Ensimmäinen pikkujouluviikonloppu

Täällä treffattiin ystäviä oikein urakalla kuluneen viikonlopun aikana! Meillä oli kalenterissa ensimmäinen pikkujouluviikonloppu ja sitä juhlittiinkin näin hyvissä ajoin useamman ystävän kera. Näissä pikkujouluissa ei ollut miehiä paikalla lainkaan; vain äitejä ja lapsia. Pikkujoulut jakaantuivat kahdelle päivälle siten, että juhlijoita oli yhteensä viiden naisen ja kuuden lapsen verran. Olipas meillä mukavaa!

Ensimmäiset pikkujoulut vietimme jätskibaariteemalla, mutta silloin unohtui kokonaan kuvien ottaminen. Oli kyllä aikomus ottaa kolmesta ihanasta pikkutontusta kuvat, mutta se sitten jotenkin jäi. Toiset pikkujoulut sisälsivät puolestaan enemmän perinteisiä jouluherkkuja, mutta niiden lisäksi pöydästä löytyi myös suklaata, sipsejä ja popcorneja – jälkimmäiset hieman enemmän lasten makuun kuin joulutortut! Kahvin lisäksi me äidit maistelimme blogilahjaksi saamaani inkivääriglögiä. Aika vahva inkiväärin maku glögissä oli, itselleni riitti puoli lasia :D. Mutta mukavaa vaihtelua maistella erilaisia glögejä niiden perinteisten lisäksi! Mustikkaisen glögin voittanutta ei ole vielä kuitenkaan vastaan tullut… Mikä on sinun lempiglögimakusi?

Vielä haluaisin viettää pikkujouluja ihan vain oman perheen kesken ja sitten vielä kaksin miehen kanssa. Täytyypäs kaivaa kalenteriin jokin kolonen, sillä etenkin tuo jälkimmäinen ns. parisuhdeaika on aina jostain kumman syystä hieman hankalammin järjestettävissä (jos meinataan oikein kotoa poistua) ja meinaa jäädä muiden menojen jalkoihin… Tulevana viikonloppuna vietän puolestaan iltaa erään ystäväni kanssa; ystävän, jota voisin jopa siskoksinikin kutsua ♥, joten ehkä voisimme yhdistää tuohonkin iltaan jotain pikkujouluista!

Eilen kävin kampaajalla ja samalla reissulla piti napata kaupasta mukaan jotain jouluista. Mutta siitäpäs lisää seuraavassa numerossa! Työssäni on alkanut vuoden kiireisin aika ja se verottaa blogiaikaani entisestään. Välillä on kuitenkin mukavaa järjestää tuokioita blogillekin! Jokos teillä alkaa lähestyvä joulu näkymään kodeissanne? :)

Comments

 1. Marika
  8.11.2017 / 21:43

  Eilen virittelin pallovalot ja tuikut sisälle kotiin. Alkaa olla jo niin pimeää ulkona, että kaipaa sisälle valoa. Tuli heti paljon kivempi tunnelma. Vielä pitäisi hommata ulkovalot ja -lyhdyt. Toivottavasti tulisi pakkasia ennen joulua, niin pääsisi tekemään jäälyhtyjä. Ajattelin väsätä jäälyhtykujan etupihalle. Ja lumilyhdyt olisi myös kivoja. Olen tosi innoissani laittamaan joulua täällä uudessa kodissa :)

  • 10.11.2017 / 14:55

   Haluaisin jo lisätä joulujuttuja kotiin pikkuhiljaa, lähinnä valoja, mutta olen ollut iltaisin niin puhki, että haaveeksi on jäänyt :D. Jospas ensi viikon aikana, jos ei nyt viikonloppunakaan ehditä (tiukka aikataulu taas…).
   Varmasti ihana laittaa joulua uuteen kotiin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.