Aurinkoinen ja työntäyteinen tiistai

Aurinkoinen tervehdys! Täällä on meneillään hyvin työntäyteinen päivä; tosin teemme miehen kanssa töitä ikään kuin vuoroissa, sillä pojalle nousi eilen päiväkodissa korkea kuume. Hän saa nyt lepäillä kotona, mutta yrittäjän työt eivät voi seistä paikoillaan. Ei ole ketään kenelle soittaa, että Hei, en pääse tänään enkä huomennakaan töihin, hommaatko tuuraajan. Mutta oma valintahan tämä, ei sillä!

Olen tehnyt tilauksia eteenpäin ja pakannut tuotteet paketteihin, jotka mies vei jo Postin kuljetettaviksi. Olen säätänyt MioSa. designin verkkokauppaa ja ottanut vielä muutaman tuotekuvan, huh mikä homma! Vielä en osaa sanoa tarkkaa päivää, milloin ehdin verkkokaupan avaamaan, mutta tässä alkukesästä se tapahtuu! Jännittää! Olen tässä matkan varrella huomannut, että verkkokaupan viilaamiseen saisi jo tässä vaiheessa aikaa kulumaan ainakin vuoden verran, mutta jossain vaiheessa on vain oikaistava mutkia ja päätettävä, että tämä on hyvä. Ehtii niitä viilauksia myöhemminkin tekemään eikö vain! Kun päätin verkkokaupan perustaa, tiesin, että en millään saa sitä kuukaudessa julkaisukuntoon. Kun on viikossa vain kolme työpäivää, lapsi osittain kotihoidossa ja muitakin töitä tässä ohessa, vaatii kaupan perustaminen enemmän aikaa.

Olen päässyt verkkokaupan rakentelussa erään lempipuuhani kimppuun: antamaan tuotteille kauniita nimiä, hahah! Tämän piirteeni ainakin lapsuudenystäväni tietävät: olen hurjan kiinnostunut ihmisten nimistä, erityisesti naispuolisista nimistä, niistä kun löytyy niin paljon kauniita! Mutta koska en tässä elämässä pääse kymmenille tyttölapsille nimiä antamaan, niin annan niitä nimiä näille tuotteilleni :D. Tässäpäs avainkaulakoru nimeltä Sienna:

Lisäksi tämä työntäyteinen tiistai on pitänyt sisällään pienen aarteeni hoivaamista ♥. Toinen on kyllä uskomattoman reippaana, vaikka olo ei kuumeisessa flunssassa takuulla häävi ole. Häneltä otettiin eilen sormenpäästä crp, elämänsä ensimmäistä kertaa. Ei ollut moksiskaan ja nyökkäili vain hoitajalle hänen selostaessaan, mitä tapahtuu seuraavaksi. Kun sain laastarin paikoilleen, tuumasi poika Se oli kivaa! Kummit veikkasivat vuosi sitten pojan kaksivuotissynttäreillä hänestä tulevan jalkapalloa pelaava, hoitoalalla työskentelevä hymypoika – ehkä ennustus osuu oikeaan! :) Tosin odotusaulassa tuli sitten syliini hieman murheellisena ja tokaisi, ettei halua sormeen pientä reikää. ♥ Terveystalolla on kuitenkin sen verran kiva leikkipaikka, että se vei nopeasti ajatukset taas muualle!

Nyt vain rutkasti juomista, pojan lempiruokia ja valtavasti rakkautta ja syliä, niin eiköhän se tästä! Terveempää tiistaita teille!

P.S. MioSa. designin Facebook-sivuilla käynnistyi tänään arvonta Sienna-avainkaulakorun tiimoilta!