Heinäkuun alun sisustuskuvat

Ihanaa alkanutta heinäkuuta! En ehtinyt blogiin ollenkaan koko viikonloppuna, mutta nyt ajattelin jakaa täällä erään kauniin kodin sisustuskuvat. Palaan toisena päivänä paremmalla ajalla kuulumistemme kera!

Tässä kodissa viehättävät erityisesti vaalea sävymaailma, hentoisen beigen ja vaaleanharmaan yhdistely, sisustusasetelmat, taulukollaasi ja sellainen yleinen, rento sisustusfiilis!

Tuo maalisävy on kyllä todella herkku! Valkoiset listat, ovet sekä huonekalut erottuvat sitä vasten kauniisti. Tv-taso näyttää ikealaiselta, mutta siihen on lisätty kivat messinkiset (?) vetimet, jotka tuovat kokonaisuuteen kivan lisän!

Nytpäs riennän tästä seuraavan puuhan kimppuun, jonka jälkeen haen pojan isovanhemmiltaan ja sitten suuntaammekin ystäviä tapaamaan. Mies on ollut muutaman päivän prätkäreissulla länsinaapurissa, mutta kohta saamme hänetkin kotiin ja voimme aloittaa koko perheen yhteisen kesäloman ♥.

(Kuvat lainattu 55kvadrat.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.