Kurkistus erääseen joulumallistoon

Mukavaa uutta syysviikkoa! 

Edelliseen postaukseeni ujutinkin jo ovelasti sanan joulu, joten nyt siitä sujuvana aasinsiltana vuoden ensimmäiseen jouluaiheiseen postaukseen! :D

Hieman tuli tuossa vauvelin (tissillä) torkkuessa näitä selailtua ja fiilisteltyä, joten jakoon tännekin! Ei kuulkaas enää kuin kaksi kuukautta jouluun ja kuukauden päästä kotonakin alkaa varmasti olla jo selvä joululook ♥. Olen tosin huomannut, että lasten synnyttyä joulu saapuu meille myöhemmin ja myöhemmin – monenlaiset kiireet vievät mennessään ja sitä elää niin vahvasti sitä käsillä olevaa päivää ja hetkeä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Viime joulu oli meillä ihan erilainen – erilainen kuin koskaan aiemmin enkä tuosta joulusta paljoakaan muista. Perheenjäsenen syöpädiagnoosi, leikkaus ja viiva raskaustestissä osuivat kaikki hyvin lähekkäin toisiaan. Ihan siihen joulun alle. Tunteita laidasta laitaan. Onnea ja iloa, mutta myös valtaisaa huolta, murhetta, surua ja pelkoakin. Tästä joulusta toivon meille kaikille parempaa ja olen päättänyt lopettaa työnteonkin hyvissä ajoin ennen joulua. Tämän joulun haluan omistaa sille kaikkein tärkeimmälle elämässä! ♥

Taas jälleen haaveilen aidosta, pulleasta joulukuusesta ikikuusemme sijaan. Sitten täytyisi vain ostaa kuusenjalka ja jokin mattokin kuusen alle… Ja se imurointi joulunpyhien aikana, hmm… Noh, mietinnät jatkukoon :D.

Jokos siellä mietitään joulua?

(Kuvat lainattu Granit.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.