Yhtenä sunnuntaiaamuna

 

Sunnuntaiaamuna toistuu usein sama kaava ja siitä onkin hyvä pitää kiinni! Aamiaisen jälkeen cappuccino nautitaan rauhallisesti pehmeässä ja lämpimässä sohvannurkassa. Ei viitsi edes miettiä sitä, miten tuo turha kesäaikaan siirtyminen nipisti tästä leppoisasta aamusta yhden tunnin pois… Pientä, huoletonta selailua länsinaapurin inspiraatiovarastoilla, mm. Residencen sivuilla ja eräästä funkkisvillasta pari kuvaparia tännekin:

Kauniita kuvia ja kaunista katseltavaa. Ihania maanläheisiä ja rauhoittavia sävyjä. Näissä silmä lepää! Erityisesti mieleeni on molemmista kuvapareista vasemmanpuoleiset.

Samalla päivän ohjelman miettimistä… Alustavissa suunnitelmissa jotain pientä luontoretkeä eväiden kera, saataisiinpa vielä aurinkokin kaveriksemme!

(Kuvat lainattu Residence.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.