitenkin tuutista ulos nämä ihanaakin ihanammat sisustuskuvat, jotka huokuvat raikasta mustavalkoisuutta ja joissa silmä todella lepää! Mitäs mieltä te olette?

Omaan makuuni on hurjasti paitsi tämä kyseisen kodin sisustus (keittiö erityisen herkku!), niin myös tällaiset sisustuskuvat, joissa avautuu näkymä johonkin toiseen tilaan. Tästä olen varmasti maininnut aiemminkin, mutta nämä kuvakulmat on vaan kodikkuudessaan ihan ässiä:

Tämän kodin makuuhuone oli myös kauniin raikas:

Mitäs viikonloppusuunnitelmia teillä on, olette olleet viime aikoina kovin hiljaisia? Täällä on suunnitelmissa vain normikotoilua ja vapaapäivistä nauttimista. Maanantaina olisi ohjelmassa pieni shoppailureissu lähikaupunkiin. Maanantaille on usein mukava tehdä suunnitelmia (jos en ole varannut sitä päiväkotipäiväksi), koska sillä tavoin viikko pyörähtää mukavasti käyntiin eikä sellainen käynnistymisvaikeuksia täynnä oleva maanantai ota valtaansa. Eikä minulla ole edes mitään sen kummempaa ostoslistalla, kunhan lähdemme pyörimään ja katselemaan. Se jo piristää aina kummasti, vaikka ei mitään ostaisikaan! Ensi viikko onkin juhlaviikko; on naistenpäivää ja syntymäpäivää; viimeisiä kuulkaas viedään kolmenelosena, iiks!

Nyt olohuoneesta kuuluukin jo takkatulen ritinää, joten on minun aikani ryhtyä iltapalaa valmistamaan. Sen jälkeen parkkeeramme sohvalle, sillä on Hauskojen kotivideoiden aika. Mutta nyt perjantai-illasta nauttimaan – ihanaa viikonloppua teillekin!

Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.