Hyvän päivän inspiskuvat

Mistä se johtuukin, että joinain päivinä kaikki menee jo aamusta lähtien päin mäntyä ja joinain päivinä kaikki menee just putkeen? Vaikuttammeko tähän itse vai mikä sen aiheuttaa? Omalla mielialalla on usein vaikutusta asiaan kuin asiaan, mutta nyt väitän, että tähän ei auta vaikka mitä mielelleen tekisi! Itse olen kokenut tällä viikolla molemmat päivät: tiistaina vastusti kaikki, oli niiiiin takkuinen päivä etten heti muista vastaavaa! Sitten eilen taas oli niin hyvä päivä, edellisen päivän vastakohta: kaikki tuntui onnistuvan kerrasta, joka vaan toi entisestään virtaa. Tämäkin päivä on selvästi muistuttanut eilistä enemmän kuin tiistaita, josta olen oikein hyvilläni. Kello lähestyy vasta yhtätoista ja olen saanut jo monta asiaa hoidettua, jes! Niinpä otin cappuccinon tähän aamupäiväseurakseni ja vietin pienen nautiskelutauon erilaisten kauniiden kuvien parissa. Oikeastaan silmäilin lastenhuoneita, sillä pojan huone kaipailee pientä muutosta (tästä lisää myöhemmin), mutta nyt blogiin päätyivätkin nämä inspiskuvat:

Aivan täydellinen tuo näkymä ruokailunurkkaukseen, jossa taustana inspiraatiokuvien ikisuosikkini: rosoinen punatiiliseinä! Tuosta tulikin mieleeni, että rakennusaikana suunnittelimme keittiömme välitilaan beigen ja valkoisen sävyistä rosoista tiiltä! Voitteko kuvitella! :D Pääsimme pohdinnoissamme jo niin pitkälle, että mietimme sen puhtaanapitoa sun muuta… En yhtään näkisi meillä sellaista välitilaa, joten hyvä ettemme sitä valinneet. Ja nyt muuten ensimmäistä kertaa nuo ruokaryhmän tuolit miellyttävät omaakin silmääni – ehkä toistoa on nyt riittävästi ja osaan vasta nyt sanoa, tykkäänkö vai en?

Tämän kodin olohuone on ihanan valoisa ja ikkunat syvennyksineen hyvin kauniit! Meiltä puuttuu noista kolmesta viherkasvista vielä tuo silkkimaija, josta olen aiemminkin kirjoittanut pitäväni. Jospas ensi syksynä tai talvena olisi aika kotiuttaa se! Palmuni hankin viime kesänä ja se oli juuri noin tuuhea kuin tämä kuvan yksilökin. Pari kuukautta sitten mietin jo, että se on entinen, mutta nyt niiden parin-kolmen talvesta selviytyneen lehden joukkoon on ilmestynyt uusia lehtiä… Ehkä se sittenkin vielä jää meille! Kissaakaan en ole hetkeen yllättänyt palmua maistelemasta. Voisinkin laittaa sen jonkinlaiseen koriin, kuten kuvassa! Sopii tosi kivasti ja korin ansiosta lehdet olisivat entistä kauempana kissan hampaista.

Tällaiset inspiskuvat tällä kertaa, nyt takaisin töiden pariin – hyvää päivää teillekin!

P.S. MioSa. designilta on tulossa ihania äitienpäivälahjaideoita ihan lähiaikoina, joten pysykäähän kuulolla! :)

(Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.