Jouluisia kuvia keskiviikkoon

Hurjaa vauhtia mennään kohti joulua! Tänään ihan säikähdin, kun hoksasin, että enää neljä ja puoli viikkoa! Laskinkohan kuitenkin väärin… No joka tapauksessa, tämä tilanne vaatii jouluisia inspiraatiokuvia! Niitä tarjoilee tällä kertaa Tine K Home. Ihan niin jouluisia eivät nämä kuvat ole kuin olisin toivonut, mutta oli näidenkin joukossa pari helmeä:

Nuo ylläolevassa kuvassa näkyvät joulupallot ovat superkauniita sävyltään, mutta vihreässä joulukuusessa eivät toimi. Jossain valkoisessa kulhossa kuitenkin ihanat! ♥

Ensimmäiset hyasintit voisi jo ostaa. Tuovat kivaa pientä joulufiilistä kotiin. Valkoisina, jotta tuoksu on mahdollisimman mieto. Ja muutenkin valkoiset versiot miellyttävät omaa silmääni eniten.

Tämä kuva oli jotenkin aivan ihastuttava! Joku tuollainen pikkukuusi pääsee kyllä tänä vuonna maljakkoon; aina olen tätä miettinyt ja suunnitellut, mutta aina se on jäänyt toteuttamatta. Tonttimme perällä kasvaa sen verran tiheästi noita minikuusia, että ehkä sieltä yhden raaskii napata…

Mulla on aivan älytön sisustusvimma päällä! Tässä syksyn mittaan mieleeni on juolahtanut monta asiaa, joita tahdon kodissamme parantaa/muuttaa. Eräällä ystäväiselläni on päällä sama ”tauti”, joten omanikin vain pahenee! :D Kaikki alkoi eteisen muutosprojektistamme. Eteisen muutos on kohta valmis (odottelen ylihuomista Black Fridayta, jos löytäisin tarvitsemani tarjouksesta), mutta nyt keskeneräisyys ja toimimattomuus siirtyivät jotenkin mystisesti aulaan :D. Eli muutoksen tuulet puhaltavat seuraavaksi siellä! Aulassa on kaksi seinänpätkää, jotka täytyy muuttaa toimivimmiksi. Voisin kirjoitella näistä joku päivä tarkemmin, mutta järkyttävää miten pimeää päivisin on! Aulamme on pimeällä paikalla, joten siellä on mahdotonta kuvata ilman valaistusta. No täytyy laittaa kamera jonain iltana laulamaan!

Nyt vielä pieni hetki töitä ja sitten mies ja poikakin kotiutuvat. Mukavaa keskiviikon jatkoa! 

(Kuvat lainattu Tine K Home.)

Comments

  1. Satu
    22.11.2017 / 23:40

    Minä istutin tällä viikolla yli 10 valkoista hyasinttia isoon tuohiseen veneenmalliseen ruukkuun olohuoneeseen ja muistan kuinka kukkakauppias kerran kertoi että monista harha-ajatuksista huolimatta valkoiset tuoksuvat voimakkaimmin.. Aina olen kyllä ajatellut että mitä tummempi, sitä voimakkaampi tuoksu mutta enpä ole enää varma. Joka tapauksessa rakastan hyasintteja ja niiden tuoksua! Vessatkin ovat saaneet omansa..

    • 24.11.2017 / 20:15

      Jännä miten tuosta on eri tietoa liikkeellä! Mulla just niissä valkoisissa tuoksu on ok, mutta kerran oli sininen ja se kyllä oli aika voimakas :). Täytyypä tutkailla asiaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.