Kaksi erilaista pääsiäiskimppua

Tänään on varmastikin monen lapsen pääsiäisen kohokohta, ainakin täälläpäin. Lankalauantai on meillä perinteisesti se trullipäivä/virpomispäivä. Poika oppi virpomisrämpsyn jo viikolla ulkoa ja se saatiin aamulla videokamerallekin talteen. Pitkäperjantaina askartelimme vitsoja ja niiden myötä kotiimme syntyikin kaksi erilaista pääsiäiskimppua:

Toinen jäi kotiin sisustuskimpuksi ja toisen kimpun oksat päätyivät virpomispaikkoihimme. Tuo värikkäämpikin kimppu oli kyllä niin kiva – sen myötä kotiin tuli kivoja väripilkkuja.

Kaksi virpomispaikkaa takana ja nyt olemme parhaillaan matkalla isomummun luo yllätysvierailulle. Saapa nähdä, mitä hän pikkutrullistamme tuumaa! Illalla vielä kokolle – ihanaa lankalauantain viettoa!

Comments

  1. Eija
    16.4.2017 / 19:58

    Kyllä isomummu riemastuu yllätystrullista! Ei niitä mummun nurkilla taida niin paljon liikuskella. Ja kun on vielä niin rakas noita!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.